Producten voor bordeauxcremant (5)

Croissant Nerone

Croissant Nerone

Croissant Nerone Cod:CCA039
Gerijpte Guanciale

Gerijpte Guanciale

Guanciale is een vleeswaren gemaakt van de wang van het varken. Het vlees wordt ongeveer vijf dagen met zout gemasseerd. Peper en chili worden toegevoegd en het wordt op smaak gebracht met rozemarijn en salie om het vlees nog smaakvoller te maken. De rijping, die 60 tot 90 dagen duurt, vindt plaats in omgevingen met een optimaal klimaat en vochtigheid. Het wordt in de keuken gebruikt in verschillende recepten en sauzen: pasta alla carbonara, gricia en amatriciana om de bekendste te noemen.
Gekookte Strik

Gekookte Strik

De fiocchetto wordt verkregen uit het snijden van het varkensbeen. Het verschilt van de bekendere culatello, omdat het een magerder vleeswaren is met een delicate smaak. In deze versie wordt het gekookt met aroma's en specerijen voor een alternatieve smaak in vergelijking met de traditionele.
Frambozen cheesecake

Frambozen cheesecake

Kaascake framboos Cod:MNG003
Frambozenkaas taart

Frambozenkaas taart

Frambozenkaas Code: TRG058 Diameter: 18 cm