Italië, Giuliano
...Meel "00", water, moedergist (natuurlijke gist van type 0 tarwemeel in poedervorm, gist, gemoute granenmeel), zout, zonnebloemolie, olijfolie, tomaat, mozzarella, aubergine, ricotta, extra vierge olijfolie.
Portfolio (129)
Polen, Warszawa, Poland
...Het zure wei-poeder (AWP) is een bijproduct van de productie van kaas of zure caseïne. Het wordt geproduceerd door verse wei, verkregen uit zachte witte kaas, te drogen. Door het gebruik van microbiale fermentatie wordt de pH van de melk verlaagd en wordt lactose omgezet in melkzuur. Zure wei-poeder wordt voornamelijk gebruikt voor de productie van ricotta en boter van wei. Het wordt ook gebruikt als ingrediënt in veel bewerkte voedingsmiddelen, zoals brood, zoutjes, gebak en kant-en-klare maaltijden.
Portfolio (278)
...De buffelricotta is een zachte kaas die wordt bereid met de wei die overblijft na de productie van buffelmozzarella. De textuur is zacht en korrelig, maar nooit zandachtig. De geur van buffelmelk heeft niet dezelfde intensiteit als die van mozzarella, en past daarom goed bij zowel zoete als hartige gerechten. Een verse kaas rijk aan Soorten en Formaten Gewicht: 250 g en 1 kg Thermisch verzegeld dienblad Codes: 321 / 321b Houdbaarheid: 21 dagen...
Portfolio (10)
Italië, Mazara Del Vallo
...De ricotta- en amandelcake is een zachte, vochtige, zachte, geurige en heerlijke taart, zonder boter en met weinig bloem, die in je mond smelt!
Portfolio (8)
Spanje, Geneto San Cristobal De La Laguna
...Intense chocoladesoufflé, een dessert van luchtige chocolade aan de buitenkant en een zachte, gesmolten chocoladehart aan de binnenkant. Het wordt bevroren geserveerd en in de magnetron is het in slechts 60 seconden klaar. Elke stuk weegt 90 g, de doos bevat 12 soufflés. Het wordt aanbevolen om het product op te slaan in de vriezer bij -18° en het te consumeren na het ontdooien. Niet opnieuw invriezen.
Portfolio (6)
...SPECIFIEK ONTWORPEN VOOR DE PASTEURISATIE EN VERWERKING VAN MELK, VOOR DE PRODUCTIE VAN ZACHTE KAAS, MOZZARELLA EN RICOTTA. Volledig gebouwd in roestvrij staal, de Minipolivalente van Caseartecnica Bartoli wordt ondersteund door een mobiele trolley die het mogelijk maakt om het apparaat om te keren en het schoonmaken vergemakkelijkt. Capaciteit 5 Q. Inclusief accessoires: - Roerder met roestvrijstalen mes. - Frangicagliata lira. Accessoires op aanvraag: - Trolley voor mallen. - Wrongeldispenser. Gemaakt in overeenstemming met CE-regelgeving.
Portfolio (47)
Spanje, Granada
... de oude kaasmeesters, waarbij we de traditie respecteren en met zorg alle fasen van het leven van onze kazen verzorgen, van de productie tot het moment dat ze op de tafel van onze klanten komen. Schapen-, geiten- en koemelk kazen, verse, zachte, gerijpte kazen, ricotta. We hebben de kaas die past bij uw tafel, bij uw bedrijf.
Populaire landen voor deze zoekterm