Producten voor bulkkaasblokjes (6)

Kaasanaloge

Kaasanaloge

Cheese Analog, ook bekend als imitatiekaas of kaasalternatief, is een type kaasproduct waarbij alle of een deel van het melkvet is vervangen door plantaardig vet. Het productieproces voor Cheese Analog is vergelijkbaar met dat van gewone kaas en wordt vaak gekozen vanwege de kostenefficiëntie en de eenvoud van productie. Cheese Analog aangeboden door Foodcom S.A. wordt gekenmerkt door zijn zachte textuur, goede elasticiteit, homogene smelt, rekbare eigenschappen en gemakkelijke rasp- en snijmogelijkheden. Het heeft een houdbaarheid van 3, 6 of 12 maanden. Foodcom S.A. levert Cheese Analog in blokken van 1 kg of geschaafd en verpakt in zakken van 1 of 2 kg. Vanwege de uitstekende smelt eigenschappen wordt Cheese Analog vaak gebruikt als vervanging voor pizzakaas en toppings, omdat het lijkt op mozzarella kaas. Het kan ook worden gebruikt in kaasachtige producten die een lager vet- en zoutgehalte vereisen.
Kaas & Ui 19x165g

Kaas & Ui 19x165g

Kaas & Ui 19x165g
Paneer surimi-schelpen

Paneer surimi-schelpen

Paneer surimi-schelpen
Kaasanaloge

Kaasanaloge

Peyniranaloog (ook bekend als nepkaas of kaasalternatief) is een kaasproduct waarbij de melkvetten gedeeltelijk of volledig zijn vervangen door plantaardige oliën. Wanneer volle melkvetten worden vervangen, staat het product ook bekend als "vegan kaas". Andere productie standaarden zijn hetzelfde als die voor normale kaasproductie. Analoog kaas wordt vaak gekozen vanwege kosteneffectiviteit en gemakkelijke productie. Het product is in termen van formulering sterk variabel en daardoor geschikt voor veel toepassingen.
Kaasanalogon 45%

Kaasanalogon 45%

Analoge kaas (ook bekend als imitatiekaas of kaasalternatief) is een zuivelproduct waarin de melkvetten gedeeltelijk of volledig zijn vervangen door plantaardige vetten. Wanneer de vetten van volle melk worden vervangen, staat het product ook bekend als "vegan kaas". De andere productienormen zijn dezelfde als die van normale kaasproductie. Analoge kaas wordt vaak gekozen vanwege de kostenefficiëntie en de gemakkelijke productie. Het product varieert sterk in termen van formulering en is daardoor geschikt voor veel toepassingen.
Roe van sint-jakobsschelpen

Roe van sint-jakobsschelpen

Kuit van sint-jakobsschelpen