België, Fernelmont
De coöperatie Coprobel verenigt 25 gepassioneerde pluimveehouders die al meer dan 20 jaar een uitzonderlijke, smakelijke, biologische en eerlijke plattelandskip, de "Coq des Prés", fokken en commercialiseren. De kip wordt geheel of in stukken aangeboden, vers of diepgevroren en in verschillende soorten verpakkingen die zijn aangepast aan de wensen van de klanten. De coöperatoren bieden ook hun ...
Portfolio (37)
Frankrijk, Saint-Fraimbault
...Echt een symbool van de Normandische gastronomie, de traditionele tripes zijn herzien om u een versie met hooi-smaken aan te bieden. Bedacht door chef Hubert Nobis, is dit recept opnieuw het resultaat van een driepartijenpartnerschap tussen de chef, de verwerkingswerkplaats "les Gorronnaises" en ons. Sinds 1988 ontwikkelt de familie Cousin diverse vleeswaren in hun atelier in Gorron, met als doel altijd de traditie te benadrukken. Ingrediënten: Pens en voeten van rundvlees, wortelen, witte wijn, uien, water, zout, peper, hooi...
Portfolio (15)
Gelegen in het hart van het Zuidwesten, in het Albigeois, wijden wij al onze activiteiten aan de productie van hoogwaardige producten zoals foie gras, confit en cassoulet, onder andere. Al 4 generaties bieden wij het hele jaar door verse producten aan, naast onze assortimenten van conserven en culinaire pakketten. Ontdek zonder verder oponthoud onze magrets en onze confits van gans of eend uit het...
Portfolio (4)