Producten voor krabdekken (13)

Gekookte krabbenklauwen

Gekookte krabbenklauwen

Gekookte krabbenklauwen
Runderhuid Kip

Runderhuid Kip

Samenstelling: kip 32%, rundvlees huid 60%, zetmeel 4%, glycerine 1,8%, zout 0,1%, sorbitol 2%, kaliumsorbaat 0,1 Analytische componenten: Ruw eiwit: 61%, vetgehalte: 4%, ruwe vezels: 3%, ruwe as: 4%, vocht 18%.
Bevroren Kippenonderdelen

Bevroren Kippenonderdelen

Bevroren Kippenonderdelen
Kreeften - Gekookt en gepeld

Kreeften - Gekookt en gepeld

IQF Gekookte gepelde rivierkreeften
Garnalen - Gepeld

Garnalen - Gepeld

IQF & Blok • RPND / RPUD Rauw gepeld – Ontdarmd of niet ontdarmd
Hele gekookte kreeft

Hele gekookte kreeft

IQF (Individueel Snel Bevroren) is een vriesmethode waarmee voedselitems individueel kunnen worden bevroren, zodat ze hun kwaliteit en versheid behouden. Deze techniek wordt vaak gebruikt voor fruit, groenten en zeevruchten, en biedt gemak en een langere houdbaarheid.
Pangafilets

Pangafilets

IQF / IWP
Roodbaars steak

Roodbaars steak

Roodbaars steak
Sint-jakobsschelpen - Met koraal

Sint-jakobsschelpen - Met koraal

IQF
Rauwe halve kreeft

Rauwe halve kreeft

IQF
Tilapiafilets

Tilapiafilets

Tilapiafilets
Gekookte halve kreeft

Gekookte halve kreeft

Gekookte halve kreeft
Gekookte hele witte schelpen

Gekookte hele witte schelpen

Gekookte hele witte schelpen