Citroenzuur komt van nature voor in citrusvruchten, maar kan ook worden geproduceerd. Industriële citroenzuur wordt voornamelijk geproduceerd via fermentatie of een chemische reactie. Laatstgenoemde methode wordt toegepast in ongeveer 90% van de wereldwijde productie en omvat fermentatie met behulp van enzymen en micro-organismenstammen, meestal Aspergillus niger.
Citroenzuur heeft het vermogen om emulsies te stabiliseren en voorkomt het scheiden van vet. Het eindproduct is beschikbaar in poedervorm of als korrel als watervrij citroenzuur.
Wanneer gewichtsverlies door middel van sport en dieet wordt nagestreefd, wordt Carnitine als aanvulling aanbevolen om een betere omzetting van vetzuren te bereiken.
Wanneer gewichtsverlies door middel van sport en dieet wordt nagestreefd, wordt Carnitine als aanvulling aanbevolen om een betere omzetting van vetzuren te bereiken, omdat de stofwisseling bij overgewichtigen doorgaans niet is aangepast aan de fysieke prestaties.
In het bijzonder nemen duursporters vaak L-Carnitine als voedingssupplement, omdat door het innemen van L-Carnitine prestatieverbeteringen kunnen worden behaald. Deze prestatieverbetering heeft betrekking op het herstel na een grote sportieve inspanning. Carnitine wordt in de sport daarom beschouwd als een van de meest effectieve prestatieverhogers en vetverbranders.
VOEDINGSsupplement OP BASIS VAN COENZYM Q-10
Presentatie: Verpakking van 30 capsules
Samenstelling: Vulmiddel (Calciumfosfaat), Coënzym Q10 (Ubiquinon), Maltodextrine, Antiklontermiddelen
Gebruik: Neem 1 capsule per dag bij de maaltijd
Wij bieden calciumcarbonaat aan in gegarandeerde kwaliteit, tegen stabiele prijzen en geschikt verpakt voor transport. Heeft u advies nodig bij het kiezen van uw product of zoekt u een geschikte vervanging? Onze applicatie- en productexperts helpen u graag! Onze ervaring en diepgaande kennis op het gebied van speciale chemicaliën en ingrediënten zorgen ervoor dat we goed gepositioneerd zijn om zowel onze klanten als onze leveranciers effectief te ondersteunen met product- en applicatie-expertise. Neem contact met ons op voor meer informatie!
Transglutaminase is een voedseladditief, het is een enzym dat kruisverbindingen vormt tussen eiwitmoleculen.
De belangrijkste productgroepen waarin Transglutaminase wordt gebruikt: vleesproducten, worst/hamproducten, zeevruchtenproducten, bakkerijproducten, zuivel- en veganproducten.
Er zijn voordelen van het gebruik van TG:
* Verbetert de textuur van vlees
en de binding tussen stukken vlees
* Vermindert fosfaten
* Vermindert waterverlies tijdens kookprocessen
* Versterkt de uiteindelijke textuur in producten met een laag natriumgehalte
* Verbetert textuur en elasticiteit
* Verhoogt de gelsterkte, wat het verlies van eiwit vergemakkelijkt
* Vermindert de inhoud van gommen en gelatines
etc.
De meeste toepassingen zijn voor: vleesproducten, zuivelproducten, zeevruchtenproducten, bakkerijproducten, kaas/huisgemaakte producten, vegan producten.
6000 mg collageen van type 1 en 3
Haar, huid, nagels, gewrichten en botten
Clinisch getest NeoCell collageen
92 % van de proefpersonen merkt een betere hydratatie van de huid†
Zonder GMO of gluten
Voedingssupplement
Gezonde gewrichten
Stralende huid
Gezonde botten
Gecertificeerd GMP
Versterkte nagels en haar
Collageen is een complexe structurele eiwit dat zorgt voor de kracht en flexibiliteit van het lichaam. Naarmate we ouder worden, kan het afnemen van collageen leiden tot de veelvoorkomende symptomen van veroudering van de huid, haar, nagels, spieren, pezen, ligamenten en botten. Super Collagen bevat BioActive NeoCell collageen (klinisch getest) dat een goede collageenvorming in het hele lichaam bevordert. Tijdens het geavanceerde hydrolyseproces van NeoCell worden grote moleculen door enzymen gehydrolyseerd tot kleine, biologisch beschikbare en bioactieve peptiden in het menselijk lichaam.
Bevat niet: soja, tarwe, lactose, zetmeel, gist, GMO, kunstmatige aroma's. Zonder gluten.
Allergiewaarschuwing: kan sporen van natuurlijke sulfietresiduen bevatten.
Citroenzuur komt van nature voor in citrusvruchten, maar kan ook worden geproduceerd. Industriëel citroenzuur wordt voornamelijk geproduceerd door fermentatie of door chemische reactie. Deze laatste methode wordt gebruikt in ongeveer 90% van de wereldwijde productie en omvat fermentatie met enzymen en microbiale stammen, meestal Aspergillus niger.
Citroenzuur heeft de capaciteit om emulsies te stabiliseren en voorkomt de scheiding van vetten. Het eindproduct is beschikbaar in poeder- of korrelvorm als anhydraat citroenzuur.
L-Tryptofaan is bedoeld voor een ontspannen slaap en meer energie gedurende de dag. L-Tryptofaan heeft namelijk de eigenschap om in het lichaam omgezet te worden in serotonine. Dit dient als uitgangsstof voor het slaapbevorderende hormoon melatonine. Tryptofaan is onder andere in Nederland goedgekeurd als geneesmiddel voor de behandeling van slaapproblemen. L-Tryptofaan is een vrij verkrijgbaar geneesmiddel en wordt aanbevolen in een dosering van 500 mg.