Producten voor balsamicoreductie (21)

Bosbes Aperitief

Bosbes Aperitief

Op basis van witte wijn (AOP) en maceratie van fruit en kruiden. In een verfijnde en elegante fles van 50cl. Weinig zoet en zeer verfrissend, perfect om met vrienden van te genieten!
Beaumont Landgoed

Beaumont Landgoed

Commentaar Gescheiden van Pomerol door de beek de Barbanne, bestaat de terroir van Lalande de Pomerol uit alluviale terrassen. In het westen houdt de gemeente Lalande van vlakke horizonten, terwijl die in het oosten, Néac, meer reliëf heeft en heuvelachtiger is. Zoals in de meeste appellaties van Libournais, is de Merlot-druif zeer aanwezig. Het levert aangename jonge wijnen op. Proeverij De structuur komt mooi tot uiting, met een soepele aanzet maar met een zekere kracht in de lengte. De tannines blijven soepel en lijken zich subtiel te versmelten, wat een klein verfijnd aspect aan het geheel geeft. Het is in de finale dat het het meest aangenaam is, een lange en verrassend krachtige finale. Het is mogelijk dat de wijn zich nog verder ontwikkelt om een extra harmonie te vinden. Alcohol: 14% vol. Druivensoorten: Merlot (84%), Cabernet Sauvignon (16%) Producent: Merken AG Vins Formaten en verpakkingen: Fles (75cl) - Doos van 6 - 2019
Bourgogne Chardonnay

Bourgogne Chardonnay

Kristallijne robe. Aroma's van citrus, witvlezige vruchten (peer) en steenvruchten (wijnperzik), witte bloemen (meidoorn). Bloemig en fruitig, de mond is rond en sappig met een levendige afdronk.
Balsamicoazijn uit Modena 6% zuur IGP

Balsamicoazijn uit Modena 6% zuur IGP

100% Biologische Balsamicoazijn van Modène IGP *, geconcentreerd en gekookt druivenmost. * Product uit biologische landbouw. Niet gepasteuriseerd, Geen allergenen Bewaar op kamertemperatuur. Vermijd plotselinge temperatuurveranderingen. Dit product is beschikbaar in 25, 50 cl, in bulk in 3, 5, 10 liter, in vaten van 220 liter en in containers van 1000 liter.
Appel Balsamico Azijn - BALZAMIKO

Appel Balsamico Azijn - BALZAMIKO

De volledige aromatische kracht van een balsamico door de lange concentratie van het fruit tijdens de reductie op het vuur. DE BELANGRIJKSTE PUNTEN Kenmerken Azijn afkomstig van de karamelisatie van een most van verse appels, samengevoegd met onze natuurazijn Ozpina. Echte elixir, elke druppel telt. Ideaal in salades en om vlees zoals varkensvlees of eend te deglaceren. Verpakking Elegante glazen siphonfles van 200 ml, met een mechanische scharnierdop.
Ambachtelijke Kastanjemarmelade

Ambachtelijke Kastanjemarmelade

kastanjemarmelade ambachtelijk samenstelling: 100% Ardèche kastanjes, vanille, suiker 320 g pot Gewicht: 500 g
Framboos - RODE VRUCHTEN

Framboos - RODE VRUCHTEN

Ingrediënten en allergenen: Framboos, suiker, citroensap, gelatine: appelpectines. Gemiddelde voedingswaarden per 100g Energie 985/232 kJ kcal Vetten < 0.5 g Waarvan verzadigde vetzuren < 0.1 g Koolhydraten 55 g Waarvan suikers 54 g Eiwitten 0.9 g Zout 0.01 g Frambozenjam is een heerlijke fruitjam die de essentie van rijpe en sappige frambozen vastlegt. Deze levendige en smaakvolle jam viert de zoete en lichtzure kenmerken van deze heerlijke bessen. Gewicht: 335g SKU: 3 455 149 000 294
BOURGOGNE - ROODE WIJN

BOURGOGNE - ROODE WIJN

Coteaux Bourguignons Domaine De La Tassee D'Or Volgen 12,50% 75 cl 2018
Italiaanse Tomatensaus

Italiaanse Tomatensaus

Niets vertegenwoordigt beter in onze verbeelding een platteland in de volle zomer, het agrarische leven, de zon en de geuren van de aarde dan een tomaat. Misschien is er iets anders, een tarweveld, niet? Neem de tarwe, neem de tomaat en wat kan daaruit voortkomen? Een bord pasta. De tomatensauzen van Casa Di Cecco vieren precies deze vereniging tussen de tomaat en de tarwe. Het enige wat wij doen is het werk tussen de twee vereenvoudigen en ons vermaken met het presenteren "in alle sauzen". Zet de pasta op en voeg een van onze tomatensauzen toe, en je bent klaar. Welkom bij Casa Di Cecco.
Frambozenpulpazijn - 200 ml Glazen Fles

Frambozenpulpazijn - 200 ml Glazen Fles

Artisan Popol Culinaire bereiding van fruitazijn. Ingrediënten: Kristalazijn 8° 41%, frambozenpulp 41%, kristalsuiker, appelpectine.
Traditionele Methode Brut

Traditionele Methode Brut

Traditionele Brut Methode Druivensoort: 50% Folle Blanche, 25% Chardonnay Eten en Wijn: Als aperitief.
Rode wijn - Domaine La Guintrandy

Rode wijn - Domaine La Guintrandy

TERROIR & ESTATE Zandige mergel en kobalt, stenige bodem. Mediterraan klimaat, beïnvloed door de Mistral-wind. Biologische wijngaard gelegen nabij het dorp Visan. DRUIVENVARIËTEN Grenache 85% Mourvèdre 10% Syrah 5% WIJNMAKING Handmatige oogst, gedeeltelijk ontsteeld. Maceratie van ongeveer 2 weken. Volledig gerijpt in vaten op fijne droesem voor botteling (ongefilterd). PROEFNOTITIES Deze wijn heeft een elegante robijn-paarse kleur. De neus onthult aroma's van zwarte bessen en kersen. De smaak is goed in balans met volle tannines en tonen van zwarte vruchten en drop. Uitstekende combinatie met Mediterraanse gerechten, wit vlees, mild gekruide gerechten (bijv. paella of curry) en rood vlees.
Pruimen in Armagnac

Pruimen in Armagnac

De Agen-pruimen worden pruimen na het doorlopen van het droogproces. Na het drogen worden deze pruimen die aan onze normen voldoen met de hand geplukt en gesorteerd om te macereren in de zoete Armagnac en de tijd te nemen om zoet te worden. Onze pot bevat 38 pruimen om te genieten met de zoete Armagnac met pruimensmaken. Volume 1L ABV 16% GEWICHT: 0.45359237 kg SKU: LPRAR
Balsamicoazijn uit Modena 6% zuur IGP - zonder Karamel

Balsamicoazijn uit Modena 6% zuur IGP - zonder Karamel

100% Biologische Balsamicoazijn van Modène IGP *, geconcentreerd en gekookt druivenmost. * Product uit biologische landbouw. Geen gepasteuriseerd, Geen allergenen Bewaar op kamertemperatuur. Vermijd plotselinge temperatuurveranderingen. Dit product is beschikbaar in 25, 50 cl, in bulk in 3, 5, 10 liter, in vaten van 220 liter en in containers van 1000 liter.
Biologische Balsamicoazijn uit Modena - 6% zuur LEONY

Biologische Balsamicoazijn uit Modena - 6% zuur LEONY

100% Biologische wijnazijn*, ingekookt druivensap. * Product afkomstig uit de Biologische Landbouw Zonder conserveermiddelen, zonder allergenen Niet gepasteuriseerd Te gebruiken in dressings, salades, rauwkost en marinades. Het kan ook worden gebruikt voor het deglaceren van kalfslever, als glazuur op desserts en fruitsalades. Dit product is ook verkrijgbaar in flessen van 25, 50 cl, cubi's van 3-5-10 liter, vaten van 220 liter en in containers van 1000 liter op bestelling.
Balsamicoazijn uit Modena - 6% Zuur La Cigale Provençale

Balsamicoazijn uit Modena - 6% Zuur La Cigale Provençale

- 100% Biologische wijnazijn*, geconcentreerd en gekookt druivensap. * Product afkomstig uit de Biologische Landbouw - Zonder Karamel - Zonder Conservatiemiddelen, Zonder Allergenen - Ongepasteuriseerd Te gebruiken in dressings, salades, rauwkost en marinades. Het kan ook worden gebruikt voor het deglaceren van kalfslever, als glazuur op desserts en fruitsalades. Dit product is ook beschikbaar in flessen van 25, 50 cl, cubi's van 3-5-10 liter, vaten van 220 liter en in containers op aanvraag.
Biologische Gearomatiseerde Balsamico Azijn Walnoot - 6% Tatie BIO

Biologische Gearomatiseerde Balsamico Azijn Walnoot - 6% Tatie BIO

- 100% Biologische wijnazijn*, ingekookte en geconcentreerde druivenmost. - Natuurlijke BIO Aroma * Product afkomstig uit de Biologische Landbouw Zonder conserveermiddelen, zonder allergenen Niet gepasteuriseerd Te gebruiken in dressings, salades, rauwkost en marinades. In combinatie met een koude, ongefilterde hazelnootolie over een salade van witlof of Mesclun, zullen de smaken versterkt worden. Dit product is ook beschikbaar in een fles van 25, cubi van 3-5-10 liter, vat van 220 liter en in container.
Bruschetta

Bruschetta

Vroeger moest brood zo lang mogelijk bewaard worden, en werd het zachter gemaakt met verse tomaten of met wat de aarde verder bood. Het was een andere tijd. Tegenwoordig is bruschetta het favoriete voorgerecht, de favoriete aanvulling voor een borrel met vrienden. En wij, bij Casa Di Cecco, hebben alleen de beste bruschetta voor u bereid, door de beste groenten en paddenstoelen te selecteren, zodat u alleen nog maar hoeft te kiezen. Een beetje brood, geroosterd of niet, een glas (goede) wijn en je bent klaar. Of je nu van pittig houdt, van paddenstoelen, of van de intense smaak van paprika's, het maakt niet uit, want er is voor ieder wat wils. Salute!
BOURGOGNE - ROODE WIJN

BOURGOGNE - ROODE WIJN

COTEAUX BOURGUIGNONS PAUL-HENRI LACROIX VOLGEND 12,50% 75 cl 2017
Biologische Rode Wijnazijn met Frambozensmaak

Biologische Rode Wijnazijn met Frambozensmaak

Ingrediënten : - 98,5 % biologische rode wijnazijn - 1,5 % biologische frambozensmaak Bereid van wijn gemaakt van biologisch geteelde druiven. Serveersuggesties : Saladedressing, marinades, sauzen Dit product is ook verkrijgbaar in bulk van 3-5-10 liter en in een vat van 220 liter.
IGP Balsamicoazijn met Zwarte Truffel - 200 ml Glazen Fles

IGP Balsamicoazijn met Zwarte Truffel - 200 ml Glazen Fles

L'artisan Popol Culinaire bereiding van aromatische balsamicoazijn met truffel. Ingrediënten: balsamicoazijn uit Modena IGP 6% zuurheid 98% (wijnazijn, druivenmost, kleurstof E150d, sulfieten). Natuurlijk aroma van zwarte truffel 2%.