L’AGAR BIO is een uitstekende plantaardige (algen) gelatine die alleen en in lage doses kan worden gebruikt ter vervanging van gelatine of pectine in uw bereidingen.
Het is ideaal voor het bereiden van gels of mousses die stabiel zijn bij warmte, zuurheid en enzymen van exotisch fruit (ananas, papaja, kiwi…).
Het kan ook worden gebruikt om producten te textureren (gehakt, aspics, terrines, flans, sauzen, glazuren…) die bedoeld zijn om koud of opgewarmd te worden geconsumeerd.
Aangezien het niet wordt afgebroken door de enzymen van micro-organismen, kan L’AGAR BIO ook voedingsmiddelen textureren die levend zijn (zuivelproducten, veganistische kazen…).
Beschrijving
Deze vloeibare meststof is getest en ontwikkeld door Jean Paul Gallerand, geïnspireerd door de methoden van oude tuinders.
Dit pakket bevat drie essentiële natuurlijke meststoffen:
Guano: uitwerpselen van zeevogels
Totaal stikstof (N) 14 %
Fosfor (P2O5) 9 %
Kalium (K2O) 2 %
Lithothamne: zeewier
Calcium (CaO) 30 %
Magnesium (MgO) 5 %
Zwavel (SO3) 10 %
Vloeibaar ijzersulfaat: ijzeren zout
Ijzer (Fe) = 17 %
Oplosbaar ijzer (Fe) = 15 %
Gecombineerde anion (SO3) = 25 %
De combinatie van deze 3 ingrediënten in de samenstelling van een vloeibare meststof is jarenlang getest en maakt het mogelijk om de productie van uw groenten met 2 of 3 te vermenigvuldigen.
Verpakkingen: kies uw pakket
0.300 kg = 100 g guano + 100 g lithothamne + 100 g ijzersulfaat
2.400 kg = 800 g ” + 800 g ” + 800 g “
15 kg = 5 kg ” + 5 kg ” + 5 kg “
GEWICHT: ND
AFMETINGEN: ND
GEWICHT: 15 kg, 2.4 kg, 30 kg, 300 g, 75 kg
Het is ideaal voor het bereiden van gels of schuimen die stabiel zijn tegen hitte, zuur en enzymen van exotisch fruit (ananas, papaja, kiwi…).
Het kan ook worden gebruikt om producten te textureren (gehakt, aspics, terrines, flan, sauzen, glazuren, toppings…) die bedoeld zijn om koud of opgewarmd te worden geconsumeerd.
Aangezien het niet wordt afgebroken door de enzymen van micro-organismen, kan AGAR ook voedingsmiddelen textureren die levend zijn (zuivelproducten, veganistische kazen…).
AGARS zijn uitstekende vervangers voor gelatines en pectines vanwege hun vermogen om zelfstandig te geleren (zonder toevoegingen van zuur of calcium) en in lage doses.
Omdat ze niet worden afgebroken door de enzymen van micro-organismen, kunnen agars ook worden gebruikt om textuur te geven aan levende producten (zuivelproducten, veganistische kazen...).