Verenigd Koninkrijk, London
Pall Mall Barbers Kings Cross Pall Mall Barbers - Londen is een van de oudste en meest gerespecteerde kapperszaken in Londen. Sinds 1896 bedienen Pall Mall Barbers de Londenaren en de naam Pall Mall Barbers staat synoniem voor herenkappers, met de beste mix van traditionele kappersdiensten voor de moderne man. Met een kappersmenu dat de scherpste herenkapsels, de fijnste traditionele natte scheerbeurten en baardtrimmen omvat, met gebruik van de eigen bekroonde kappersproducten van Pall Mall Barbers.
Verenigd Koninkrijk, London
Wij zijn gespecialiseerd in Vintage Port voor jubilea, verjaardagen, zakelijke geschenken en andere speciale gelegenheden. Onze minimale bestelhoeveelheid is slechts één fles. Wij verkopen alleen kwaliteits Vintage Port van goede jaargangen en goede producenten en hebben jaargangen vanaf 1896.
Verenigd Koninkrijk, East Grinstead
Opgericht in 1896 in de historische High Street van East Grinstead, zijn we nog steeds een van de toonaangevende onafhankelijke winkels in Sussex. Onze merken omvatten: Gant, Tommy Hilfiger, Hackett, Barbour, Timberland, La Martina, Trapper Leathers, Magee, Bruhl, Profuomo, 1 Like No Other Shirts, Sandwich, Great Plains, Betty Barclay, Tamaris en meer. Boven verzorgt onze formele verhuurafdeling een breed scala aan speciale gelegenheden zoals bruiloften, Ascot, avond- en schoolproms.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play