Bleke robe met zilveren reflecties.
Noten van citrus en verse witvlezige vruchten (peer, perzik).
Vers en aromatisch, de mond is zuur met een zoute afdronk.
Kleur: Diep robijnrood, bijna donker, met een terracotta rand en paarse accenten, glanzend en helder.
Geuro: Krachtig aroma met een lichte toets van rijpe zwarte bessen, tonen van geroosterde schil en kruidige noten die doen denken aan het ondergroen, met zoete herinneringen en een lange aromatische persistentie.
Smaak: Intens in de mond, krachtig en met een elegante herinnering aan fijne chocolade. Vrij zoete en aangename tannines, met nuances van drop. Lang en persistent. Exquise balans tussen mond en neus.
Anchurón ligt in de Spaanse provincie Granada. De wijngaarden strekken zich uit in de uitlopers van de Sierra Nevada, het Natuurpark van de Sierra de Huétor en het Natuurpark van de Sierra de Baza, op een gemiddelde hoogte van 1.000 meter boven zeeniveau, waardoor het tot de Hoge Andalusië behoort. De productieprocessen combineren de Spaanse traditie met de nieuwste technologische vooruitgangen, hernieuwbare energiebronnen en milieuvriendelijke praktijken.
Guanciale is een vleeswaren gemaakt van de wang van het varken. Het vlees wordt ongeveer vijf dagen met zout gemasseerd. Peper en chili worden toegevoegd en het wordt op smaak gebracht met rozemarijn en salie om het vlees nog smaakvoller te maken. De rijping, die 60 tot 90 dagen duurt, vindt plaats in omgevingen met een optimaal klimaat en vochtigheid. Het wordt in de keuken gebruikt in verschillende recepten en sauzen: pasta alla carbonara, gricia en amatriciana om de bekendste te noemen.
Waarom terughoudend zijn met rode vruchten? Met Red Berries gaan we voor een krachtige, zoete en zure cocktail van aardbeien, frambozen en smakelijke bessen.
Een explosieve concentratie van bosvruchten die de Tradition-reeks van de Franse fabrikant Marie Jeanne doet blozen. Met Red Berries is er geen terughoudendheid, de aroma's zijn sappig om de meest verfijnde dampers tevreden te stellen. Deze CBD e-liquid is gegarandeerd vrij van THC.
Merk: Marie-Jeanne
Herkomst: Frankrijk
Inhoud: 10 Ml
Verpakking: PET-fles met kinderveiligheid
Samenstelling: Propyleenglycol, Plantaardige Glycerine, CBD, Terpenen
Ratio PG/VG: 80 / 20
Type Smaak: Fruitig
Smaak: Rode Vruchten
Type product: E-Liquid CBD
Prosciutto cotto geproduceerd met de beste geselecteerde verse hammen, subtiel gekruid met een bouillon van bloeiende specerijen. Deze traditionele praktijk geeft het product een bijzondere zachtheid. Zonder gluten of melkderivaten. Verkrijgbaar in verschillende formaten en met verschillende percentages vlees.
Gepasteuriseerde melk en room (herkomst Frankrijk), Zout, Microbieel coagulant, Melkzuurbacteriën en rijpingsculturen, Verstevigingsmiddel: calciumchloride. Annatto
Allergenen Melk en melkproducten (inclusief lactose en melkeiwit)
Onze producten zijn niet onderworpen aan GMO-labeling in overeenstemming met de verordeningen 1829/2003/EG en 1830/2003/EG. Naleving van de afwezigheid van GMO's tot een drempel van 0,9% in overeenstemming met de Europese verordeningen EG 1829/2003 en 1830/2003.
Ionisatieverklaring Wij certificeren, op basis van de garanties en certificaten verkregen van onze leveranciers, dat onze producten, ingrediënten en additieven: niet zijn onderworpen aan ionisatietreatment in overeenstemming met decreet nr. 2001-1097 van 16/11/01.
Analyse per:100g
Vetten:31.6g
Eiwitten:16.3g
Suiker (g):0.5
Natrium (mg):1.2g
Energie Kcal:351
Energie KJ:1454
Formaat:Rond
Gewicht:300g
Verpakking:Film op keramische ondergrond
Buitenverpakking:Kartonnen doos
Opslagtemperatuur:+2°C/+8°C
Onze chocoladecaramel wordt ambachtelijk gemaakt in onze werkplaats in het noorden van Frankrijk. Deze ultra-luxe versie is ontstaan uit de combinatie van onze smeerbare caramel en 55% pure chocolade. Altijd meer smaken met deze chocoladeversie!
Ingrediënten: Boter, Suiker, Room, Pure chocolade 55%
IGP 6 kg (zonder bot) Varkensvlees van vrije uitloop "label rouge" 14 maanden gerijpt
Een grote Jambon de Bayonne. Er is een echt, groot, verschil met de Jambons de Bayonne die op de markt te vinden zijn. Ideaal om je te onderscheiden van de concurrentie tegen een redelijke prijs.
PLV geplasticiseerde affiches en prijsprikkers worden bij het product geleverd.
Gewicht: 150gr was
+ / - 30u brandtijd
Soja was en geurstoffen vervaardigd in Grasse, gecertificeerd volgens de Europese IFRA-normen.
Bevat ethylftalaat.
Garantie zonder CMR-stoffen (Kankerverwekkende, Mutagene en Reprotoxische stoffen).
*Alle kaarsen zijn handgemaakt, het is dus mogelijk dat het ontvangen product niet exact overeenkomt met de foto.
Noten: Vanille
Top: melk/suiker
Hart: kokosnoot/amandel
Basis: vanille/tonkaboon
DE SAFRAN VAN ROMEGIER, gelegen in de Ardèche, is gespecialiseerd in de teelt van biologische saffraan volgens ambachtelijke methoden. Onze saffraan wordt met de hand gekweekt, geoogst, geschoond en gedroogd. Het is afkomstig van een natuurlijke landbouw zonder pesticiden of chemische producten. Onze saffraan is van de eerste categorie volgens de norm ISO 3632-2 en heeft in 2018 de gouden medaille gewonnen op de algemene landbouwwedstrijd, en is ook in 2023 onderscheiden.
Wij bieden een breed scala aan producten aan:
- saffraanpistillen
- gourmetmand samengesteld uit saffraanproducten
- cadeaupakket samengesteld uit saffraanproducten
- koud zeep met saffraan
- biologische saffraanbollen
{"Categorie":"Enkelkruiden","Toepassing":"De Ceylon-kaneel komt uit Sri Lanka en wordt daar gewonnen uit de schors van de kaneelboom. Het heeft een fijnere geur en smaak en is duidelijk veel gelaagder dan de goedkopere, Chinese Cassia-kaneel en bevat bovendien tot 400 keer minder coumarine, dat als gezondheidsrisico wordt beschouwd. De gesneden kaneel (2-7mm) is zeer geschikt voor het maken van eigen theecreaties.","Opmerking voor Allergieën":"Kan sporen van noten, pinda's, sesam, mosterd en selderij bevatten.","Smaak en Aroma":"Zeer fijne, aangenaam zoete aroma met een kruidige-houtachtige geur en tonen van kruidnagel.","Ingrediënten":"Kaneel","Inhoud":"30 g in blikken doos"}
De fiocchetto wordt verkregen uit het snijden van het varkensbeen. Het verschilt van de bekendere culatello, omdat het een magerder vleeswaren is met een delicate smaak. In deze versie wordt het gekookt met aroma's en specerijen voor een alternatieve smaak in vergelijking met de traditionele.
Volgens een legende dankt de berberis zijn naam aan het oude Arabische "berber" - "schelp". De genezers van het oude Oosten noemden deze plant zo vanwege de gelijkenis van de bloemblaadjes met schelpen. Volgens een andere versie betekent berberis in het Latijn "beerbes".
In het oude Griekenland werden de bessen van de berberis gebruikt om de dorst te lessen, en het bloed van patiënten werd gereinigd met een afkooksel.
Eiwitten (g / 100g):0,0
Vetten (g / 100g):0,0
Koolhydraten (g / 100g):8,0
Energiewaarde (kcal / 100g):30,0
De gezouten boterkaramel... Om te smeren of over desserts te gieten, het is zo lekker!
Voedingswaarden per 100 g
Energie (kcal) = 437
Energie (kJ) = 1822
Vetten (g) = 30 waarvan verzadigde vetzuren (g) = 19
Koolhydraten (g) = 40 waarvan suikers (g) = 40
Eiwitten (g) = 1.2 Zout (g) = 0.3
Staat: Nieuw
INGREDIËNTEN: Suiker, Crème fraîche 35% MG, boter* halfzout 18%, melkchocolade BARRY
Netto gewicht: 210 g
Oorsprong: Corsica
Gekonfijte sinaasappelschil bedekt met 70% pure chocolade. Om uitzonderlijke producten aan te bieden, selecteren we de beste grondstoffen.
Nettogewicht (G): 100
Kristallijne robe.
Aroma's van citrus, witvlezige vruchten (peer) en steenvruchten (wijnperzik), witte bloemen (meidoorn).
Bloemig en fruitig, de mond is rond en sappig met een levendige afdronk.
Bleekgoud met groen-zilveren reflecties.
Bloemige noten (acacia, lelietje-van-dalen) en fruitige noten (peer, witte perzik, verse druiven).
Vers en rijk, de mond is mineraal met een zeer mooie afdronk.