Kokosvlokken worden verkregen uit het vruchtvlees van de kokosnoot, dat eerst wordt gedroogd en vervolgens tot fijne vlokken wordt geraspt. Het vruchtvlees is rijk aan voedingsstoffen zoals vitamines: C, E, K en B-vitamines, mineralen: zink, fosfor, magnesium, natrium, kalium, calcium en ijzer. Kokos en zijn afgeleiden producten (vlokken, kokoschips, kokosolie) bevatten verzadigde vetzuren. Dierlijke verzadigde vetzuren moeten in de dagelijkse voeding worden beperkt, maar die uit kokos bestaan uit veel kleinere moleculen en worden direct omgezet in energie zonder zich in het lichaam als vet op te slaan. Kokosvlokken bevatten enorme hoeveelheden vezels, die essentieel zijn voor een goede werking van het spijsverteringsstelsel. We vinden er ook kleine hoeveelheden eiwit en elektrolyten, die helpen bij het handhaven van de zuur-basebalans van het lichaam.<strong>Ingrediënten:</strong> kokosvlokken <strong>Voedingswaarde per 100g</strong> Energiewaarde 2695kJ/655k
Dermoten® Coconut Soap is een op glycerine gebaseerde, transparante zeep die koudgeperst kokosolie (Cocos nucifera) bevat. Kokosolie is een waardevolle olie die vaak wordt gebruikt in huid- en haarverzorging. Het reinigt je huid zachtjes met zijn aangename en exotische geur.
Dermoten® Coconut Soap, dermatologisch getest.
Ingrediënten: Aqua, Glycerin, Sodium Stearate, Propylene Glycol, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Parfum, Sodium Chloride, Stearic Acid, Lauric Acid, Cocos Nucifera Oil, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, Coumarin, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol.
Gebruik: Kan 's ochtends en' s avonds worden aangebracht. Het wordt aanbevolen om regelmatig te gebruiken.
Referentie
9990000014781
Deze donkere chocoladepallets met 74% cacao zijn ideaal voor het maken van uw desserts. Deze krachtige donkere chocolade met minimaal 74% cacao is smaakvol en gemakkelijk te doseren en te wegen dankzij de presentatie in de vorm van pallets. Het is perfect voor het bereiden van uw desserts en taarten die een hoge chocolade-inhoud vereisen (smeltend, crème…)
Proefadvies
Chocolade voor het bakken.
Bewaren op een koele en droge plaats, beschermd tegen licht.
Ingrediënten
Suiker uit suikerriet*, cacaomassa*, cacaoboter*
*uit biologische landbouw
DONKER Chocolade
Perfect voor het maken van koekjes.
INGREDIËNTEN: 0
KAN SPOREN VAN NOTEN, GLUTEN EN MELK BEVATTEN. Bewaren op een koele, droge plaats, tussen 15 en 18 °C.
Melkchocolade tablet met 36% cacao, bestrooid met geroosterde en fijngemalen hazelnoten. Om uitzonderlijke producten aan te bieden, kiezen we de beste grondstoffen.
Nettogewicht (G): 130
Deze melkchocolade couverture uit Ghana biedt prachtige smaken van rode vruchten en kastanje, omhuld door krachtige cacao en biscuitachtige noten.
Afmetingen - L 16 x B 8 x H 1,5 cm
Aantal per doos: 10
Minimale hoeveelheid per bestelling: 10
Type minimale bestelhoeveelheid: Eenheid per doos
SKU: TO-G
Land van fabricage: Frankrijk
Pre-order: Ja
Best-seller: Nee
Personalisatie: Ja
Cacaoboter wordt gebruikt in cosmetica en als basisolie in aromatherapie-massages van het gezicht en lichaam. Het hydrateert en regenereert de huid, verzacht rimpels, helpt bij het vervagen van littekens en striae. Cacaoboter-massages tonifiëren de huid, activeren de afgifte van toxines, verminderen vochtretentie en vetophoping en worden vaak geprefereerd in anti-celluliettherapieën. Cacaoboter helpt om een natuurlijke, chocoladeachtige teint te bereiken zonder de huid te verbranden of uit te drogen. Het laat een onzichtbare film op de huid achter, waardoor deze wordt beschermd tegen de schadelijke effecten van omgevingsfactoren.
(Theobroma cacao-extract)
Met een historische expertise in de selectie van cacaobonen van oorsprong (Ivoorkust, Venezuela, enz.) ontwikkelen en produceren we complete lijnen van cacao-extracten met aromatische en fysisch-chemische profielen die gericht zijn op de eisen van elke markt. Onze vaardigheden, opgedaan in samenwerking met cacaoproducenten, stellen ons in staat om een gepersonaliseerd antwoord te bieden, aangepast aan de technologische, regelgevende en marketingbeperkingen van de projecten van onze klanten. Extractie met vluchtige oplosmiddelen: concrete en absolute cacao.
Extractie met ethylalcohol: oleoresines en cacao-extracten van verschillende concentraties.
Zachte extractie met ethylalcohol: cacao-infusies.
Alcoholische distillatie: cacao-alcoholaten.
Cod. NOC 01 200 gram
U/M Pz
Beschrijving
Schijf van Pure Pure Chocolade met 58%, Melkchocolade met 32% of Witte Chocolade met hele IGP Piemonte Hazelnoot.
In 1502 werd een kopje chocolade met vanille aan Christoffel Columbus gepresenteerd door de lokale heerser - als een teken van grote eer. Later veranderde deze grote eer voor de Azteken in een grote tribuut, die in dezelfde vanille werd betaald.
Gebruik voor
Gebruik voor bakken, warme en koude dranken, decoratie van dessertgerechten.
Voedingswaarde per 100 gr.
Eiwitten (g / 100g)… 27,4
Vetten (g / 100g)… 1,2
Koolhydraten (g / 100g)… 4,0
Energiewaarde (kcal / 100g)… 247
Groene koffie zijn ongemakkelijke bonen, waaruit ook traditionele gebrande koffie wordt verkregen. Het heeft een delicate lichtgroene kleur. Dit komt doordat het na de oogst niet aan het roosteren wordt onderworpen. In de samenstelling, naast de stimulerende cafeïne, vinden we ook chlorogeenzuur, dat wordt toegeschreven aan de eigenschappen die de vetverbranding versnellen. Groene koffie is ook een rijke bron van waardevolle polyfenolen, salicylzuur, evenals vele vitamines en mineralen. De samenstelling omvat foliumzuur, vitamine B1, B2, B12, evenals calcium, kalium, natrium, magnesium, ijzer, fosfor en zink. <strong> Energiewaarde 1588kJ/381kcal - 19% ADH* vet 13G - 19% waarvan verzadigde vetzuren 0.8g - 4% koolhydraten 40g - 15% waarvan suikers 0g - 0% eiwit 11g - 22% vezels 30g - 0g - 0% *ADH - Referentievoedingswaarde <strong> gebruik </strong> groene koffie, denk aan het juiste water De temperatuur (de optimale temperatuur is ongeveer...
Groene koffie zijn onaangename cacaobonen, waaruit ook traditionele gebrande koffie wordt gewonnen. Het heeft een delicate lichtgroene kleur. Dit komt doordat het na de oogst niet aan het roosteren wordt blootgesteld. In de samenstelling vinden we naast de stimulerende werking van cafeïne ook chlorogeenzuur, wat te danken is aan de versnellende eigenschappen van vetverbranding. Groene koffie is ook een rijke bron van waardevolle polyfenolen, salicylzuur en vele vitamines en mineralen. De samenstelling omvat foliumzuur, vitamine B1, B2, B12, evenals calcium, kalium, natrium, magnesium, ijzer, fosfor en zink. <strong> Energiewaarde 1588KJ/381 kcal - 19% ADH* Vet 13G - 19% waarvan verzadigde vetzuren 0,8 g - 4% Koolhydraten 40G - 15% waarvan suikers 0g - 0% Eiwit 11g - 22% Vezels 30g - 0g - 0% *ADH - Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid <strong> Gebruik </strong> Groene koffie, denk aan het juiste water bij het juiste water.
Kokosvlokken worden verkregen uit het vruchtvlees van de kokosnootpalm, dat eerst wordt gedroogd en vervolgens tot kleine stukjes wordt gewreven. Het vruchtvlees is rijk aan voedingsstoffen zoals vitamines: C, E, K en B-groep, mineralen: zink, fosfor, magnesium, natrium, kalium, calcium en ijzer. Kokos en zijn afgeleiden (chips, kokoschips, kokosolie) bevatten verzadigde vetzuren. Verzadigde dierlijke vetzuren moeten beperkt worden in het dagelijkse dieet, maar die afkomstig van kokos bestaan uit veel kleinere moleculen en worden direct omgezet in energie zonder zich in het lichaam op te hopen in de vorm van vet. Kokosdraden bevatten enorme vezelbronnen, die noodzakelijk zijn voor een goed functionerend spijsverteringssysteem. Je vindt er ook kleine hoeveelheden eiwit en elektrolyten, die de zuur-basebalans van het lichaam ondersteunen. <strong> Samenstelling: </strong> Kokosvlokken <strong> Voedingswaarde per 100g </strong> Energiewaarde 2695KJ/655kcal - 33% ADH *63g vet - 90% waarvan verzadigde vetzuren 53g - 265% koolhydraten
Gierst is gemaakt van gierst. Het helpt de verzuring van het lichaam tegen te gaan, versterkt de immuniteit en is voedzaam en gemakkelijk verteerbaar. Van nature is het glutenvrij. Een groot voordeel is het hoge gehalte aan B-vitamines, hematopoëtisch ijzer en koper. Het is een uitstekende bron van voedingsvezels en kalium, magnesium, calcium en natrium. Het biedt het lichaam gemakkelijk verteerbare eiwitten en complexe koolhydraten, die de basis vormen van een gezond dieet. Gierst heeft een antivirale en versterkende werking, helpt het zuur-base-evenwicht van het lichaam te herstellen. De B-groep en de vitamines van ijzer hebben hematopoëse. Gierst helpt ontstekingen in het lichaam te verminderen, werkt verwarmend, verbetert de stofwisseling, verhoogt de concentratie en het geheugen. Het hoge gehalte aan calcium- en siliciumverbindingen versterkt tanden en botten. - 4% bevat verzadigde vetzuren 0,4g - 2% van koolhydraten 72,1g - 28% inclusief suikers 0,8g - 1% van eiwit 10.
Linsen hebben, wie alle peulvruchten, unieke gezondheidsvoordelen. Ze zijn een bron van goed opneembaar eiwit. Lente-eiwit is na soja-eiwit het meest opneembare plantaardige eiwit (85 procent). Groene linzen bevatten veel vezels. Vezels helpen niet alleen om de bloedsuikerspiegel te reguleren, verbeteren het hart- en spijsverteringssysteem, maar dragen ook bij aan het verlagen van het cholesterolgehalte, verwijderen toxines uit het lichaam, beschermen tegen darmkanker en ook tegen type 2 diabetes. Ze hebben een hoog ijzergehalte, wat voordelig is voor mensen die geen vlees eten. Een kopje groene linzen bevat 100 procent van de aanbevolen dagelijkse inname van ijzer. Dit mineraal speelt een belangrijke rol bij de vorming van hemoglobine in het bloed en myoglobine in de spieren, wat verantwoordelijk is voor het transport van zuurstof naar de cellen. Het bevat ook waardevol mangaan en foliumzuur.
Kikkererwten zijn kikkererwten of haarerwten, en behoren tot een groep peulvruchten. Kikkererwten zijn een uitstekende bron van eiwitten en essentiële aminozuren, waardoor ze vlees kunnen vervangen. Ze zijn een bron van complexe koolhydraten en vezels. Kikkererwten leveren het lichaam verschillende vitamines en mineralen, waaronder aanzienlijke hoeveelheden fosfor, vitamine B9, ijzer, zink, magnesium en kalium. Ze bevatten ook onverzadigde vetzuren. Kikkererwten zijn caloriearm en hebben een lage glycemische index, en de vezels die ze bevatten helpen om het niveau van triglyceriden en 'slecht' cholesterol te verlagen. Kikkererwten worden bijzonder gewaardeerd door veganisten en mensen met allergieën. Kikkererwtenmeel wordt gemaakt van de peulvruchten en heeft daardoor een unieke eiwitinhoud, terwijl de smaak doet denken aan umami. De glycemische index van dit meel is bijna de helft van die van tarwe en bedraagt slechts 35.