Slovenië, Grosuplje
Hirsch Koviflex d.o.o., gevestigd in Grosuplje in Slovenië, is een toonaangevende kracht in precisie metaalbewerking. Opgericht door de overname van Koviflex door Hirsch Servo AG in 2022, combineren we meer dan 35 jaar expertise. Gespecialiseerd in lassen en CNC-bewerking, beschikken we over een hoogopgeleide workforce en geavanceerde 5-assige bewerkingscapaciteiten. Dit stelt ons in staat om topk...
Portfolio (8)
Turkije, Çorum
...Tijdens het temperen van de tarwe is het ontworpen om water aan de tarwe toe te voegen. Het systeem, dat halfmechanisch werkt, wordt gemonteerd op gedwongen tempermachines of interne schroeftransporteurs. Het water dat aan het systeem wordt toegevoegd, wordt eerst gefilterd om het schoon te maken, en de sensor die de stroom van de tarwe detecteert, geeft de vooraf ingestelde hoeveelheid water...
Portfolio (117)
...Tempermachines Tempering is noodzakelijk om een perfect afgewerkt product te verkrijgen. Vijf constructiekenmerken zorgen voor een perfecte microkristallisatie van de chocolade massa. – Lange tempersecties – Grote koelsurfaces – Turbulente menging – Koeltijd – Nauwkeurige temperatuurcontrole ATM tempermachines voldoen aan deze eisen. Het eindproduct heeft de volgende kenmerken: – Unieke glans – Fijnkorrelige en dichte structuur – Verlengde houdbaarheid – Knapperige breuk – Korte koeltijd – Maximale krimp...
Portfolio (10)
ufs.country_names.RU, Moscow
Duitsland, Bad Salzuflen
...De SOLLICH KG biedt producten en machines voor de chocoladeverwerking, de productie van repen, de vormgeving van pralines en chocolade, de verfijning van gebak en de verwerking van suikermassa's. Het productieprogramma van SOLLICH KG omvat vandaag de dag vorm-, extruder- en snijsystemen, volledig automatische coaterinstallaties en koeltunnels, chocolade tempermachines en gietinstallaties voor...
...semi-automatische en automatische vormlijnen voor de productie van tabletjes en massieve en gevulde chocolade, continue tempermachines en batch-installaties voor de productie van ambachtelijke chocolade, beginnend bij de cacaoboon. Technologie voor de productie van verschillende chocoladeproducten met toepassing in de specifieke sector van interesse. Ambachtelijke chocolade school: "from bean to bar".