L’AGAR BIO is een uitstekende plantaardige (algen) gelatine die alleen en in lage doses kan worden gebruikt ter vervanging van gelatine of pectine in uw bereidingen.
Het is ideaal voor het bereiden van gels of mousses die stabiel zijn bij warmte, zuurheid en enzymen van exotisch fruit (ananas, papaja, kiwi…).
Het kan ook worden gebruikt om producten te textureren (gehakt, aspics, terrines, flans, sauzen, glazuren…) die bedoeld zijn om koud of opgewarmd te worden geconsumeerd.
Aangezien het niet wordt afgebroken door de enzymen van micro-organismen, kan L’AGAR BIO ook voedingsmiddelen textureren die levend zijn (zuivelproducten, veganistische kazen…).
Havermoutproducten (Avena Sativa) zijn ook goed bekend om hun anti-jeuk huidbescherming, emolliënt en conditionerende eigenschappen, evenals hun substantie voor haar en huid. Ze zijn herhaaldelijk aanbevolen door artsen en dermatologen voor de behandeling van verschillende huidcondities. Natuurlijke havermoutproducten variëren in eiwitgehalte en in de deeltjesgrootteverdeling en dienen ook in een verscheidenheid aan toepassingen. Het eiwitgehalte van haver varieert van 11% tot 20%, afhankelijk van de specifieke kwaliteit, terwijl de deeltjesgrootteverdeling varieert van ultrafijn tot grof. Over het algemeen dragen echter alle kwaliteiten bij aan de volgende eigenschappen die worden geïllustreerd door klinische studies wanneer ze worden opgenomen in eindproducten. Onze havermoutproducten zijn van de hoogste kwaliteitsnorm en gecertificeerd biologisch, met een superieure kleur, samen met een gladde deeltjesgrootte voor uitstekende voordelen. Ze kunnen worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen en categorieën.
De AMICOT-gamma van meststoffen, gepresenteerd in verschillende formuleringen, bevat metabolieten van nuttige micro-organismen, die biomoleculen en compost zijn afkomstig van de metabolische activiteit van bodemmicro-organismen, voordelig voor planten. Ze zijn compost van hoge biologische waarde, waarvan de belangrijkste organische zuren, enzymen, aminozuren, eiwitten, fytohormonen, complexe micronutriënten en polysacchariden zijn die de microbiele activiteit stimuleren.
Onder de belangrijkste voordelen voor planten zijn een hogere wortel- en vegetatieve ontwikkeling van de gewassen, een massale benutting van de voedingsstoffen uit de bodem en meststoffen, en een hogere weerstand tegen waterstress.
UW DIRECTE VERKOPER VAN SPIRULINE
Bevattend meerdere voedingsstoffen, zeer rijk aan ijzer en eiwitten, wordt spiruline beschouwd als een van de meest complete voedingsmiddelen ter wereld.
Ontdek een breed scala aan producten:
- Vlokjes
- Tabletten
- Poeder
- Pasta
- enz..
Neem contact met ons op voor een offerte of een prijslijst.
Om deze reden wordt contracttabletproductie vaak gebruikt door bedrijven die voedsel en medicijnen produceren. Naast productie kunnen ook vul- en verpakkingsoperaties worden uitgevoerd door contractfabrikanten. Bedrijven kunnen samenwerken met contractbedrijven in de verpakkings- of vulstadia, naast het contracttabletproductieproces. Bedrijven die contracttabletproductie hebben, bieden voordelen en winst op veel gebieden. Bedrijven die tabletten vervaardigen, kunnen ook ondersteuning bieden aan bedrijven in de formulering en productontwikkelingsstadia. Met contracttabletproductie worden veel producten geproduceerd, zoals vitamine tabletten, tabletgeneesmiddelen en voedingssupplementtabletten. Wanneer er contractproductie moet plaatsvinden, moeten de productkwaliteit en grenzen worden bepaald met een duidelijke scheiding tussen de twee bedrijven. Het is belangrijk om de productie op een hygiënische en zorgvuldige manier uit te voeren, vooral bij de productie van tabletten.
Het is ideaal voor het bereiden van gels of schuimen die stabiel zijn tegen hitte, zuur en enzymen van exotisch fruit (ananas, papaja, kiwi…).
Het kan ook worden gebruikt om producten te textureren (gehakt, aspics, terrines, flan, sauzen, glazuren, toppings…) die bedoeld zijn om koud of opgewarmd te worden geconsumeerd.
Aangezien het niet wordt afgebroken door de enzymen van micro-organismen, kan AGAR ook voedingsmiddelen textureren die levend zijn (zuivelproducten, veganistische kazen…).
AGARS zijn uitstekende vervangers voor gelatines en pectines vanwege hun vermogen om zelfstandig te geleren (zonder toevoegingen van zuur of calcium) en in lage doses.
Omdat ze niet worden afgebroken door de enzymen van micro-organismen, kunnen agars ook worden gebruikt om textuur te geven aan levende producten (zuivelproducten, veganistische kazen...).