This natural flavouring adds the typical flavour of a good mature cheddar with a touch of walnut and hazelnut. It adds a typical, savoury aromatic signature to your aperitif pastries, cakes, flavoured cheeses, sauces, chicken nuggets, burgers and ravioli.
De SEPI Rigato di capra fresco is een kaas met een unieke smaak, geproduceerd met verse geitenmelk. Met een geheel gewicht van 1,2 kg is het perfect voor wie van kwaliteitskazen houdt en een vleugje verfijning aan de tafel wil toevoegen. Geniet van 100% smaak met dit unieke product.
Milkyland mozzarella original is een klassieke kaas die de essentie van de Italiaanse keuken belichaamt. Bekend om zijn zachte, romige textuur en milde smaak, is deze mozzarella perfect voor een verscheidenheid aan gerechten, van pizza's en pasta's tot salades en voorgerechten. Het vermogen om prachtig te smelten maakt het een favoriete keuze voor chefs en thuiskoks, en voegt een vleugje authenticiteit toe aan elke Italiaans geïnspireerde maaltijd.
Gemaakt met de beste ingrediënten, is Milkyland mozzarella original een bewijs van kwaliteit en traditie. Het is gemaakt van verse melk, wat zorgt voor een rijke smaak en een gladde consistentie. Deze kaas is niet alleen een culinaire traktatie, maar ook een voedzame optie, boordevol essentiële voedingsstoffen zoals calcium en eiwitten. Of je nu een gastronomisch gerecht bereidt of een eenvoudige snack, Milkyland mozzarella original is een veelzijdige en heerlijke keuze.
Analoge kaas (ook bekend als imitatiekaas of kaasalternatief) is een zuivelproduct waarin de melkvetten gedeeltelijk of volledig zijn vervangen door plantaardige vetten. Wanneer de vetten van volle melk worden vervangen, staat het product ook bekend als "vegan kaas". De andere productienormen zijn dezelfde als die van normale kaasproductie. Analoge kaas wordt vaak gekozen vanwege de kostenefficiëntie en de gemakkelijke productie. Het product varieert sterk in termen van formulering en is daardoor geschikt voor veel toepassingen.
Onze in porties verwerkte kazen zijn een geweldig consumptieartikel op de schappen van supermarkten over de hele wereld. Ze zijn verpakt in mooie ronde dozen met een standaardvorm.
Elke doos bevat acht porties. Elke portie kaas is netjes verpakt in een aluminiumfolie met openingstrips om de versheid binnen de verpakkingen te behouden.
De verwerkte kaas DANA komt in ronde dozen, inclusief acht porties, met een totaalgewicht van 140 gram. Het product heeft een houdbaarheid van 12 maanden wanneer het op een koele en droge plaats wordt bewaard. De belangrijkste ingrediënten zijn melk (of magere melk in het geval van kaas met een laag vetgehalte of light), water, kaas en boter. De kleur van de kaas is ivoor en lichtgeel met een milde en romige smaak.
Neem contact met ons op voor eventuele details en prijsinformatie.
Kaas geproduceerd door herders die transhumeren. Deze herders en hun kuddes brengen 3 maanden in de zomer door in de hoge bergen van de Pyreneeën, op hoogtes variërend van 1000 tot 2300 m. De aanwezige flora is uniek en geeft een unieke aroma, een fruitige smaak.
Wij leveren door heel Frankrijk.
Ontdek zonder uitstel onze biologische VEGAN kazen.
Wilt u een nieuwe lijn VEGAN kazen introduceren bij uw klanten? Neem gerust contact met ons op voor informatieverzoeken.
Iberische kaas is een geperste kaas gemaakt van een mengsel van drie soorten melk (koe, schaap en geit). Het is de populairste kaas in Spanje, en volgens de verhoudingen die zijn vastgesteld in sectie 4 van bijlage I van Koninklijk Besluit 262/2011, van 28 februari, waarin de kwaliteitsnormen voor kazen en gesmolten kazen worden goedgekeurd. Elke kaas die op de markt wordt gebracht met de benaming "Iberisch", moet zijn gemaakt van verse melk in de volgende verhoudingen: maximaal 50% koemelk, minimaal 15% geitenmelk en minimaal 15% schapenmelk.
Het wordt het hele jaar door geproduceerd. We onderscheiden de halfgerijpte kaas van de gerijpte kaas op basis van de rijpingsperiode. De eerste heeft een rijpingsperiode van één tot drie maanden, geperste pasta, compacte massa maar niet gesloten, met kleine holtes door het hele snijvlak en een strogele kleur op een ivoorkleurige achtergrond, als gevolg van de mix van de drie melken. De gerijpte kaas heeft een rijpingsperiode van drie tot zes maanden.
Tulum Peyniri heeft de unieke kenmerken van elke regio. De Mezopotamische variant - İzmir Tulumu is stevig, rijpt met zout en wordt mooier naarmate het langer rust. Het verliest zijn zout en de sporen die het zout achterlaat, komen naar voren in de gaten van de kaas. We raden aan om het een paar minuten te laten staan nadat het uit de koelkast is gehaald, en het vervolgens met een kaasmes in plakken te snijden. Het is geproduceerd van 100% koemelk.
De pecorino in de vorm van Vecchio, lactosevrij, is een gerijpte kaas met een rechtopstaande vorm en een gewicht van ongeveer 1,9 kg. Beschikbaar in hele losse vormen; vacuümverpakking van 1,9 kg, vacuümverpakking van 0,950 kg; vacuümverpakking van kwartvormen van 0,450 kg. Ook beschikbaar in een formaat van 0,500 kg.
Smaak: Intens
Aroma: Kenmerkend voor een schapenkaas met een aroma van zwarte olijven
Kleur: Lichtgeel met donkere aderen van de zwarte olijvenroom
Consistentie: Hard
BUISSON is een groothandel in streekkaas, verkoop van kaasproducten met een assortiment van uitzonderlijke kazen in Rungis.
BUISSON: de kaasleverancier voor professionals.
Ons kaasbedrijf BUISSON, gelegen in Rungis, biedt ook de levering van kaas voor export aan.
ORGANISCHE BOTER
Onze organische boter is zo'n boutiqueproduct dat we elke verpakking beschouwen als onze eigen ogen. We verwerken de melkvetten, die we zonder chemicaliën afbreken, tot boter zonder toevoegingen. Terwijl het smelt op een sneetje toast, raden we je aan om het eerst te ruiken voordat je het eet. We beweren dat je teruggaat naar je kindertijd.
Ingrediënten :
Gepasteuriseerde biologische room van koemelk, botercultuur, zout is niet toegevoegd.
Voedingswaarde/100g :
Energie : 753 kj
Totaal Vet : 83,22 g
Koolhydraten: 0,85 g
Calcium : 15 mg
Eiwit : 0,19 g
VERPAKKINGSINFORMATIE
GEWICHT : 250 g
ARTIKELEN PER DOOS : 20 STUKS.
Bedrijfsbrede ERP-oplossingen op basis van Microsoft Dynamics® NAV en AX. Compleet met standaardsoftware specifiek voor de voedingsindustrie: SI Foodware®.
Bedrijfsbrede software
Betalen per gebruiker per maand
On-premise of in de Cloud
Productie en Handel
FUNCTIONALITEIT VOOR MELKPRODUCTEN
EDI & RF Scanning
Recept & Product specificaties
Privélabel
Kwaliteitscontrole (Tracking & Tracing)
CRM, financiën, inkoop & verkoop
Partijtoewijzing op basis van leeftijd
Registratie van kaasbatchbehandeling
Periodieke herwaardering kaas
BUISSON is een kaasgroothandelaar in Rungis.
Gesneden kazen
Hele kazen
Korsische kazen
Kazen uit Frankrijk
Kazen uit Europa
Export van Franse kazen
Export van kazen
Premium kaas
De Manchego kaas onderscheidt zich van andere kazen die in Spanje worden gemaakt, door zijn uiterlijke aspect, door de identificatie met een caseïneplaat, waar het woord Manchego en een serienummer op staan, waarmee we de traceerbaarheid van het product kunnen waarborgen en het product authenticeren door de Regulatoire Raad van de oorsprongsbenaming Manchega.
De binnenkant van de kaas is ivoorkleurig, met ogen die gelijkmatig verdeeld zijn.
Romige textuur, smeltend in de mond, met een eerlijke, zachte, diepe smaak, typisch voor schapenmelk.
Al onze kazen zijn gemaakt zonder voedingsadditieven en zijn vrij van lysozymen, natamycine en sorbaten. Glutenvrij.
Voor die speciale momenten waarop je dankbaarheid wilt uiten, mijlpalen wilt vieren of gewoon je dierbaren wilt verwennen, bieden onze cadeaupakketten de perfecte oplossing. Van decadente gastronomische lekkernijen tot luxe spa-essentials, is elk pakket zorgvuldig ontworpen om vreugde en waardering op te roepen. Voor onze vooraf ontworpen pakketten bieden we ook de flexibiliteit om op maat gemaakte cadeaupakketten te creëren die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Personaliseer je cadeau door te kiezen uit ons brede assortiment kazen om een werkelijk unieke ervaring te creëren.