Producten voor artisjokolie (1)

Extra vierge olijfolie - Extra vierge olijfolie

Extra vierge olijfolie - Extra vierge olijfolie

SPECIFICATIE VAN OLIE Aciditeitniveau: < 1,0 Peroxidewaarde: < 15 meq o /Kg Samenstelling van vetzuren Miristinezuur (C14:0): < 0,05 Palmitinezuur (C16:0): 7,5 - 20 Palmitoleïnezuur (C16:1): 0,3 - 3,5 Margarinezuur (C17:0): < 0,3 Margaroleïnezuur (C17:1): < 0,3 Stearinezuur (C18:0): 0,5 - 5,0 Olijfoliezuur (C18:1): 55 - 83 Linoleenzuur (C18:2): 3,5 - 21 Linoleenzuur (C18:3): < 1,0 Arachinezuur (C20:0): < 0,6 Gadoleïnezuur (C20:1): < 0,4 Beheninezuur (C22:0): < 0,4 Lignocerinezuur (C24:0): < 0,2 Sterolen Cholesterol: < 0,5 Brassicasterol: < 0,1 Campesterol: < 4,0 Stigmastanol: < 0,5 Beta-sitosterol: > 93,0 BEREIK VAN TESTMETHODEN Specifieke zwaartekracht bij 25° NGD 18 0909-0.920 Brekingindex bij 25° NGD 31 1,467-1,471 Jodiumindex (Wijs) NGD 32 78-90 Verzeepbaarheidsindex (in natriumoleaat – mg kg) NGD 8 10 max. Zuurheid (in olijfoliezuur %) NGD 10 0,5 max.