...De Natuur is een pasta gemaakt van zachttarwe met T45-meel, het puurste meel. De schelpachtige vorm doet denken aan traditionele pasta, perfect om romige en verrukkelijke sauzen vast te houden.
Netto gewicht: 400g...
... noodzakelijk zijn voor de goede werking van het spijsverteringsstelsel, evenals vitamine E en eiwitten die essentieel zijn voor het lichaam. Tijdens het koken behoudt de pasta zijn voedingswaarde, de waardevolle kwaliteiten van graan, en geeft het een speciale smaak aan voedsel.
Voedingswaarde: 100 g
Energiewaarde: 1494 kJ / 357 kcal
Vetten waarvan verzadigde vetzuren: 1,1 g 0,5 g
Koolhydraten waarvan suikers: 76,0 g <0,3 g
Eiwitten: 11,0 g
ZOUT: 0,5 g*...
...Samenstelling: 100% Zacht Tarwemeel en Water
Koken: maximaal 4 tot 6 minuten
Bewaren: op een droge en gematigde plaats.
4 Vormen: Penne, Draaiingen, Schelpen en Curvi Rigati
Allergeen: Gluten
Pasta: 500g...
...Volledig vervaardigd uit roestvrij staal.
Deze machine is ontworpen voor de productie van pasta uit grondstoffen zoals tarwebloem (hard of zacht) met toevoeging van water en/of eieren, evenals spinazie voor groene pasta of tomatenpuree voor de rode variant.
Basisfuncties zijn het kneden van deeg (capaciteit van de kuip 4 kg bloem) en het uitrollen van pastavellen met een breedte van 170 mm (dikte...
... van premium kwaliteit te produceren.
Productnaam: Pasta
Hoofdingrediënt: Gemengd tarwe (zachttarwe en hard tarwe)
Pastasoort: Spaghetti
Vorm: Streng
Verpakking: Zak, Bulk
Gewicht (kg): 500 gr
Merk: MEDILIFE
Houdbaarheid: 2 jaar
Oorsprongsland: Tunesië...
... meel van de hoogste, eerste en tweede klasse.
Groep B: gemaakt van zacht glazig tarwe meel van de hoogste en eerste klasse.
Groep C: gemaakt van tarwe bakmeel van de hoogste en eerste klasse.
Harde tarwevariëteiten hebben een hoger glutengehalte en een lager zetmeelgehalte dan zachte. Pasta gemaakt van deze soorten heeft een lagere glycemische index.
De gaarheidsgraad van pasta kan variëren afhankelijk van het type en lokale tradities. #pasta #spaghetti #macaroni #vermicelli #meel...
... tarwe. Griesmeel gemalen uit harde tarwe is de belangrijkste grondstof voor de productie van pasta, couscous en in sommige gevallen snoepgoed. SEDİROGLU gebruikt PeriTec, een uniek proces ontwikkeld door Satake, dat kan worden gebruikt bij het snijden van harde tarwe, wat resulteert in relatief schone griesmeel.
Complete turn-key installaties en machines voor het malen van zacht, hard en semi...