Producten voor krabklauwen (20)

Surimi krabklauwen

Surimi krabklauwen

Surimi krabklauwen
Schelpdiertjes, schaaldieren

Schelpdiertjes, schaaldieren

Al onze oesters worden verfijnd in "claire", deze in de klei gegraven bassins, die tijdens hoge getijden met zeewater worden gevoed.
Hele Sint-Jacobsschelpen

Hele Sint-Jacobsschelpen

Premium sint-jakobsschelpen, zorgvuldig geselecteerd op grootte, versheid en smaak.
P440: Gelpeixe Gepaneerde Krabklauwen 'Surimi' 250g (20 stuks per doos) - Al onze producten

P440: Gelpeixe Gepaneerde Krabklauwen 'Surimi' 250g (20 stuks per doos) - Al onze producten

P440: Gelpeixe Gepaneerde Krabsticks "Surimi" 250g (20 stuks per doos) - Al onze producten Barcode: 5601718436553 Ref: P440
RVS Pincet - Krabbenklauwen - 9 Cm - GEZICHT

RVS Pincet - Krabbenklauwen - 9 Cm - GEZICHT

De krabbenklauw pincet kan de fijnste en kortste haartjes verwijderen zonder ze te breken. Ref: FMU2140200
Roze Garnaal

Roze Garnaal

Roze garnaal
Tand

Tand

Beschikbaar vers en bevroren. Beschikbare maten: S (400-800g) M (800-2000g) L (2-4kg) Maat S: 400-800g Maat M: 800-2000g Maat L: +2kg
Roodbaars

Roodbaars

RODE SNAPPER - ROOD PORGY - BESUGO LATIJNSE NAAM: PAGRUS PAGRUS 10 KG CARTONS HERKOMST ARGENTINIË
Kip Nuggets

Kip Nuggets

KIP NUGGETS BEIGNET SACHET 800g
Sint-jakobsschelpen

Sint-jakobsschelpen

Breedte 6,5 cm Hoogte 19,5 cm 130 g Set van 4 Zwart 2504N Wit 2504B Melk 2504L
Buddha's Hand

Buddha's Hand

De AMS European maatschappij vestigde zich in 2004 in Parijs, de gastronomische hoofdstad, specifiek in het gebied van Rungis, de grootste markt ter wereld. De uitmuntendheid is nu en altijd de belangrijkste zorg van ons team, ten dienste van onze klanten. Welkom in de wereld van smaakdelicatessen!
Gekookte krabbenklauwen

Gekookte krabbenklauwen

Gekookte krabbenklauwen
Paneerkrabbenklauwen

Paneerkrabbenklauwen

IQF
Rauwe halve kreeft

Rauwe halve kreeft

IQF
Hele gekookte kreeft

Hele gekookte kreeft

IQF (Individueel Snel Bevroren) is een vriesmethode waarmee voedselitems individueel kunnen worden bevroren, zodat ze hun kwaliteit en versheid behouden. Deze techniek wordt vaak gebruikt voor fruit, groenten en zeevruchten, en biedt gemak en een langere houdbaarheid.
Gekookte halve kreeft

Gekookte halve kreeft

Gekookte halve kreeft
Garnalen - Gepeld

Garnalen - Gepeld

IQF & Blok • RPND / RPUD Rauw gepeld – Ontdarmd of niet ontdarmd
Roe van sint-jakobsschelpen

Roe van sint-jakobsschelpen

Kuit van sint-jakobsschelpen
Gekookt mosselvlees

Gekookt mosselvlees

Gekookt mosselvlees
Octopus

Octopus

Beschikbaar in de diepvries. Beschikbare maten : T1 (+4kg) T2 (3-4kg) T3 (2-3kg) T4 (1,5-2kg) T5 (1,2kg- 1,5kg) T6 (800-1,2kg) T7 (500-800g) T8 (330-500g) T1:+4kg T2:3-4kg T3:2-3kg T4:1,5-2kg T5:1,2-1,5kg T6:800-1200g T7:500-800g T8:330-500g