Abrikozen zijn een uitstekende bron van vele antioxidanten, waaronder bètacaroteen en de vitamines A, C en E, evenals kalium. Antioxidanten, met name flavonoïden, helpen je lichaam te beschermen tegen oxidatieve stress, die verband houdt met veel chronische ziekten, waaronder diabetes, hartziekten en obesitas.
Abrikozen zijn een uitstekende bron van bètacaroteen, luteïne, zeaxanthine en de vitamines C en E. Bètacaroteen - dat abrikozen hun geel-oranje kleur geeft - fungeert als een voorloper van vitamine A, wat betekent dat je lichaam het kan omzetten in deze vitamine. Al deze voedingsstoffen beschermen de ogen tegen schade.
Abrikozen zijn een goede bron van oplosbare vezels, die gezonde darmbacteriën voeden en de spijsvertering kunnen verbeteren. Kalium ondersteunt zenuwsignalen, spiercontracties en de vochtbalans. Het eten van kaliumrijke voedingsmiddelen, zoals abrikozen, kan helpen bij het voorkomen van hoge bloeddruk en het risico op een beroerte verminderen.
Kazeïne is gemaakt van gepasteuriseerde en ontvet melk die met zoutzuur is gestremd. Na de stremming en de vorming van de wrongel wordt deze gescheiden en gewassen van de wei-eiwitten om het eindproduct te zuiveren. Vervolgens wordt het ingedikt, gemalen en gedroogd.
Het eindproduct heeft de vorm van een fijnkorrelige, poederachtige substantie met een lichte kleur, met een neutrale geur en smaak.
Foodcom SA levert natuurlijke en verse zure kazeïne met een korrelgrootte van 30 tot 90.
Abrikozen zijn een uitstekende bron van veel antioxidanten, waaronder bètacaroteen en de vitamines A, C en E, en kalium. Antioxidanten, vooral flavonoïden, helpen als een voorloper van vitamine A, wat betekent dat uw lichaam het in deze vitamine kan omzetten. Al deze voedingsstoffen beschermen de ogen tegen schade. Abrikozen zijn een goede bron van oplosbare vezels, die gezonde darmbacteriën voeden en de gezondheid van het spijsverteringsstelsel kunnen verbeteren. Het eten van kaliumrijke voedingsmiddelen zoals abrikozen kan helpen om hoge bloeddruk te voorkomen en het risico op een beroerte te verlagen. Ze worden vaak gebruikt als een heerlijke, gezonde snack in de vorm van puree of muesli. Ze kunnen worden gebruikt als onderdeel van droge gerechten, als aanvulling op vlees of salades. U kunt ze verwerken tot een heerlijke abrikozen saus voor vlees en vervangers voor vlees zoals sojaproducten en seitan.
Abrikozen zijn een uitstekende bron van veel antioxidanten, waaronder bètacaroteen en de vitamines A, C en E, en kalium. Antioxidanten, in het bijzonder flavonoïden, helpen uw lichaam te beschermen tegen oxidatieve stress, die geassocieerd wordt met veel chronische ziekten, waaronder diabetes, hartziekten en obesitas. Abrikozen zijn een uitstekende bron, die hun gele-oranje kleur te danken hebben aan het bètacaroteen, wat fungeert als een voorloper van vitamine A, wat betekent dat uw lichaam het kan omzetten in deze vitamine. Al deze voedingsstoffen beschermen de ogen tegen schade. Abrikozen zijn ook een goede bron van oplosbare vezels, die gezonde darmbacteriën voeden en de gezondheid van het spijsverteringsstelsel kunnen verbeteren. Het eten van kaliumrijke voedingsmiddelen, zoals abrikozen, kan helpen om hoge bloeddruk te voorkomen en het risico op een beroerte te verlagen. Gedroogde abrikozen zijn een heerlijke en gezonde snack, ze worden gebruikt om compotes te maken en als ingrediënten in de...