Producten voor crêpeijzer (4)

Decaféïne

Decaféïne

De “De Roccis” koffie capsules, compatibel met “Nespresso” machines, zijn ontstaan uit de zorgvuldige selectie van hoogwaardige koffie uit Midden- en Zuid-Amerika – 50% Arabica.
Croissantmeel

Croissantmeel

W: 320 - 330. Patentbloem verkregen uit geselecteerde Italiaanse, Europese en Noord-Amerikaanse tarwe. Geschikt voor het produceren van deeg dat gelamineerd, gevouwen en uitgerold moet worden. Ideaal voor het verkrijgen van gelaagde, bladerdeegachtige en volumineuze producten. Aanbevolen voor brioches en croissants.
Romig

Romig

Een nauwkeurige selectie van hoogwaardige koffies uit Midden- en Zuid-Amerika, India en Afrika, perfect gebrand, levert de De Roccis CREMOSO espresso op. Een buitengewoon milde en zachte blend met een sterke en toch delicate afdronk.
Romig

Romig

Mild zoete blend van de beste Arabica en Robusta koffies met een sterke smaak en geur. Het is inderdaad de traditionele en essentiële Italiaanse Espresso! Brazilië: Soepele en goed gebalanceerde koffie met een pure en fijne aroma. Een zeer aromatische blend met een chocoladeachtige afdronk. Costa Rica: Koffie van hoge kwaliteit met een rijke hazelnootkleurige crema en een geur van appel en dadel. Lichte zuurheid. Indonesië: Rijke en fijne Robusta koffie met een lichte karamelgeur, ideaal zelfs voor de meest veeleisende koffiekenners. Volle en sterke smaak met een aanhoudende afdronk. Vietnam: Volle Robusta, eclectisch en onderscheidend. Colombia: Alle Colombiaanse koffies zijn van de Arabica variëteit met een rijke aromatische geur, licht fruitig en een prachtige hazelnoot- en bloemige afdronk. Deze koffie is het resultaat van de perfecte combinatie van geselecteerde Arabica en Robusta koffies. Romig, soepel en fluweelachtig, uniek en verrassend met een zoete smaak en een fruitige afdronk.