Producten voor krabklauwen (17)

Surimi krabklauwen

Surimi krabklauwen

Surimi krabklauwen
Schelpen

Schelpen

Al onze oesters worden gerijpt in "claire", deze in klei gegraven bassins die tijdens de hoge getijden met zeewater worden gevuld.
Hele Sint-Jacobsschelpen

Hele Sint-Jacobsschelpen

Premium sint-jakobsschelpen, zorgvuldig geselecteerd op grootte, versheid en smaak.
Maag

Maag

Maag
P440: Gelpeixe Gepaneerde Krabklauwen 'Surimi' 250g (20 stuks per doos) - Al onze producten

P440: Gelpeixe Gepaneerde Krabklauwen 'Surimi' 250g (20 stuks per doos) - Al onze producten

P440: Gelpeixe Gepaneerde Krabsticks "Surimi" 250g (20 stuks per doos) - Al onze producten Barcode: 5601718436553 Ref: P440
Aardappelen

Aardappelen

Groenten geproduceerd in de Hauts-de-France Biologische aardappelen HVE 3 Global G.A.B. Global G.A.B. GRASP
Gekookte krabbenklauwen

Gekookte krabbenklauwen

Gekookte krabbenklauwen
Paneerkrabbenklauwen

Paneerkrabbenklauwen

IQF
Kreeften - Gekookt en gepeld

Kreeften - Gekookt en gepeld

IQF Gekookte gepelde rivierkreeften
Rauwe halve kreeft

Rauwe halve kreeft

IQF
Hele gekookte kreeft

Hele gekookte kreeft

IQF (Individueel Snel Bevroren) is een vriesmethode waarmee voedselitems individueel kunnen worden bevroren, zodat ze hun kwaliteit en versheid behouden. Deze techniek wordt vaak gebruikt voor fruit, groenten en zeevruchten, en biedt gemak en een langere houdbaarheid.
Gekookte halve kreeft

Gekookte halve kreeft

Gekookte halve kreeft
Garnalen - Gepeld

Garnalen - Gepeld

IQF & Blok • RPND / RPUD Rauw gepeld – Ontdarmd of niet ontdarmd
Sint-jakobsschelpen - Met koraal

Sint-jakobsschelpen - Met koraal

IQF
Tilapiafilets

Tilapiafilets

Tilapiafilets
Roe van sint-jakobsschelpen

Roe van sint-jakobsschelpen

Kuit van sint-jakobsschelpen
Gekookte hele witte schelpen

Gekookte hele witte schelpen

Gekookte hele witte schelpen