Frankrijk, Montelimar
... Praline (suiker, AMANDELEN 15%, glucosestroop, zetmeel, raapzaadolie, kleurstof E120, E160a) ongezuurd brood (aardappelzetmeel, water, olijfolie), EIERWIT, natuurlijk vanille-aroma. Kan andere noten bevatten. Bereidingswijze: Honing en glucosestroop worden in een ketel gekookt, eiwit wordt aangevuld met gekookte suiker, vanille, amandelen en pralines. Allergenen: Amandelen, ei, pistache, mogelijke sporen van noten. Al onze nougats zijn gegarandeerd GLUTENVRIJ.
Portfolio (154)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Maïszetmeel wordt vaak gebruikt in ketchup, mayonaise, verschillende sauzen en puddingen, evenals in taartenvullingen. Dit product kan ook helpen als je het deeg minder glutenvrij wilt maken en het wat malsheid en zachtheid wilt geven. Maïszetmeel heeft iets meer calorieën dan aardappelzetmeel. Dit product bevat geen gluten. Het product wordt op elk productiepunt getest op gluten. Garnec was de...
Portfolio (116)
... zetmeel in het recept. De lage kooktemperatuur voorkomt de ontwikkeling van HMF en behoudt een optimale consistentie en zachtheid om de juiste voeding van onze bijen te waarborgen. Behoudt de optimale zachtheid gedurende de gehele houdbaarheid van het product. Verpakking van 2,5 kg. Doos van 20 kg. Productcode: 655...
Portfolio (200)
Turkije, Izmir
... en geur. Pudding & andere Desserts in Poedervorm zoals Cakes, Donuts, Pannenkoeken en Wafels: verhoogt de zachtheid, vloeibaarheid en smaak, maakt controle over vochtigheid, absorptie, viscositeit, diffusie en de algemene structuur van het product mogelijk. Maskeert nooit gevoelige geuren.
Portfolio (10)