Producten voor artisjokolie (2)

Artisjokken in biologische extra vierge olijfolie 120g — Italiaanse vegan smaken - buononaturale

Artisjokken in biologische extra vierge olijfolie 120g — Italiaanse vegan smaken - buononaturale

De artichauts buononaturale worden gekweekt, vers verwerkt en geconserveerd in hoogwaardige biologische olijfolie volgens biologische normen. Dit voedingsrijke product is klaar om te worden genoten als een elegante aperitief of als hapje tijdens happy hours (of aperitifs op Italiaanse wijze), maar kan ook gemakkelijk en creatief worden gecombineerd met andere ingrediënten voor smakelijke maaltijden. Ze worden gepresenteerd in recyclebare glazen potten. Netto gewicht: 120g
Extra vierge olijfolie - Extra vierge olijfolie

Extra vierge olijfolie - Extra vierge olijfolie

SPECIFICATIE VAN OLIE Aciditeitniveau: < 1,0 Peroxidewaarde: < 15 meq o /Kg Samenstelling van vetzuren Miristinezuur (C14:0): < 0,05 Palmitinezuur (C16:0): 7,5 - 20 Palmitoleïnezuur (C16:1): 0,3 - 3,5 Margarinezuur (C17:0): < 0,3 Margaroleïnezuur (C17:1): < 0,3 Stearinezuur (C18:0): 0,5 - 5,0 Olijfoliezuur (C18:1): 55 - 83 Linoleenzuur (C18:2): 3,5 - 21 Linoleenzuur (C18:3): < 1,0 Arachinezuur (C20:0): < 0,6 Gadoleïnezuur (C20:1): < 0,4 Beheninezuur (C22:0): < 0,4 Lignocerinezuur (C24:0): < 0,2 Sterolen Cholesterol: < 0,5 Brassicasterol: < 0,1 Campesterol: < 4,0 Stigmastanol: < 0,5 Beta-sitosterol: > 93,0 BEREIK VAN TESTMETHODEN Specifieke zwaartekracht bij 25° NGD 18 0909-0.920 Brekingindex bij 25° NGD 31 1,467-1,471 Jodiumindex (Wijs) NGD 32 78-90 Verzeepbaarheidsindex (in natriumoleaat – mg kg) NGD 8 10 max. Zuurheid (in olijfoliezuur %) NGD 10 0,5 max.