Mof - Nikkelgeplateerd Koper
Mof voor het krimpen van roestvrijstalen en gegalvaniseerde stalen kabels. Een mof is ontworpen om 2 kabelstrengen te ontvangen.
Model: 99001
Het bedrijf produceert traditionele methoden, 100% handgemaakt, B20 legeringen voor drumstellen. B20 wordt verkregen uit 20% tin-koper brons. Voor koper wordt 99,99% koper gebruikt. Het wordt met de hand gesmeed, gevormd en na het draaien worden de tests uitgevoerd voordat het naar de klant wordt verzonden.
Heerlijke poeder voor warme chocolademelk met stukjes pure chocolade (cacao: minimaal 88%) met kokosbloesemsuiker. Intens in chocolade.
Oorsprong van de cacaobonen: Dominicaanse Republiek
Bereidingswijze
Breng melk of een plantaardige drank aan de kook in een pan en voeg 2 tot 3 theelepels SoChoco poeder per gewenste kop toe. Roer enkele seconden tot je warme chocolademelk hebt.
Ingrediënten: kokosbloesemsuiker*, cacaopoeder*, pure chocolade* 20% [cacao: minimaal 88%] (cacaomassa*, cacaoboter*, kokosbloesemsuiker*)
*Ingrediënten uit de biologische landbouw. Kan sporen van noten, melk en soja bevatten.
Voedingswaarden per 100 ml eindproduct**
Energie: 276 kJ / 66 kcal
Vetten: 2,4 g (waarvan verzadigde vetzuren: 1,5 g)
Koolhydraten: 7,1 g (waarvan suikers: 6,8 g)
Voedingsvezels: 0,7 g
Eiwitten: 3,6
Biologisch: Ja
Formaat: 300g, 1kg, 5kg
100% Plantaardig: Ja
Groene koffie zijn ongemakkelijke bonen, waaruit ook traditionele gebrande koffie wordt verkregen. Het heeft een delicate lichtgroene kleur. Dit komt doordat het na de oogst niet aan het roosteren wordt onderworpen. In de samenstelling, naast de stimulerende cafeïne, vinden we ook chlorogeenzuur, dat wordt toegeschreven aan de eigenschappen die de vetverbranding versnellen. Groene koffie is ook een rijke bron van waardevolle polyfenolen, salicylzuur, evenals vele vitamines en mineralen. De samenstelling omvat foliumzuur, vitamine B1, B2, B12, evenals calcium, kalium, natrium, magnesium, ijzer, fosfor en zink. <strong> Energiewaarde 1588kJ/381kcal - 19% ADH* vet 13G - 19% waarvan verzadigde vetzuren 0.8g - 4% koolhydraten 40g - 15% waarvan suikers 0g - 0% eiwit 11g - 22% vezels 30g - 0g - 0% *ADH - Referentievoedingswaarde <strong> gebruik </strong> groene koffie, denk aan het juiste water De temperatuur (de optimale temperatuur is ongeveer...
EXOXE® is een innovatief product dat meer dan 6 miljard micropartikels van exosomen bevat, de krachtige extracellulaire vesikels. Exosomen bevorderen huidverjonging en weefselvernieuwing, dankzij hun doordringende eigenschappen, zonder dat injecties nodig zijn. EXOXE® vertegenwoordigt een evolutie voorbij conventionele exosoomproducten en belichaamt de hoogste kwaliteit.
SKU:EXOX-0000
Merk:EXOXE™
Concentratie:Lyofiliseerd Poeder: Gehydrolyseerd Collageen (886.000PPM), Collageen (100.000PPM)
Natriumhyaluronaat
Indicatie:Behandelt droge, slappe, beschadigde huid
Bestrijdt huidveranderingen, acne-littekens, atrofische littekens, striae
De verpakking bevat:5 x 50mg Flesje PURE EXO - Lyofiliseerd Poeder
5 x 5ml Flesje Gesteriliseerde HA Oplossing
Duur van de resultaten:Resultaten kunnen tot 12 maanden aanhouden. Het effect en de duur van de werking zijn voorwaardelijk
Artikelen:Wat zijn Exosoombehandelingen?
Fabrikant:Regenbogen Co., Ltd.
Ontdek de Plantaardige Kleurstof Licht Koel Kastanjebruin 5.3 van Emblica, een 100% plantaardige, ecologisch ontworpen kleurstof met ayurvedische planten uit biologische landbouw en eerlijke handel. De tint licht koel kastanjebruin 5.1 is rijk aan cassia-bladeren en indigo-bladeren, die de haarkleur een subtiele asachtige en koele glans geven. Het dekt grijs haar en verlicht de haardos. De kleurstoffen van Emblica zijn rijk aan amla (emblica officinalis), die het haar kleurt en versterkt. Toepassing na toepassing worden ze mooier en gezonder. Deze kleurset bevat een zakje met kleurende plantenpoeder, een paar handschoenen en een biologisch afbreekbare plastic kap. Het bevat geen handleiding, maar geen paniek, de gebruiksaanwijzing is gedrukt aan de binnenkant van de doos, wat jaarlijks 1 ton papier bespaart.
Quineron, ook wel bekend als quinoa of Peruviaanse rijst, is de zogenaamde Pseudosbogs, dat wil zeggen een plant die zetmeelhoudende zaden produceert, maar dat eigenlijk niet is. Het komt uit Zuid-Amerika, waar het al eeuwenlang gewaardeerd wordt om zijn voedingswaarde. Het wordt de "heilige van de Inca's" genoemd. Het bevat ook saponinen, waardoor het antiallergische, ontstekingsremmende, schimmelwerende, antivirale en immunostimulerende effecten kan vertonen. Het graan heeft antioxidante eigenschappen dankzij de extreem grote hoeveelheid flavonoïden. Kimos bevat geen gluten en is gemakkelijk verteerbaar. Rode rijst heeft een expressievere smaak en aroma dan witte quinoa. Het heeft een licht knapperige schil en past goed bij salades. Het kan worden onderworpen aan een bereiding die het een nootachtige smaak geeft en gebruikt worden in desserts. 6,1 g - 9% Inclusief verzadigde vetzuren 0,7 g - 3% koolhydraten 57 - 22% inclusief suikers 0 g - 0% eiwit 14 g - 28% zout 0,01 g < 1% * RWS - referentievoedingswaarde <strong> Toepassing </strong> Koninginbonen moeten voor het koken worden...
Maca is een wortelgroente waarvan de eigenschappen en werking door de bewoners van Peru al duizenden jaren worden gebruikt. De traditionele Peruaanse geneeskunde raadt het gebruik van MAC-wortels voornamelijk aan voor versterking. Mac Shades is een rijke bron van eiwitten. Het bevat bijna alle noodzakelijke aminozuren, inclusief arginine. De MAC-wortel bestaat voor ongeveer 70% uit koolhydraten en 20% uit voedingsvezels. De poederwortel bevat ongeveer 4% vet, waarvan tot 70% onverzadigde vetzuren zijn. Daarnaast bevat de MAC-wortel een reeks vitamines zoals A, B1, B2, B6, C en E, en mineralen - calcium, ijzer, koper, zink, mangaan, kalium en natrium. De bewoners van Peru zetten gedroogde wortel in met melk of water om een aromatische pulp te verkrijgen. Bovendien produceren ze meel van de gedroogde wortel, dat ze vervolgens gebruiken voor het bereiden van dagelijkse gerechten en voor het bakken.
Maca is een wortelplant waarvan de eigenschappen en werking al duizenden jaren door de inwoners van Peru worden gebruikt. De traditionele Peruaanse geneeskunde raadt het gebruik van MAC-wortels voornamelijk aan voor versterking. Mac Shades is een rijke bron van eiwitten. Het bevat bijna alle noodzakelijke aminozuren, inclusief arginine. De MAC-wortel bestaat voor ongeveer 70% uit koolhydraten en 20% uit voedingsvezels. De poederwortel bevat ongeveer 4% vet, waarvan tot 70% onverzadigde vetzuren zijn. Bovendien bevat de Mac-wortel een reeks vitamines zoals A, B1, B2, B6, C en E, en mineralen - Calcium, ijzer, koper, zink, mangaan, kalium en natrium. De inwoners van Peru bereiden de gedroogde wortel met melk of water om de aromatische pulp te verkrijgen. Daarnaast produceren ze meel van de gedroogde wortel, dat ze vervolgens gebruiken om dagelijkse gerechten en gebak te bereiden. & Nbsp; <strong> samenstelling: </strong> biologische maca poeder (lepidium meyenii walp.
Maca is een wortelgroente waarvan de eigenschappen en werking al duizenden jaren door de inwoners van Peru worden benut. De traditionele Peruaanse geneeskunde raadt het gebruik van maca-wortels vooral aan voor versterking. De maca-wortel is een rijke bron van eiwitten. Het bevat bijna alle essentiële aminozuren, waaronder arginine. De maca-wortel bestaat voor ongeveer 70% uit koolhydraten en 20% uit voedingsvezels. Het gemalen wortel bevat ongeveer 4% vet, waarvan maar liefst 70% onverzadigde vetzuren is. Bovendien bevat de maca-wortel een reeks vitamines, zoals A, B1, B2, B6, C en E, evenals mineralen - calcium, ijzer, koper, zink, mangaan, kalium en natrium. De inwoners van Peru zetten de gedroogde wortel op met melk of water om een aromatische pasta te verkrijgen. Daarnaast maken ze van de gedroogde wortel meel, dat ze vervolgens gebruiken voor het bereiden van dagelijkse gerechten en bakwaren.
<strong>Ingrediënten:</strong> biologische gemalen maca (Lepidium meyenii Walp.