Verpakte verse sappen bieden snelle en gemakkelijke toegang tot versgeperste sappen, waarbij de smaak en voedingsstoffen van verse fruit en groenten behouden blijven.
Voor een succesvol frappé-product is niet alleen de smaak bepalend – maar ook de eenvoudige en praktische bereiding. Al onze instantpoeders voor koude dranken zijn binnen enkele seconden ofwel met een automaat bereid of met ijs in een cocktailshaker luchtig geschud. Andere klassiekers voor warme zomerdagen – zoals onze melk-mixdranken vanille- en aardbeienmelk – worden heel eenvoudig met koud water aangemaakt. Uw klanten krijgen zo een volle milkshake, die u bovendien kunt verfijnen met fruit of ijs. Laat u inspireren door de talloze mogelijkheden die wij van Schoppe Instant Beverages u bieden.
Cultdrank Frappé
Wist u dat de vandaag zo populaire café frappé niet doelbewust is ontwikkeld, maar per ongeluk is ontdekt? Een verkoopmedewerker kreeg op de Internationale Beurs van Thessaloniki in 1957 geen heet water voor de bereiding van een koffie. Kortweg...
Wilt u een op maat gemaakte cocktail?
Bent u een horecagelegenheid en wilt u een signature cocktail?
Bent u een distilleerderij en wilt u een cocktail verkopen die met uw producten is gemaakt?
Of wilt u genieten van uw favoriete cocktail voor uw evenementen?
Niets is eenvoudiger, laat het ons maar doen!
De Pina Colada is een van de meest klassieke cocktails ter wereld, vaak gemaakt met rum, room en ananas. Echter, je was misschien niet op de hoogte van het feit dat het gebruik van een roomdispenser en roompatroon cruciaal is voor de succesvolle bereiding van dit recept. In de op één na laatste stap wordt het ananasmengsel in een roomdispenser gedaan, die vervolgens twee keer wordt opgeladen met een N2O roompatroon. Nadat de drank een uur in de koelkast is gekoeld, is deze klaar om geserveerd te worden en gaat hij in een cocktailglas.
Bonuspunten voor het garneren van de Pina Colada met een ananaswig en ananasblad!
120ml ananassap
60ml witte rum
60ml room
Wig van ananas
Ananasblad
Creëer een heerlijke ijs, granita, bavarois, mousse, smoothies, bevroren desserts en nog veel meer...
Vanaf het moment van oogsten worden onze vruchten onmiddellijk verwerkt en ingevroren om al hun smaak en natuurlijke versheid te behouden.
Verkoopeenheid
Tetra van 1 kg (6 per doos) of 500 gr (12 per doos)
Enkele smaken in plastic bakjes van 1 kg
Een assortiment in plastic bakken van 11 kg
AMS European streeft naar uitmuntendheid in smaak. Wij zijn gespecialiseerd in de import en verkoop van verse groenten en fruit uit alle hoeken van de wereld.
AMS European is in 2004 gevestigd in Parijs, de gastronomische hoofdstad, specifiek in het gebied van Rungis, de grootste markt ter wereld.
Uitmuntendheid is nu en altijd de belangrijkste zorg van ons team, ten dienste van onze klanten.
Welkom in de wereld van smaakdelicatessen!
Zuurmakend middel voor suikercoated producten. Quick Sour maakt het mogelijk om een sterke citroenzuurlaag toe te voegen zonder de stabiliteit van een product in gevaar te brengen. Quick Sour is een poedervormig zuurmakend middel dat, afhankelijk van de gebruikte hoeveelheid, een op maat gemaakte zure smaak produceert. De specifieke samenstelling en toepassings-technologie voorkomt zuur migratie, vlekken en plakkerigheid.
NEAT COCKTAIL, een Franse producent van ambachtelijk gemixte, kant-en-klare premium cocktails, biedt u de mogelijkheid om hoogwaardige cocktails te serveren zonder zorgen over materiaal, bevoorrading, opslag en knowhow. Onze cocktails worden ambachtelijk gemixt in onze faciliteiten in de regio Ile-de-France. Onze grondstoffen worden met de grootste zorg geselecteerd en komen uitsluitend van Franse bedrijven. Wij willen u het volgende bieden: - uitzonderlijke producten, - een merk dat is bedacht door ondernemers uit de bar-, restaurant- en hotelbranche, - eenvoudige en speelse toepassing. Ons productassortiment omvat een breed scala aan smaken en biedt uw onderneming een echt voordeel ten opzichte van de concurrentie. Let op: overmatig alcoholgebruik is schadelijk voor uw gezondheid, geniet met mate.
Laten we beginnen met het meest opvallende, onze favoriete zoete witte crème: slagroom. Logischerwijs is de lekkerste slagroom gemaakt met slagroompatronen en een slagroomspuit. Omdat het gas in de slagroompatronen onder hoge druk in de slagroomspuit wordt gespoten, waar het zich mengt met de slagroom, creëert dit een heerlijk luchtige slagroom.
500 ml slagroom
– 125 gr suiker
– 2 eetlepels vanille-extract
– Slagroompatroon
– Slagroomspuit
Meng de slagroom, de suiker en het vanille-extract in de slagroomspuit. Schud alles krachtig zodat alles goed gemengd is. Wanneer het een mooie, gelijkmatige consistentie heeft, is het tijd om het slagroompatroon toe te voegen via de speciale opening in de slagroomspuit.
Creëer een heerlijke ijs, granita, bavarois, mousse, smoothies, bevroren desserts en nog veel meer...
Vanaf het moment van oogsten worden onze vruchten onmiddellijk verwerkt en ingevroren om hun smaak en natuurlijke versheid te behouden.
Verkoopeenheid
Tetra van 1 kg (6 per doos) of 500 gr (12 per doos)
Enkele smaken in plastic bakjes van 1 kg
Een assortiment in plastic bakken van 11 kg