Voor een succesvol frappé-product is niet alleen de smaak bepalend – maar ook de eenvoudige en praktische bereiding. Al onze instantpoeders voor koude dranken zijn binnen enkele seconden ofwel met een automaat bereid of met ijs in een cocktailshaker luchtig geschud. Andere klassiekers voor warme zomerdagen – zoals onze melk-mixdranken vanille- en aardbeienmelk – worden heel eenvoudig met koud water aangemaakt. Uw klanten krijgen zo een volle milkshake, die u bovendien kunt verfijnen met fruit of ijs. Laat u inspireren door de talloze mogelijkheden die wij van Schoppe Instant Beverages u bieden.
Cultdrank Frappé
Wist u dat de vandaag zo populaire café frappé niet doelbewust is ontwikkeld, maar per ongeluk is ontdekt? Een verkoopmedewerker kreeg op de Internationale Beurs van Thessaloniki in 1957 geen heet water voor de bereiding van een koffie. Kortweg...
Zuurmakend middel voor suikercoated producten. Quick Sour maakt het mogelijk om een sterke citroenzuurlaag toe te voegen zonder de stabiliteit van een product in gevaar te brengen. Quick Sour is een poedervormig zuurmakend middel dat, afhankelijk van de gebruikte hoeveelheid, een op maat gemaakte zure smaak produceert. De specifieke samenstelling en toepassings-technologie voorkomt zuur migratie, vlekken en plakkerigheid.