Producten voor krabdekken (25)

Gekookte krabbenklauwen

Gekookte krabbenklauwen

Gekookte krabbenklauwen
Schelpen

Schelpen

Al onze oesters worden gerijpt in "claire", deze in klei gegraven bassins die tijdens de hoge getijden met zeewater worden gevuld.
Runderhuid Kip

Runderhuid Kip

Samenstelling: kip 32%, rundvlees huid 60%, zetmeel 4%, glycerine 1,8%, zout 0,1%, sorbitol 2%, kaliumsorbaat 0,1 Analytische componenten: Ruw eiwit: 61%, vetgehalte: 4%, ruwe vezels: 3%, ruwe as: 4%, vocht 18%.
Bevroren mosselen

Bevroren mosselen

Als toonaangevende groothandel in bevroren mosselen en zeevruchten bieden wij inkoopmogelijkheden in bulk voor detailhandelaren en de HORECA-sector. Concurrentiële prijzen, betrouwbare toeleveringsketen en producten van hoge kwaliteit. Groothandel voor bedrijven: supermarkten, hotels, restaurants en cafés.
Batterij calamari ringen

Batterij calamari ringen

Batterde inktvisringen
Hele Sint-Jacobsschelpen

Hele Sint-Jacobsschelpen

Premium sint-jakobsschelpen, zorgvuldig geselecteerd op grootte, versheid en smaak.
Gedroogde zeekomkommer

Gedroogde zeekomkommer

Vochtigheid<5% Geen zand Zoutgehalte<2% Kleur: Zwart of Bruin Gewicht: 80-100 stuks/kg of 160-200 stuks/kg Grootte: 4.5-7.5 cm Houdbaarheid: opgeslagen op een koele, droge plaats bij kamertemperatuur om 2 jaar te behouden Geen suiker, geen conserveermiddelen en chemicaliën. Voedingsstoffen zijn gemakkelijker voor mensen om op te nemen.
LEMONGRASSE CAKE

LEMONGRASSE CAKE

Verkoop verboden aan minderjarigen. De aankoop van zaden is toegestaan als souvenir, verzameling en ter behoud van de biodiversiteit. Thuisgebruik, voedselproductie of landbouw, evenals het ontkiemen en de teelt zijn illegaal en kunnen leiden tot vervolging. Bloom Farm Groupe en de wederverkopers kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor gebruik door derden die de geldende nationale wetgeving niet naleven. Productkenmerken: (Ice Cream Cak S1 citroenmelisse x Ice Cream Cake Samadhi cut)
Marinades

Marinades

Of het nu gaat om olie-marinades, emulsie-marinades, zetmeelmarinades of droge marinades (rub), met of zonder bindmiddelen, onze producten zijn precies afgestemd op de verschillende uitdagingen van het bereiden van vleesproducten, diepvriesproducten en halfafgewerkte convenience-gerechten. Van exotisch tot klassiek en traditioneel, smaak, uiterlijk en haptiek zijn altijd heerlijk op elkaar afgestemd. Onze varianten in het kort: FoxMaro® – olie-marinades FoxMare® – emulsie-marinades FoxMadry® – droge marinades FoxMaris® – zetmeelmarinades Gloednieuw: FoxMare marinade met Skyr Onze vijf fijn afgestemde emulsie-marinades met Skyr bevatten 28% Skyr en zijn beschikbaar voor varkensvlees, rundvlees, gevogelte, vis en groenten. Bovendien is Skyr een zeer goed ingrediënt voor dips. Het aandeel Skyr zorgt voor een frisse smaak en een extra boost van eiwitten. In combinatie met de emulsie-marinades maakt gefermenteerde Skyr vlees, vis en groenten mals en is het ook laag in calorieën.
Uienbeignets

Uienbeignets

Diepvriesproducten voorgebakken, 82g Ingrediënten: Tarwemeel, plantaardige vetten en oliën ongehard (palmvet (duurzaam), raapzaadolie), water, eieren, ui VS 8%, zetmeel, magere melkpoeder, kaas, sojameel, smaakversterker (E621), keukenzout, bindmiddelen (E466), suiker, gist, specerijen. Chüechli direct uit de diepvries op de bakplaat leggen. In de koude oven schuiven. Bakken: Bij 200°C, ongeveer 25 minuten bakken. Opslagtemperatuur: min. -18°C, eenmaal ontdooid, niet opnieuw invriezen. Allergenen-informatie: Bevat gluten, melk, eieren, soja.
Batterde Kabeljauw Hapjes

Batterde Kabeljauw Hapjes

De bereiding van stokvis vereist een zorgvuldige selectie van de beste delen om de hoogste kwaliteit te garanderen. Met dit recept hebben wij aan alle complexere stappen gedacht, zodat u alleen nog de bereiding van deze lekkernij en het genot van het proeven ervan hoeft te doen.
Zeevruchtenverpakkingen

Zeevruchtenverpakkingen

Verpakkingen voor zeevruchten
Kreeften - Gekookt en gepeld

Kreeften - Gekookt en gepeld

IQF Gekookte gepelde rivierkreeften
Ingeblikte mosselen

Ingeblikte mosselen

Groothandelaar in ingeblikte mosselen van schelpdieren voor supermarkten, hotels, restaurants en cafés.
Garnalen - Gepeld

Garnalen - Gepeld

IQF & Blok • RPND / RPUD Rauw gepeld – Ontdarmd of niet ontdarmd
Hele gekookte kreeft

Hele gekookte kreeft

IQF (Individueel Snel Bevroren) is een vriesmethode waarmee voedselitems individueel kunnen worden bevroren, zodat ze hun kwaliteit en versheid behouden. Deze techniek wordt vaak gebruikt voor fruit, groenten en zeevruchten, en biedt gemak en een langere houdbaarheid.
Pangafilets

Pangafilets

IQF / IWP
Paneer surimi-schelpen

Paneer surimi-schelpen

Paneer surimi-schelpen
Roodbaars steak

Roodbaars steak

Roodbaars steak
Sint-jakobsschelpen - Met koraal

Sint-jakobsschelpen - Met koraal

IQF
Rauwe halve kreeft

Rauwe halve kreeft

IQF
Tilapiafilets

Tilapiafilets

Tilapiafilets
Gekookte halve kreeft

Gekookte halve kreeft

Gekookte halve kreeft
Roe van sint-jakobsschelpen

Roe van sint-jakobsschelpen

Kuit van sint-jakobsschelpen
Gekookte hele witte schelpen

Gekookte hele witte schelpen

Gekookte hele witte schelpen