Groene koffie zijn ongemakkelijke bonen, waaruit ook traditionele gebrande koffie wordt verkregen. Het heeft een delicate lichtgroene kleur. Dit komt doordat het na de oogst niet aan het roosteren wordt onderworpen. In de samenstelling, naast de stimulerende cafeïne, vinden we ook chlorogeenzuur, dat wordt toegeschreven aan de eigenschappen die de vetverbranding versnellen. Groene koffie is ook een rijke bron van waardevolle polyfenolen, salicylzuur, evenals vele vitamines en mineralen. De samenstelling omvat foliumzuur, vitamine B1, B2, B12, evenals calcium, kalium, natrium, magnesium, ijzer, fosfor en zink. <strong> Energiewaarde 1588kJ/381kcal - 19% ADH* vet 13G - 19% waarvan verzadigde vetzuren 0.8g - 4% koolhydraten 40g - 15% waarvan suikers 0g - 0% eiwit 11g - 22% vezels 30g - 0g - 0% *ADH - Referentievoedingswaarde <strong> gebruik </strong> groene koffie, denk aan het juiste water De temperatuur (de optimale temperatuur is ongeveer...
Groene koffie zijn onaangename cacaobonen, waaruit ook traditionele gebrande koffie wordt gewonnen. Het heeft een delicate lichtgroene kleur. Dit komt doordat het na de oogst niet aan het roosteren wordt blootgesteld. In de samenstelling vinden we naast de stimulerende werking van cafeïne ook chlorogeenzuur, wat te danken is aan de versnellende eigenschappen van vetverbranding. Groene koffie is ook een rijke bron van waardevolle polyfenolen, salicylzuur en vele vitamines en mineralen. De samenstelling omvat foliumzuur, vitamine B1, B2, B12, evenals calcium, kalium, natrium, magnesium, ijzer, fosfor en zink. <strong> Energiewaarde 1588KJ/381 kcal - 19% ADH* Vet 13G - 19% waarvan verzadigde vetzuren 0,8 g - 4% Koolhydraten 40G - 15% waarvan suikers 0g - 0% Eiwit 11g - 22% Vezels 30g - 0g - 0% *ADH - Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid <strong> Gebruik </strong> Groene koffie, denk aan het juiste water bij het juiste water.
Adaptogenen zijn niet-toxische planten die worden gekenmerkt door een specifieke werking op het menselijk lichaam en geest. De overkoepelende eigenschap van alle adaptogenen is dat ze de effecten van stress en de aanpassing van het lichaam aan ongewenste externe omstandigheden helpen verminderen. Reishi groeit voornamelijk om dode of levende bomen en hun stammen. De meeste zijn loofbomen zoals eiken en beuken. In het verleden groeide deze paddenstoel alleen onder natuurlijke omstandigheden en was hij zeer duur, omdat hij erg zeldzaam is. Sinds enkele decennia wordt hij commercieel gekweekt, wat het toegankelijker maakt. Er zijn veel studies uitgevoerd die aantonen dat de eigenschappen van Reishi de activiteit van het immuunsysteem moduleren, kankercellen doden of de ontwikkeling van welvaartsziekten tegengaan. Reishi bevat veel vitamines en mineralen, waaronder ijzer, magnesium, calcium, zink, koper, mangaan en Duits.
Groene koffie zijn ongemakkelijke cacaobonen, waaruit ook traditionele gebrande koffie wordt verkregen. Het heeft een delicate lichtgroene kleur. Dit komt doordat het na de oogst niet aan het roken wordt onderworpen. In de samenstelling, naast stimulerende cafeïne, vinden we ook chlorogeenzuur, dat wordt toegeschreven aan de versnellende eigenschappen van vetverbranding. Groene koffie is ook een rijke bron van waardevolle polyfenolen, salicylzuur en vele vitamines en mineralen. De samenstelling omvat foliumzuur, vitamine B1, B2, B12, evenals calcium, kalium, natrium, magnesium, ijzer, fosfor en zink. <strong> Energiewaarde 1588KJ/381kcal - 19%ADH* Vet 13g - 19% waarvan verzadigde vetzuren 0.8g - 4% koolhydraten 40g - 15% waarvan suikers 0g - 0% eiwit 11g - 22% vezels 30g zout 0g - 0% *ADH - referentiewaarde voor voedsel <strong> gebruik </strong> bij het zetten van groene koffie, let op de juiste watertemperatuur (optimale temperatuur is ongeveer 90 graden), want overstroming
Matcha is groene thee in poedervorm, waarvan de eigenschappen al duizenden jaren bekend zijn. Onlangs wint het steeds meer aan populariteit in Polen. Deze thee wordt beschouwd als de gezondste van alle soorten groene thee. Net als groene thee komt matcha van de Camellia sinensis plant. Het groeit echter anders en heeft een uniek voedingsprofiel. Boeren telen matcha door de theestruiken 20-30 dagen voor de oogst te bedekken om direct zonlicht te vermijden. Dit verhoogt de productie van chlorofyl en aminozuren en geeft de plant een donkerder groene tint. Na de oogst worden de stelen en aderen van de theebladeren verwijderd en worden de bladeren gemalen tot een fijn poeder dat bekend staat als matcha. Matcha bevat voedingsstoffen van het hele theeblad, wat resulteert in een hogere hoeveelheid cafeïne en antioxidanten dan normaal in groene thee. Onderzoek naar matcha en zijn ingrediënten heeft een reeks voordelen onthuld, waarbij is aangetoond dat het kan helpen de lever te beschermen, de hartgezondheid te bevorderen en zelfs kan helpen bij gewichtsverlies.