Producten voor krabkraak (51)

Kreeften - Gekookt en gepeld

Kreeften - Gekookt en gepeld

IQF Gekookte gepelde rivierkreeften
Runderhuid Kip

Runderhuid Kip

Samenstelling: kip 32%, rundvlees huid 60%, zetmeel 4%, glycerine 1,8%, zout 0,1%, sorbitol 2%, kaliumsorbaat 0,1 Analytische componenten: Ruw eiwit: 61%, vetgehalte: 4%, ruwe vezels: 3%, ruwe as: 4%, vocht 18%.
Kabeljauwballen

Kabeljauwballen

Bacalao is, onder de visproducten, een van de meest uitdagende, vooral vanwege de voorbereiding voor het koken: het is een vis die tijd, aandacht en veel geduld vereist. Met ons recept hoeft u aan niets te denken, u kunt genieten van een smakelijk, modern en verfijnd gerecht in slechts enkele minuten.
Rotszool

Rotszool

Hier in Mauritanië gevangen en beschikbaar in bevroren aan boord en vers.
VERS OF BEVROREN - VERS OF BEVROREN

VERS OF BEVROREN - VERS OF BEVROREN

We kunnen de krab leveren in de staat die je verkiest: levend en vers uit de oceaan, of bevroren en voorzichtig verpakt.
Mini Kippenfilets

Mini Kippenfilets

Mini Kip Tenders zak 800g
Kruidige Wedges

Kruidige Wedges

De Cut Specialiteiten, een rijke selectie van heerlijke producten gesneden uit hele aardappelen van superieure kwaliteit. Het ideale product voor een onderscheidend menu! Klaar, vuur, serveer! Geen extra kruiden nodig! Afmeting: 4 X 2.500g
Chapatta Tegels

Chapatta Tegels

De ciabatta pavé is de verkleinde versie van een van de meest iconische broden van OKIN, de ciabatta. Het is een brood met een sterk rustiek karakter, met een krokante korst en een uitgesproken kruim. Gebakken in een steenoven met een goede rijstijd en voorbereiding, is het een zeer gehydrateerd brood dat de hele dag goed blijft. Het heeft een luchtige, crèmekleurige kruim met een grote elasticiteit. Ideaal voor het snijden bij het ontbijt, omdat het ook zorgt voor een goede presentatie op tafel, bij het buffet, enz. REF:C109C EAN-13:8436017106220 EAN-14:18436017106227 POIDS PRECUIT (G):260 g POIDS CUIT:215 g LONGUEUR (CM):26 cm LARGEUR (CM):10 cm DECONGELER:20 min. | TEMPERATUUR OMGEVING CUISSON:18 min. | 200ºC DIMENSIONS:600x398x263 UNITÉS:30 Eenheden/Doos | 28 Dozen/Pallet VALEUR ÉNERGÉTIQUE (KCAL/KJ):1105 / 264 PROTÉINES (G):8,18 GLUCIDES (G):53,30 SUCRES (G):1,02 LIPIDES (G):1,14 FIBRES ALIMENTAIRES (G):3,98 SEL (G):1,25
Bevroren Kip

Bevroren Kip

Gewoon praktisch: met diepgevroren gevogelte-specialiteiten kun je een heerlijke voorraad aanleggen - zodat je altijd van gevogelte kunt genieten.
Madagaskar Gember

Madagaskar Gember

Beschikbaar in gedroogde gember of gemberpoeder, deze specerij zal uw visgerechten perfect aanvullen en zal ook uw vlees- of grillbereidingen verheffen. Ontdek onze 100% natuurlijke gember verpakt in hersluitbare luchtdichte zakken: Gember is een plant die groeit in tropische landen. In Madagaskar wordt het gekweekt in het oosten van het land. Van dezelfde familie als kurkuma, is het de wortel, het rhizoom, dat we consumeren. Zodra de wortel geel is geworden, wordt deze geoogst, schoongemaakt en vervolgens gedroogd. Dit proces zorgt ervoor dat gember langer bewaard kan worden, terwijl de voedingskwaliteiten behouden blijven. Gewicht: 250 g Hoeveelheid: 125g, 200g, 250g, 500g, 1kg Vorm: Gemberpoeder, Gedroogde gember
Kipfilet

Kipfilet

Kipfilet
Kikkererwtenballetjes

Kikkererwtenballetjes

Kikkererwtenballetjes ofwel falafel! Een unieke authentieke recept uit de diepten van Syrië, dat belooft zelfs de meest veeleisende smaakpapillen niet onberoerd te laten! Het geheim is de variëteit aan kruiden en specerijen die onze kikkererwtenballetjes een oosterse geur geven! Combineer ze met Arabisch brood, tomaat en frisse yoghurt voor nog meer genot!!!
Gerookte vlechtkaas

Gerookte vlechtkaas

Gerookte kaas vlecht
Hele gekookte kreeft

Hele gekookte kreeft

IQF (Individueel Snel Bevroren) is een vriesmethode waarmee voedselitems individueel kunnen worden bevroren, zodat ze hun kwaliteit en versheid behouden. Deze techniek wordt vaak gebruikt voor fruit, groenten en zeevruchten, en biedt gemak en een langere houdbaarheid.
Rauwe halve kreeft

Rauwe halve kreeft

IQF
Gekookte halve kreeft

Gekookte halve kreeft

Gekookte halve kreeft
Garnalen - Gepeld

Garnalen - Gepeld

IQF & Blok • RPND / RPUD Rauw gepeld – Ontdarmd of niet ontdarmd
Paneer surimi-schelpen

Paneer surimi-schelpen

Paneer surimi-schelpen
Sint-jakobsschelpen - Met koraal

Sint-jakobsschelpen - Met koraal

IQF
Roe van sint-jakobsschelpen

Roe van sint-jakobsschelpen

Kuit van sint-jakobsschelpen
Gekookte hele witte schelpen

Gekookte hele witte schelpen

Gekookte hele witte schelpen