...Volkoren boekweitmeel wordt gebruikt voor het bakken van koekjes, pannenkoeken, muffins en andere gebak. Aangezien het product niet voldoende glutenvrij is, raden we aan het te mengen met andere soorten meel. Boekweitmeel is rijk aan kalium, fosfor, ijzer, selenium, zink, mangaan en magnesium. Dit product bevat geen gluten. Het product wordt op elke productiefase getest op gluten. Garnec was de...
...Maïs - bevat anti-verouderingsstoffen, het heeft gebalanceerde koolhydraten, vetten, eiwitten, mineralen en B-vitamines
- Boekweit is rijk aan routine - een natuurlijke antioxidant die de immuunafweer stimuleert en het vaat- en capillaire netwerk versterkt.
"Havermout is een uitstekende bron van vezels."
Gewicht: 350g
Houdbaarheid: 12 maanden...
...Wij zijn een professionele molenaar gevestigd in Tsjechië. Met gepatenteerde technologie kunnen we fijne volkoren boekweitmeel en vele andere soorten leveren. Gemalen volgens RAW-normen, onder de 40°C = koude maling, een unieke methode om voedingsstoffen, aroma, kleur en vooral enzymen te behouden, die zo belangrijk zijn voor perfecte deegmixresultaten. We malen alleen glutenvrije grondstoffen (rijst, bonen, linzen, enz.). Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
...Volkoren vochtmeter - lage monsterhoeveelheid en monster temperatuurmeting - Graanvochtmeter voor maïs, rogge, triticale, tarwe, gerst, haver, koolzaad, soja, paardenbonen, zonnebloempitten, sorghum, millet en millet, mosterdzaad, boekweit, gepelde en ongepelde rijst, verdere soorten op aanvraag
De humimeter FS1 graanvochtmeter is een krachtig en handzaam vochtmeetinstrument voor graan, voor het...
...Instantvlokkenmix "7 Granen + Pompoenpitten" van Firma DІAMANT LTD, LLC, vervaardigd volgens TU U 15.6-13929625-001:2011.
Volkoren granen worden gebruikt voor het maken van de mix: zachte wintertarwe, rogge, parelgerst, havermout, boekweit, gierst, maïs, die een dubbele zuivering hebben ondergaan, waardoor de aanwezigheid van bloemfilms in het eindproduct wordt geëlimineerd. De...
De Frießinger Mühle GmbH, een succesvol geleid familiebedrijf, werd in 1859 opgericht in Kirchberg/Murr en is sinds 1988 gevestigd in Bad Wimpfen. Willi Frießinger leidt het bedrijf al in de vijfde generatie.
Vandaag de dag worden hier dagelijks 1.200 ton graan (conventioneel en biologisch) gemalen – de Frießinger Mühle behoort daarmee tot de vijf grootste molenbedrijven in Duitsland. Als een van...
... en gemalen spelt, gepelde boekweit, rogge.
Volkoren en halfvolkoren biologische bloem
Tarwe, spelt, boekweit, rogge.
Biologische muesli
Muesli 100% spelt zonder toegevoegde suiker. Speltvlokken van Agribio, blokjes appel en pruim, geroosterde boekweit, noten en hazelnoten, zonnebloem- en pompoenpitten.
Biologische pasta
Marelli pasta 100% spelt. Halfvolkoren speltbloem met kiem van de graankorrel. Korte spiralen zonder eieren.
Ons bedrijf produceert hoogwaardige verse en droge pasta, met harde tarwegries, volkoren spelt, geroosterd tarwe, volkoren griesmeel en boekweit. In ons productieproces gebruiken we geen eieren, conserveermiddelen of additieven van welke aard dan ook; onze pasta kan worden geconsumeerd door mensen met een ei-allergie, vegetariërs of door iedereen die een gezonde en evenwichtige levensstijl volgt...