Birkenzucker: Birkenzucker, ook wel Xylitol genoemd, is een natuurlijke suiker-alcohol die voorkomt in veel groenten, fruit of schors van verschillende bomen. Het Xylitol in Birkenzucker wordt geëxtraheerd door fijngehakt hout met water te mengen. De hout-watermassa wordt vervolgens gereinigd en gefilterd totdat alle onzuiverheden volledig van het Xylitol zijn gescheiden. Het bijzondere aan Birkenzucker is dat het 40% minder calorieën bevat dan normale (witte) tafelsuiker. Overeenkomsten en verschillen: Bovendien heeft het slechts vijf in plaats van zes koolstofatomen, wat het voor bacteriën in de mond moeilijker maakt om zich aan het oppervlak en de tanden te hechten, wat het risico op cariës vermindert en slechte adem voorkomt. Birkenzucker heeft iets minder zoetkracht dan de bekende geraffineerde (witte) tafelsuiker. Birkenzucker kan voor alle voedingsmiddelen worden gebruikt, zowel in taarten als in dranken. De gebruikte verhouding is vergelijkbaar met normale tafelsuiker.
De 6-voets containers bieden 5 kubieke meter ruimte en zijn de kleinste die we hebben. Hun lichtere gewicht in vergelijking met standaard containers maakt ze gemakkelijker te vervoeren, niet alleen met een vorkheftruck, maar ook in een container van 8 voet of meer. Deze containers zijn ideaal voor gebruik in krappe ruimtes, zoals schuren voor veilige en beveiligde opslag van apparatuur of waardevolle objecten. De 6-voets containers kunnen worden aangepast om planken of extra beveiliging toe te voegen. Voor meer details, klik op een van onze 6-voets verzendcontainers hieronder of neem contact met ons op om de huur of aankoop van een 6-voets container voor uw specifieke behoeften te bespreken, laat een bericht achter onderaan deze pagina en we nemen later contact met u op.
Hulpbronnen en Geschiedenis: Kala Namak, ook wel zwart zout genoemd, is een zoutkorrel uit Pakistan. Dit zout is puur en ongeraffineerd vulkanisch mineraalzout en wordt volgens eeuwenoude tradities verwerkt. Het zout kenmerkt zich door een hoog gehalte aan watersulfide en ijzer. Traditioneel werd dit zout gewonnen uit mijnen in Pakistan. Het ruwe materiaal moet 24 uur lang in een ketel worden verhit, terwijl het zich samen met houtskool in een verzegelde keramische container bevindt. Gedurende deze 24 uur wordt het natriumsulfaat omgezet in waterstofsulfide en natriumsulfide, wat Kala Namak zijn donkere kleur geeft. Na het verhitten werd het afgekoeld, opgeslagen en verouderd. Smaak en Gebruik: Kala Namak geeft gerechten een zwavelachtige smaak die lijkt op de smaak van gekookte eieren.
BIO Kokosbloesemsuiker: Kokosbloesemsuiker is een natuurlijke zoetstof uit de nectar van kokosbloesems. Het wordt door boeren met traditionele ambachtelijke technieken met de hand geproduceerd, wat veel gezinnen een stabiel en regelmatig inkomen biedt. Het zoete sap wordt boven een zachte hitte verhit totdat het een vaste suikerblok vormt. Het heeft dezelfde zoetkracht als gewone tafelsuiker en is daarmee een goede alternatieve keuze. Smaak: De suiker heeft een lichte karamelsmaak en komt bijzonder goed tot zijn recht wanneer je de suiker smelt. De fijne karamelsmaak past perfect bij alle desserts, taarten, pannenkoeken, warme dranken of cocktails. Kokosbloesemsuiker bevat niet alleen een verscheidenheid aan mineralen en antioxidanten in vergelijking met rietsuiker, maar heeft ook een lage Glycemische Index (GI) van 35, ongeveer de helft van de waarde van rietsuiker.
Pers (Piper nigrum): Fijn gemalen zwarte peper poeder met een laag kiemgehalte is een kiemarm product. Voedingsmiddelen bevatten verschillende microben, zoals bacteriën en kiemen. Het kiemvrij maken van biologische ingrediënten betekent dat zoveel mogelijk schadelijke bacteriën en kiemen worden verwijderd.
Brandnetels (Urtica dioica) Brandnetels Gesneden BIO van VehGro zijn natuurlijk gedroogd en 100% puur, zonder toevoegingen. Analyses garanderen een kwaliteitsproduct dat geschikt is voor thee en soep. Brandnetelbladeren hebben van nature een milde, plantaardige smaak. Gedroogd brandnetelblad brandt niet. Brandnetel wordt al vele jaren gebruikt als veelzijdig natuurmiddel. Het heeft een reinigende en versterkende werking. Brandnetelbladeren zijn daarom een populair onderdeel van voorjaarskuren. Voor een goede spijsvertering wordt ook een kopje brandnetelthee aanbevolen.
Hoogwaardige Zonnebloemolie Geurloos BIO Zonnebloemolie Geurloos BIO van VehGro is een biologisch gecertificeerd product van de hoogste kwaliteit. Dankzij dit certificaat weet u dat wat u koopt met aandacht voor mens en natuur is geproduceerd. VehGro staat voor producten die gezond zijn en van de hoogste kwaliteit. De door ons geselecteerde (bio) natuurproducten komen uit verschillende regio's van de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en vaak ook verpakt. Het BIO-keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn daarom gegarandeerd vrij van toevoegingen zoals suiker, vetten en voldoen aan alle Europese eisen voor pesticiden. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.
Oorsprong van Cordyceps. Cordyceps is een schimmelgeslacht en behoort tot de geslacht Ophiocordyceps. De naam Cordyceps komt uit het Oudgrieks en betekent knots. In het Latijn betekent het hoofd. Deze schimmel is een parasitaire schimmel en groeit op een gastheer om zich te ontwikkelen. De gastheren van Cordyceps zijn insecten en geleedpotigen. In China is Cordyceps een traditioneel gebruikte schimmel die groeit op hoogtes van 3000 tot 5000 meter in de bergketens van Tibet en China. De Cordyceps waar dit poeder van gemaakt wordt, wordt op substraten gekweekt, zodat er geen insecten als gastheren hoeven te worden gebruikt. Het poeder zit boordevol essentiële aminozuren en verschillende vitaminen en mineralen. Bijzondere eigenschappen van Cordyceps. Cordyceps wordt vaak door atleten gebruikt ter bevordering van de uithoudingsvermogen.
Knoflook (Allium sativum): Knoflook behoort tot de familie van knoflookproducten, net als uien, bieslook, prei en basilicum. Knoflookgranulaat heeft een fijnere structuur dan snijdende knoflook, maar is grover dan poeder. Het granulaat is wit-crèmeachtig van kleur en heeft een sterke, doordringende, enigszins zoete geur. Knoflookgranulaat heeft een branderige, scherpe smaak.
Opslagcontainer
Een opslagcontainer wordt gebruikt in alle sectoren, van de bouw tot de industrie, maar ook voor archivering. Het kan soms dienen om materialen, bouwuitrusting, documenten of goederen op te slaan.
Voor al deze behoeften kan 1001 Containers u een opslagcontainer aanbieden met op maat gemaakte opties, beschikbaar voor verhuur of verkoop (planken, airconditioning, verlichting, schuifdeur...)
Kies een opslagcontainer die aan uw behoeften voldoet
Meerdere niveaus opslag
Een opslag met meerdere niveaus is vooral geschikt voor het opbergen van gereedschap en materialen. Voorzien van meerdere planken of opslagrekken, kunt u een klein gangpad laten voor doorgang.
Opslag van vaten, tanks en pallets
Voor volumineuze materialen kan een container worden ingericht om vaten, tanks of pallets te huisvesten.
Wortel (Daucus carota): BIO wortelpoeder van VehGro wordt verkregen door verse wortelpulp te drogen en vervolgens tot poeder te malen. Wortelpoeder is niet alleen lekker, maar ook zeer gezond. Wortels behoren tot de familie van de knolgewassen. Ze zijn rijk aan bètacaroteen, de vitamines A en B. Bètacaroteen is een antioxidant die helpt bij het bestrijden van vrije radicalen.
Beta vulgaris: Rode Biet Poeder Basic BIO van VehGro geeft taarten, cupcakes, pannenkoeken, sauzen, soepen, dips en andere bereidingen een mooie rode of roze kleur. Dit bietpoeder voegt een zachte, zoete toets toe zonder andere smaken te domineren. Rode bietpoeder kan ook als natuurlijke kleurstof in zeep en make-up worden gebruikt.
Tonkabonen (Dipteryx odorata): Tonkabonen groeien aan een tonkabonenboom en zijn de zaden van de vruchten die deze bomen dragen. Tonkabonen zijn smalle, zwarte, langwerpige en gerimpelde bonen met een bruine binnenkant. Na de oogst worden de zaden gedroogd en 24 uur per dag in alcohol of rum geweekt. In rum gedrenkte tonkabonen geven een smaak van vanille, amandelen en rum. Dit maakt ze tot een perfecte specerij voor desserts en gebak. Na de toevoeging van alcohol worden de bonen weer gedroogd en vindt er een fermentatieproces plaats. Tonkabonen zijn een veelgebruikte ingrediënt in desserts, voor het garneren van desserts (ganache), karamelconfectie, ijs of patisserie. Hoogwaardige tonkabonen Hele BIO: Tonkabonen Hele BIO van VehGro is een biologisch gecertificeerd product van de hoogste kwaliteit.
Geschiedenis: De Dode Zee is het laagste meer ter wereld. Het ligt tussen Israël en Jordanië en wordt in het noorden begrensd door de Jordaanvallei en in het zuiden door het Wadi Araba. Het meer ligt in een vallei 429 meter onder zeeniveau, waardoor de kust van de Dode Zee het laagste landgebied op aarde is. Bij een gemiddelde dagelijkse temperatuur van 40 graden is er vrijwel geen neerslag, en de lucht is helder en vrij van smog en verontreinigingen. De Dode Zee wordt vanwege het hoge zoutgehalte, dat waterorganismen het leven ontneemt, als dood beschouwd. Dit hoge zoutgehalte maakt het baden in de Dode Zee tot een heilzame activiteit voor mensen met huidproblemen. Het zoute water heeft een therapeutisch effect op huid, haar en nagels. De Dode Zee daalt elk jaar verder, er is steeds minder water in de Dode Zee. Er blijven grote oppervlakken over die vrijwel alleen nog maar zout zijn.
Geschiedenis en oorsprong: Lucuma wordt wel het "Goud van de Inca's" genoemd. Lucuma wordt sinds 200 na Christus in het Peruaanse hoogland verbouwd, toen mensen de karamelzoete vrucht ontdekten. In Peru zijn 26 dorpen naar deze populaire vrucht vernoemd. De lucumaboom groeit het beste op een hoogte tussen de 450 en 1000 meter. De boom kan goed tegen droogte, maar niet tegen vorst. Voor de vruchtvorming is een hoge luchtvochtigheid vereist. Lucumabomen dragen pas na 5 jaar vruchten en elke boom produceert tot 500 vruchten per jaar. De vruchten zijn geel-bruin en kunnen tot een kilo wegen. Verwerking tot lucuma-poeder: De lucumaboom draagt het hele jaar door vruchten, maar de hoofdteelt vindt plaats in het voorjaar tussen januari en april. Wanneer de vruchten van de lucumaboom vallen, zijn ze nog niet rijp en is het vruchtvlees te hard om eetbaar te zijn. De vruchten moeten onder hooi worden opgeslagen.
Kokosnootchips zijn een heerlijke en gezonde vervanger voor gewone chips. Ze worden gemaakt van het vlees van kokosnoten, dat een kokosnoot bevat. De chips bevatten geen suiker of andere toevoegingen. Door het (deels) roosteren van de kokosnoot wordt de kokosnoot knapperig en komt de geur van kokos vrij. Heerlijk als snack of als bijgerecht bij ijs, havermout, yoghurt of smoothies. Kokosnootchips deels geroosterd BIO: Kokosnootchips deels geroosterd BIO van VehGro is een biologisch gecertificeerd product van de hoogste kwaliteit. Dankzij dit certificaat weet u dat wat u koopt met aandacht voor mens en natuur is geproduceerd. VehGro staat voor producten die gezond en van de hoogste kwaliteit zijn. De door ons geselecteerde (bio-)natuurlijke producten komen uit verschillende regio's van de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en vaak ook verpakt.
Gerstengras: Gerstengras, ook wel bekend als gerstengras, is een oud product dat al door de Egyptenaren en Romeinen werd gegeten. Het heeft verschillende effecten op het lichaam, die het zo waardevol maken. Columbus nam het mee naar Amerika en sindsdien wordt het wereldwijd in verschillende producten gebruikt. Het is bijvoorbeeld een bestanddeel van whisky en bier. Gerstengras lijkt op tarwegras, maar bevat iets meer chlorofyl en antioxidanten. Het wordt gemaakt van de onrijpe bladeren van gewone gerst, waarvan de gerst in graanproducten wordt gebruikt. Wanneer de plant zich na een vroege oogst voorbereidt op de reproductiefase, verzamelen alle voedingsstoffen zich in de scheuten. We verwerken deze voedzame scheuten tot ons gerstengraspoeder. De Nieuw-Zeelandse versie staat bekend om een hogere kwaliteit dan gerstengras uit andere delen van de wereld.
Rietsuiker: Rietsuiker wordt geproduceerd door het sap van suikerriet te koken totdat er een vaste stof overblijft. Dit wordt ook wel kristallisatie genoemd. Daarna worden onregelmatigheden gezeefd, en blijft er rietsuiker over. Tijdens het proces wordt een klein deel melasse toegevoegd, wat de beige, crèmekleurige kleur verklaart. Deze biologische rietsuiker heeft een licht moutige, aangename zoetheid. Het kan op allerlei manieren worden gebruikt, waarvoor ook normale suiker wordt gebruikt.
Het Geschenk van de Natuur
Bijenpollen is het perfecte geschenk van de natuur. Onze bijenpollen worden verzameld door imkers in Spanje. Na het verzamelen wordt het voorzichtig gedroogd, zodat zoveel mogelijk voedingsstoffen behouden blijven. Bijenpollen wordt met respect voor de natuur en vooral voor de bij gekweekt. Bijen mengen nectar met pollen om ballen te vormen. De pollen bevatten een hoop voedingsstoffen. Ze zijn klein, maar hun voedingswaarde is groot. Ze bevatten plantaardige eiwitten, vitamines, mineralen, antioxidanten en alle essentiële aminozuren. Bovendien bevat de pollen minder suiker dan bijvoorbeeld honing.
Hulpbronnen.
De bijenpollen is van polyflorale (meervoudige bloem) botanische oorsprong, wat het tot een hoogwaardige pollen maakt. Dit is ook de reden waarom de kleur van de korrels varieert. De pollen komen van meer dan 120 verschillende plantensoorten en pollen.
Herkomst Himalaya Kristalzout: Dit kristalzout komt uit de zoutketen in Pakistan. De zoutketen behoort geologisch, maar niet geografisch, tot het Himalaya-massief. Himalaya-kristalzout is een natuurlijk keukenzout dat ongeveer 250 miljoen jaar oud is. Zout zonder chemische toevoegingen en vloeibaarheidmiddelen, dat op dezelfde manier wordt gewonnen als al eeuwenlang gedaan wordt. Het Himalaya-kristalzout ontstond meer dan 250 miljoen jaar geleden tijdens het verdwijnen van de oorspronkelijke oceaan. Het wordt met de hand geoogst op de Tibetaanse hoogvlakten. Zout uit de Himalaya werd vroeger
Biologische ahornsiroop. Verkrijgbaar in een verpakking van 22,7 liter (vat). Hoogwaardige ahornsiroop C-kwaliteit BIO: Ahornsiroop C-kwaliteit BIO van VehGro is een biologisch gecertificeerd product van de hoogste kwaliteit. Dankzij dit certificaat weet u dat wat u koopt, met aandacht voor mens en natuur is geproduceerd. VehGro staat voor producten die gezond zijn en van de hoogste kwaliteit. De door ons geselecteerde (bio-)natuurlijke producten komen uit verschillende regio's van de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en vaak ook verpakt. Het BIO-keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn daarom gegarandeerd vrij van toevoegingen zoals suiker, vetten en voldoen aan alle Europese eisen voor pesticiden. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.
Pompom Paddenstoelpoeder: De Pompom Paddenstoel (Hericium erinaceus) komt voor in Noord-Amerika, Europa en Azië. De kleur van de Pompom Paddenstoel varieert van wit tot lichtoranje. De paddenstoel kan een diameter van 25 centimeter bereiken. De Pompom Paddenstoel is zeer populair in de Chinese keuken. Na de oogst wordt de Pompom Paddenstoel tot een fijn poeder verwerkt.
Ontdek ons exclusieve assortiment Dayaday handtassen in bulk, inclusief handtassen en portemonnees van het toonaangevende Spaanse modemerk. Onze partij omvat een gevarieerde selectie handtassen en portemonnees in een breed scala aan modellen en ontwerpen, die u kunt zien in de bijgevoegde afbeeldingen.
Productdetails:
- Assortiment handtassen en portemonnees van Dayaday.
- Gevarieerde modellen en ontwerpen.
- Originele en nieuwe producten.
Variëteit en kwaliteit:
De afbeeldingen in de beschrijving tonen enkele beschikbare modellen in deze partij. Alle producten worden veilig verzonden in dozen of op pallets, afhankelijk van de hoeveelheid van uw bestelling.
Palmzucker: De suikersap wordt gewonnen uit de bloemen van de palmen. De Arenga-palm wordt zeer gewaardeerd vanwege de hoge kwaliteit van zijn suikersap. Verwerking: De palmen worden verbouwd door een coöperatie waaraan verschillende boeren zijn aangesloten. De palmen worden gekweekt in een gebied dat in het verleden is afgebrand en nu door de herplanting van palmen is omgevormd tot een moderne duurzame suikerproductie. De siroop wordt in een ingewikkeld proces omgezet in Arenga-suiker. Deze suiker wordt geleverd door de Masarang-stichting. Bovendien bieden de landschappelijk aangelegde plantages een nieuwe leefomgeving voor bedreigde soorten. Palmzucker lijkt op bruine suiker, maar bevat veel meer mineralen, zoals magnesium en kalium. De structuur van palmzucker lijkt op die van zachte suiker en is daarom zeer geschikt voor het bakken. Palmzucker heeft een karamelachtige smaak en is ideaal voor het zoeten van gerechten en dranken.
Tuber Aestivum of Zomertruffel heeft van binnen een crèmekleur of licht hazelnootkleur, wanneer deze op zijn optimale rijpheid is. Het truffelseizoen loopt van mei tot september.
Verse truffels (Tuber Melanosporum) voor restaurants, distributeurs en de professionele horecasector. Seizoenstruffel van november tot april. Van binnen heeft ze een donkerbruine kleur met witte aderen. Zorgvuldig verzameld door onze experts, op het optimale rijpingspunt.
Eigenschappen Agavenpoeder Inuline BIO. De agave-cactus groeit in Mexico op een hoogte van 1500 meter. De cactus heeft ongeveer 6 jaar nodig om te groeien voordat hij geoogst kan worden. Het agavenpoeder wordt gemaakt van de nectar van de agave-cactus. Voordelen van agavenpoeder: Agave bevordert de functie van de darmen en ondersteunt de spijsvertering. Het agavenpoeder heeft een zoete smaak en zorgt voor een romig aroma. Het poeder kan worden gebruikt voor bakken of in smoothies en yoghurt.
Komijn (Cuminum cyminum): Komijnzaad is uitstekend geschikt voor Mexicaanse of Indiase gerechten. Het geeft ook een bijzondere smaak aan gerechten voor de grill of barbecue. Laat curry's, stoofschotels, chili, couscous of lamsvlees heerlijk worden met komijn. Komijn is bekend als ingrediënt in komijnkaas, maar wordt ook vaak gebruikt in mediterrane, Aziatische en Arabische gerechten. Gemalen komijn staat ook bekend als djinten. Maar dat betreft de gehele variant.