This natural flavouring adds the typical flavour of a good mature cheddar with a touch of walnut and hazelnut. It adds a typical, savoury aromatic signature to your aperitif pastries, cakes, flavoured cheeses, sauces, chicken nuggets, burgers and ravioli.
Onze in porties verwerkte kazen zijn een geweldig consumptieartikel op de schappen van supermarkten over de hele wereld. Ze zijn verpakt in mooie ronde dozen met een standaardvorm.
Elke doos bevat acht porties. Elke portie kaas is netjes verpakt in een aluminiumfolie met openingstrips om de versheid binnen de verpakkingen te behouden.
De verwerkte kaas DANA komt in ronde dozen, inclusief acht porties, met een totaalgewicht van 140 gram. Het product heeft een houdbaarheid van 12 maanden wanneer het op een koele en droge plaats wordt bewaard. De belangrijkste ingrediënten zijn melk (of magere melk in het geval van kaas met een laag vetgehalte of light), water, kaas en boter. De kleur van de kaas is ivoor en lichtgeel met een milde en romige smaak.
Neem contact met ons op voor eventuele details en prijsinformatie.
Kaas geproduceerd door herders die transhumeren. Deze herders en hun kuddes brengen 3 maanden in de zomer door in de hoge bergen van de Pyreneeën, op hoogtes variërend van 1000 tot 2300 m. De aanwezige flora is uniek en geeft een unieke aroma, een fruitige smaak.
Wij leveren door heel Frankrijk.
Ontdek zonder uitstel onze biologische VEGAN kazen.
Wilt u een nieuwe lijn VEGAN kazen introduceren bij uw klanten? Neem gerust contact met ons op voor informatieverzoeken.
Geniet van de culinaire verrukking van onze Butter cheese uit serra da estrela. Deze kaas heeft een romige textuur en een delicate smaak, gemaakt van rauwe schapenmelk en cardoon stremsel. De kaas ondergaat een langzaam afvoeringsproces, wat resulteert in een gladde en romige textuur. Met een rijpingsperiode van minstens 45 dagen biedt deze kaas een uitzonderlijke smaakervaring.
Tulum Peyniri heeft de unieke kenmerken van elke regio. De Mezopotamische variant - İzmir Tulumu is stevig, rijpt met zout en wordt mooier naarmate het langer rust. Het verliest zijn zout en de sporen die het zout achterlaat, komen naar voren in de gaten van de kaas. We raden aan om het een paar minuten te laten staan nadat het uit de koelkast is gehaald, en het vervolgens met een kaasmes in plakken te snijden. Het is geproduceerd van 100% koemelk.
Smaak: Intens
Aroma: Kenmerkend voor een schapenkaas met een aroma van zwarte olijven
Kleur: Lichtgeel met donkere aderen van de zwarte olijvenroom
Consistentie: Hard
ORGANISCHE BOTER
Onze organische boter is zo'n boutiqueproduct dat we elke verpakking beschouwen als onze eigen ogen. We verwerken de melkvetten, die we zonder chemicaliën afbreken, tot boter zonder toevoegingen. Terwijl het smelt op een sneetje toast, raden we je aan om het eerst te ruiken voordat je het eet. We beweren dat je teruggaat naar je kindertijd.
Ingrediënten :
Gepasteuriseerde biologische room van koemelk, botercultuur, zout is niet toegevoegd.
Voedingswaarde/100g :
Energie : 753 kj
Totaal Vet : 83,22 g
Koolhydraten: 0,85 g
Calcium : 15 mg
Eiwit : 0,19 g
VERPAKKINGSINFORMATIE
GEWICHT : 250 g
ARTIKELEN PER DOOS : 20 STUKS.