• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • catering

Resultaten voor

Catering - Fabrikant Producent - Zwitserland

ZwitserlandFabrikant/producent
  1. MAYOR TRAITEUR FOOD & DESIGN

    Zwitserland

    Het bedrijf MAYOR TRAITEUR FOOD & DESIGN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Restaurants, traiteurs en catering. Het is gevestigd in Geneve, Zwitserland.

  2. MAMBELLI'S CATERING GMBH

    Zwitserland

    Het bedrijf MAMBELLI'S CATERING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeswaren, Brood en gebak, Conserven - vlees en vleeswaren, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Vleeswaren, Brood en gebak, Conserven - vlees en vleeswaren, en Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is gevestigd in Luzern, Zwitserland.

  3. RISTORANTE IMPULS

    Zwitserland

    Het bedrijf RISTORANTE IMPULS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hotel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Restaurants, traiteurs en catering, en Restaurants, traiteurs en catering. Het is gevestigd in Wetzikon, Zwitserland.

  4. HANEGG AG

    Zwitserland

  5. RIGAFLEX AG

    Zwitserland

    Wat bijna 70 jaar geleden als eenmanszaak door de heer D.Ritter als F.G. Ritter AG in Basel opgericht werd, is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een echt succesverhaal.Sinds de spin-off in 2002 van de cateringartikelen en toonbankpresentatie in de Rigaflex AG werd het aantal medewerkers verdubbeld en de beschikbaarheid van de goederen verhoogd tot bijna 100%. Onze belangrijkste credo's die bijdragen aan ons succes zijn: - Onze klanten zijn ons belangrijkste bezit - We zijn betrouwbaar en proberen aan alle klantvereisten te voldoen - Onze producten voldoen aan een hoge kwaliteitsnorm - We hebben een exclusief assortiment met de beste prijs-kwaliteitverhouding - We staan voor een hoge beschikbaarheid van goederen en snelle verzending - We zijn niet op zoek naar problemen, maar vinden oplossingen.Zowel de bereidings- en warmhoudcultuur in de keuken en catering / buffet is constant in beweging.