Roger bereidt zijn Speciale Geroosterde Brood met bijzondere zorg bij de selectie van alle ingrediënten. De meelsoorten worden gekozen om hun organoleptische en smaakkwaliteiten, maar het geheim van de Biscottes Roger ligt ook in het bakken. In zijn open vorm kan het deeg vrij rijzen, waardoor de granen de volle smaak van het geroosterde brood van vroeger kunnen vrijgeven.
Speciale Geroosterde Brood
Samenstelling: Tarwemeel (tarwe, gluten), zonnebloemolie, omgekeerde suiker, mengsel van granen (rogge, gerst, maïs, haver, tarwe, rijst, gierst), bakkersgist, emulgator: sojalecithine, zout, gerstemoutextract, soja, lijnzaad.
Gemaakt in een atelier dat sesam, eieren en zuivelproducten gebruikt.
Verpakking: ongeveer 18 plakken per zak
Netto Gewicht: 300g
Voedingskenmerken:
Gemiddelde voedingswaarde per 100g
Energiewaarde: 1724 Kj oftewel 408 Kcal
Vetten: 6.63 g
waarvan verzadigde vetzuren: 0.81 g
Koolhydraten: 72.
Embutido, gemaakt van een mengsel van gemalen Iberische varkensvlees, aangevuld met zout, specerijen en additieven, gekneed en in darm gestopt. Met een rijping van meer dan 4 maanden, met een delicate smaak en kenmerkend aroma.
Proces van Bereiding: Geselecteerd, gemalen, gekneed, ingebonden, gerijpt, in plakken gesneden en verpakt.
Ingrediënten: Mager Iberisch Varkensvlees, Pimentón D.O la Vera (Cáceres), zout, knoflook, oregano en conserveermiddelen, ingepakt in natuurlijke darm.
Nettogewicht: 100 gr.
Verzend- en transportvoorwaarden: Bij kamertemperatuur zijn er geen beperkingen. Als het vacuüm verpakt is, bij een temperatuur onder de 5ºC. Voor consumptie is de aanbevolen temperatuur 15º-18ºC.
Proces van Bereiding: Geselecteerd, gemalen, gekneed, ingebonden, gerijpt, in plakken gesneden en verpakt. Ingrediënten: Mager Iberisch Varkensvlees, Pimentón D.O la Vera (Cáceres), zout, knoflook, oregano en conserveermiddelen. Nettogewicht: 100 gr.
Iberico varken ouder dan 10 maanden. Onderste deel van de buik (Barriguera). Stuk van ongeveer 250 gr. Aprox.
Het Secreto/Barriguera van het Iberico varken is een heerlijke vleessnede die afkomstig is van de onderkant van de buik van het Iberico varken, ook wel bekend als "barriguera". Deze snede, afkomstig van Iberico varkens ouder dan 10 maanden, staat bekend om zijn intense smaak en sappige textuur, met een perfecte balans van vet die sappigheid en diepte van smaak biedt. Het stuk weegt ongeveer 250 gram, ideaal voor het roosteren, grillen of gourmetbereidingen. Deze speciale snede van het Iberico varken is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een authentieke en premium culinaire ervaring in elke hap.