De Doppio concentrato van Rodolfi is gemaakt van de roodste tomaten met de hoogste suikerinhoud, ontdaan van een deel van het water en verdampt op lage temperatuur. Hoe hoger de verdampingsgraad van het water, hoe hoger de concentratiegraad van het product. Het is de ideale bondgenoot in de keuken om smaak, kleur en consistentie aan uw bereidingen te geven, van voorgerechten tot hoofdgerechten, maar ook te gebruiken voor kortere bereidingen.
VERPAKKINGEN VAN 12
1 STUK = EURO 0,90 PER STUK
1 PALET 84 CARONI VAN 12 STUKS
VERVALDATUM 07/2027
MINIMALE BESTELLING 30 PALETS
Vivio heeft samen met de populaire trainer en influencer Anka Dziedzic een uitstekende koekjescrème ontwikkeld - een lekkernij voor menig zoetekauw. De crème is gemaakt op basis van pindakaas (van pinda's) en tarwebiscuitjes. De pinda's in de koekjescrème zijn rijk aan waardevol eiwit en voedingsvezels. Bovendien zijn ze ook een bron van gezonde vetten, aangezien pinda's voornamelijk onverzadigde vetzuren bevatten. Dit zijn vooral linolzuur (omega-6) en enkelvoudig onverzadigd vetzuur (oliezuur). Pinda's bevatten ook alfa-linoleenzuur uit de omega-3 familie. Pinda's bevatten aanzienlijke hoeveelheden mineralen zoals magnesium, zink, kalium en ijzer. De koekjes die aan de crème zijn toegevoegd, zijn gemaakt van tarwemeel en kokosvet. Tarwemeel is een goede bron van complexe koolhydraten. Het bevat ook enige hoeveelheden plantaardig eiwit. Het is belangrijk om deze factor in overweging te nemen, vooral bij het volgen van een vegetarisch dieet.
Mix met bloem en geroosterde sojagranula voor de productie van sojabrood en gebakken goederen, een bron van plantaardige eiwitten.
Formaat: 25 kg
Dosering: 100%
Cashewnoten danken hun naam aan een specifieke vorm die op een nier lijkt. In tegenstelling tot andere noten worden ze gekenmerkt door een duidelijke zoetheid en mildheid. Cashewnotenspijs, vanwege de eenvoudige samenstelling, is in staat om een aantal waardevolle vitamines en mineralen voor het menselijk lichaam te leveren. De gezonde onverzadigde vetzuren verdienen bijzondere aandacht. Bovendien voorzien cashewnoten ons van een dosis noodzakelijke vitamines: A, D, E en K, evenals mineralen zoals: calcium, fosfor, kalium, koper en ijzer. Cashewnoten zijn niet alleen een uitstekende bron van energie, vitamines en mineralen, maar ook van eiwitten. Daarom kan het een waardevolle aanvulling zijn op het dieet van mensen die dagelijks vlees en dierlijke producten vermijden. Het kan met succes worden gebruikt voor sauzen en saladedressings en voor de droge Aziatische keuken.
Kokosvlokken worden verkregen uit het vruchtvlees van de kokosnoot, dat eerst wordt gedroogd en vervolgens tot fijne vlokken wordt geraspt. Het vruchtvlees is rijk aan voedingsstoffen zoals vitamines: C, E, K en B-vitamines, mineralen: zink, fosfor, magnesium, natrium, kalium, calcium en ijzer. Kokos en zijn afgeleiden producten (vlokken, kokoschips, kokosolie) bevatten verzadigde vetzuren. Dierlijke verzadigde vetzuren moeten in de dagelijkse voeding worden beperkt, maar die uit kokos bestaan uit veel kleinere moleculen en worden direct omgezet in energie zonder zich in het lichaam als vet op te slaan. Kokosvlokken bevatten enorme hoeveelheden vezels, die essentieel zijn voor een goede werking van het spijsverteringsstelsel. We vinden er ook kleine hoeveelheden eiwit en elektrolyten, die helpen bij het handhaven van de zuur-basebalans van het lichaam.<strong>Ingrediënten:</strong> kokosvlokken <strong>Voedingswaarde per 100g</strong> Energiewaarde 2695kJ/655k
Sultan rozijnen uit ecologische teelt zijn sappig en zoet van smaak. Ze zijn zeer zoet en bevatten alleen natuurlijke suikers. Afdelingen, dat wil zeggen gedroogde druiven, hebben talrijke geneeskrachtige eigenschappen en voedingswaarden, waardoor ze een van de gezondere snacks zijn. De rozijnen verbeteren de werking van het cardiovasculaire systeem, verlagen cholesterol en voorkomen osteoporose. De rozijnen bevatten ook jodium - een mineraal dat een positieve invloed heeft op de werking van de schildklier. Daarnaast onderscheiden ze zich, in vergelijking met gedroogd fruit en noten, door de inhoud van boor - een element dat de werking van de zenuwcellen ondersteunt en de concentratiemogelijkheden verbetert. Dat - net als druiven - bevat resveratrol, dat wil zeggen een antioxidant die cellen beschermt tegen schade. Sultan rozijnen zijn een uitstekende bron van vezels, rijk aan vitamine C en E, evenals zink, kalium en ijzer. & Nbsp; <strong> Samenstelling: </strong> 99,5% biologische Sultan rozijnen, 0.
Arborio rijst is een Italiaanse rijstvariëteit die de belangrijkste component van risotto is. Italië is de grootste Europese rijstproducent. Jaarlijks wordt er 1,5 miljoen ton geoogst, hoewel dit slechts 1% is van wat boeren in India oogsten. Het voordeel van de Italiaanse rijst voor deze import is het feit dat het gehele proces van groei, oogst en verwerking aan Europese normen voldoet. Met de geïmporteerde rijst weten we bijvoorbeeld niet welke chemicaliën tijdens de teelt zijn gebruikt. Het beroemdste Italiaanse gerecht met Arborio rijst is risotto, een gerecht dat kenmerkend is voor Noord-Italië. Arborio rijst kan ook een ingrediënt zijn van zoete rijstdesserts die op melk of rijstdrank zijn gebaseerd. Je kunt ook hopen op groenten. Arborio na het koken is iets plakkerig (dankzij amylopectine), vochtig, het is perfect voor het bereiden van snacks, desserts en vooral de beste rijst voor risotto.
Type 750 tarwebloem wordt verkregen van Bieszczady-boerderijen, die een ecologisch certificaat hebben. Dit is een van de meest populaire soorten bloem die wordt verkregen uit gemalen tarwekorrels. Tarwe, dankzij de eiwitinhoud (gluten), geeft het bakken elasticiteit en zorgt ervoor dat ze minder kruimelen.
<strong> samenstelling: </strong> tarwe
<strong> Voedingswaarde per 100g </strong> Energiewaarde 1450KJ/342kcal - 17%ADH*vet 1.8g - 2.6%waarvan verzadigde vetzuren 0.7g - 3.5%koolhydraten 68g - 26%waarvan suikers 0.5g - 0.6%vezels 2.9g - 12g - 24%zout 0.01g - 0.2%*referentiewaarde voor voeding
<strong> gebruik </strong> tarwebloem type 750 is perfect voor het bakken van brood en alle hartige en zoete gebakjes. Ideaal voor pannenkoeken, wafels of als bindmiddel voor soepen en sauzen.
<strong> Opmerkingen </strong> Bewaren op een droge en koele plaats in een goed afgesloten verpakking.
Kokosvlokken worden verkregen uit het vruchtvlees van de kokosnootpalm, dat eerst wordt gedroogd en vervolgens tot kleine stukjes wordt gewreven. Het vruchtvlees is rijk aan voedingsstoffen zoals vitamines: C, E, K en B-groep, mineralen: zink, fosfor, magnesium, natrium, kalium, calcium en ijzer. Kokos en zijn afgeleiden (chips, kokoschips, kokosolie) bevatten verzadigde vetzuren. Verzadigde dierlijke vetzuren moeten beperkt worden in het dagelijkse dieet, maar die afkomstig van kokos bestaan uit veel kleinere moleculen en worden direct omgezet in energie zonder zich in het lichaam op te hopen in de vorm van vet. Kokosdraden bevatten enorme vezelbronnen, die noodzakelijk zijn voor een goed functionerend spijsverteringssysteem. Je vindt er ook kleine hoeveelheden eiwit en elektrolyten, die de zuur-basebalans van het lichaam ondersteunen. <strong> Samenstelling: </strong> Kokosvlokken <strong> Voedingswaarde per 100g </strong> Energiewaarde 2695KJ/655kcal - 33% ADH *63g vet - 90% waarvan verzadigde vetzuren 53g - 265% koolhydraten
Kikkererwten zijn kikkererwten of haarerwten, en behoren tot een groep peulvruchten. Kikkererwten zijn een uitstekende bron van eiwitten en essentiële aminozuren, waardoor ze vlees kunnen vervangen. Ze zijn een bron van complexe koolhydraten en vezels. Kikkererwten leveren het lichaam verschillende vitamines en mineralen, waaronder aanzienlijke hoeveelheden fosfor, vitamine B9, ijzer, zink, magnesium en kalium. Ze bevatten ook onverzadigde vetzuren. Kikkererwten zijn caloriearm en hebben een lage glycemische index, en de vezels die ze bevatten helpen om het niveau van triglyceriden en 'slecht' cholesterol te verlagen. Kikkererwten worden bijzonder gewaardeerd door veganisten en mensen met allergieën. Kikkererwtenmeel wordt gemaakt van de peulvruchten en heeft daardoor een unieke eiwitinhoud, terwijl de smaak doet denken aan umami. De glycemische index van dit meel is bijna de helft van die van tarwe en bedraagt slechts 35.