BUSHING / PLAAT / EUROPEES GEROLLED BRONS / ALUMINIUM BRONS / FOSFOR BRONS STAAL / FOSFOR BRONS PLAAT - STRIP.
Opmerking: Brons gietmaterialen zonder enige standaard worden geproduceerd volgens de gewenste analyse en in elke maat.
Specifiek Gewicht: 8-9
Het bedrijf produceert traditionele methoden, 100% handgemaakt, B20 legeringen voor drumstellen. B20 wordt verkregen uit 20% tin-koper brons. Voor koper wordt 99,99% koper gebruikt. Het wordt met de hand gesmeed, gevormd en na het draaien worden de tests uitgevoerd voordat het naar de klant wordt verzonden.
Heerlijke poeder voor warme chocolademelk met stukjes pure chocolade (cacao: minimaal 88%) met kokosbloesemsuiker. Intens in chocolade.
Oorsprong van de cacaobonen: Dominicaanse Republiek
Bereidingswijze
Breng melk of een plantaardige drank aan de kook in een pan en voeg 2 tot 3 theelepels SoChoco poeder per gewenste kop toe. Roer enkele seconden tot je warme chocolademelk hebt.
Ingrediënten: kokosbloesemsuiker*, cacaopoeder*, pure chocolade* 20% [cacao: minimaal 88%] (cacaomassa*, cacaoboter*, kokosbloesemsuiker*)
*Ingrediënten uit de biologische landbouw. Kan sporen van noten, melk en soja bevatten.
Voedingswaarden per 100 ml eindproduct**
Energie: 276 kJ / 66 kcal
Vetten: 2,4 g (waarvan verzadigde vetzuren: 1,5 g)
Koolhydraten: 7,1 g (waarvan suikers: 6,8 g)
Voedingsvezels: 0,7 g
Eiwitten: 3,6
Biologisch: Ja
Formaat: 300g, 1kg, 5kg
100% Plantaardig: Ja
Quineron, ook wel bekend als quinoa of Peruviaanse rijst, is de zogenaamde Pseudosbogs, dat wil zeggen een plant die zetmeelhoudende zaden produceert, maar dat eigenlijk niet is. Het komt uit Zuid-Amerika, waar het al eeuwenlang gewaardeerd wordt om zijn voedingswaarde. Het wordt de "heilige van de Inca's" genoemd. Het bevat ook saponinen, waardoor het antiallergische, ontstekingsremmende, schimmelwerende, antivirale en immunostimulerende effecten kan vertonen. Het graan heeft antioxidante eigenschappen dankzij de extreem grote hoeveelheid flavonoïden. Kimos bevat geen gluten en is gemakkelijk verteerbaar. Rode rijst heeft een expressievere smaak en aroma dan witte quinoa. Het heeft een licht knapperige schil en past goed bij salades. Het kan worden onderworpen aan een bereiding die het een nootachtige smaak geeft en gebruikt worden in desserts. 6,1 g - 9% Inclusief verzadigde vetzuren 0,7 g - 3% koolhydraten 57 - 22% inclusief suikers 0 g - 0% eiwit 14 g - 28% zout 0,01 g < 1% * RWS - referentievoedingswaarde <strong> Toepassing </strong> Koninginbonen moeten voor het koken worden...