Duitsland, Bad Zwischenahn
...Pizza steen, Pizza Mondo® pizza steen voor oven, grill en gasgrill, inclusief pizzaschep en receptenboek, originele steenovenervaring dankzij de beste kwaliteit - vierkante 1,5 cm pizza steen steenovenervaring - transformeer uw oven in een Italiaanse pizza steenoven met onze pizza steen grillset en geniet van een knapperige en lichte, luchtige pizza. Kan ook worden gebruikt als een broodbaksteen...
Portfolio (16)
Duitsland, Hemer
...Beckers Beste Rundvlees Rundvlees als waardevolle energiebron en volkoren tarwe ter bevordering van de spijsvertering geven kracht en uithoudingsvermogen voor normaal actieve honden. Traditioneel gebakken in een steenoven. Zonder suiker en zonder kunstmatige conserveermiddelen. Slechts 1 vleessoort = Rund - Single Meat Met hoogverteerbare dierlijke eiwitten voor het behoud en de opbouw van...
Portfolio (69)
Individuele delicatessenpakketten uit Italië, verpakt met wijn, delicatessen en specialiteiten voor de industrie en de reclamehandel. Grote houtgestookte oven tentoonstelling in de regio Frankfurt van de merken Valoriani, Fontana, Josper, Bernardi en Scugnizzo Izzo. Kom langs en test een houtgestookte of gasgestookte pizzaoven voor privégebruik of de horeca. We verhuren ook pizzaovens en bieden he...
Portfolio (7)
Turkije, Bursa
Inoven is tien jaar geleden opgericht in Bursa en produceert hoogwaardige bakovens die voldoen aan internationale kwaliteitsnormen. Deze ovens worden gebruikt voor het bakken van brood, de productie van gebak en voor restaurantbeheer. Ons bedrijf is innovatief, wat ons tot een van de leidende bedrijven op de markt maakt en ons ook tot een van de meest geprefereerde internationale bedrijven. Door o...
Portfolio (6)
Frankrijk, Lomme
Samen, uw Signature product. NOVEPAN is de expert in diepvriesbrood, snacks en pizza's om te voldoen aan de behoeften van professionals. Al onze producten komen van onze 5 Franse locaties, en we kiezen voor meel van molens in de buurt van onze productielocaties. Onze inzet: u een product aanbieden dat bij U past. Daarom geven we u de controle over de productkenmerken. •PRODUCT: Kies eerst het p...
Portfolio (9)
Italië, Giarre
...Ambachtelijk product, deeg al uitgerold en klaar om in 4 minuten gevuld en gebakken te worden, vereist geen gespecialiseerd personeel, biedt de kwaliteit van een ambachtelijk product uit een steenoven, verteerbaarheid, textuur en smaak zoals de beste pizzeria's. Het product, verpakt in ATM, is geschikt voor verkoop in alle Europese en aangrenzende landen en kan gedurende 60 dagen worden opgeslagen voor gebruik.
Portfolio (7)
Frankrijk, Bayonne
...De Mediterrane Baguette is een brood dat in een steenoven wordt gebakken. Dankzij de fermentatie en de rijstijd die het krijgt, hebben we een zeer elastisch en luchtig brood met een gouden, dunne en zeer krokante korst. De zachte bloem en de centrale langwerpige korrel geven dit stuk een rustieke uitstraling. De intense en zure smaak, dankzij het zuurdesem, maakt van dit brood een karaktervol...
Portfolio (44)
Spanje, Sant Fruitós De Bages
...Bevroren halal pizza. Knapperige korst. Steenoven.
Portfolio (3)
Turkije, Istanbul
... heerlijke manier zal verleiden met zijn steenoven smaak en diverse ingrediënten, zijn we er zeker van dat u zich in een Italiaans restaurant zult wanen! Het geheim van de Mediterrane Pizza, die nooit moe wordt van zijn smaak, ligt ongetwijfeld in het deeg en de rijke ingrediënten die het bevat! Met de Mediterrane Pizza die u een feest van smaken biedt met de prachtige tomatensaus bereid met Çanakkale-tomaten, de beste Italiaanse mozzarella, zwarte olijven, groene paprika's, in blokjes gesneden tomaten en in blokjes gesneden feta, is het allemaal mogelijk om u in Napels te voelen!
Portfolio (8)
Duitsland, Nuthe-Urstromtal
...Sinds 1999 staat coolback voor smaak en versheid in de hoogste bakkerskwaliteit. Diepvriesgebak Tarreddeeg met natuurlijke zuurdesem. Bijzonder krokant en aromatisch. Gebakken in een steenoven. Artikelnummer: 994808 TK-Gewicht: 80 g Stuk/Karton: 100 Karton/Pallet: 24 Stuk/Pallet: 2.400 THT / Houdbaarheid: 9 / 12 maanden Fertigungsgrad: voorgebakken...
Portfolio (5)
Nederland, Tricht
België, Roeselare
Reeds 25 jaar ontplooit Steenoven zich als gedreven projectontwikkelaar en projectcoördinator. Dit vak doen wij met enthousiasme en gedrevenheid. Ons multidisciplinair team van financiële, juridische en technische experts genieten het volste vertrouwen van de vele partners – investeerders, bouwheren, architecten, overheden – met wie we samenwerken. Dat sterkt ons in onze opzet en scherpt ons aan...
Duitsland, Frielendorf
...Restaurant met Passie en Afhaalservice Steenoven Pizza's, Burger Specialiteiten, Biergarten...
... van arbeidskosten, automatische laad- en deegsnijdmachines. -Mobiele bakkerijen -Meelfabrieken -Pasta- en koekjesproductiemachines (www.barutcuoglu.com.tr) - Rackovens - Spiraalkneders - Meerlaagse ovens - Mobiele mixers - Elektrische deckovens - Planetenmixers - Convectieovens - Vorkmixers - Steenoven tunnelovens - Lifterkipmachines - Draadgaas tunnelovens - Waterdoseermachine - Meelzeefmachines - Meelweeg silo - Deegverdelers - Ovenlader - Deegrondeermachines - Broodsnijmachine - Tussenrijskasten - Verpakkingsmachine - Lange vormmachines - Stoomgenerator - Deegrollers - Rackwagens...
Turkije, Konya
... bedrijf, dat altijd klantgericht werkt, blijft zorgvuldig werken in elke fase van de productie en heeft als doel een leidend bedrijf te worden. Draaiende Kar Broodoven, Elektrische Draaiende Kar Broodoven, Automatische Spiraalmixer. Elektrische Steenoven met Meerdere Niveaus, Mini Convectieoven, Deeg Snij- en Weegmachine, Tussentijdse Rustmachine. Planeetmixer, Deegkneder, Conische Rolmachines, Lange Vormgevingsmachine, Broodsnijmachine, Meelzeefmachines, Airconditioning, Palletwagen.
Verenigd Koninkrijk, Bodmin
...Robuust, duurzaam en kosteneffectief. De beste waarde voor een steenoven houtkachel in het VK. Dubbel zo efficiënt als de meeste houtkachels en meer dan drie keer zo efficiënt als een open vuur. De meest veelzijdige en eigentijds ogende houtkachel op de markt. Prijswinnend. Bekroond als Beste Innovator voor een duurzame toekomst tijdens de Cornish Sustainability Awards, 2015. Met de hand vervaardigd in het VK met lokaal geproduceerde Cornish porselein. Een familiebedrijf in het VK.
Frankrijk, Ivry Sur Seine
...Afkomstig uit de knowhow van de Franse bakkerij, worden de broden van de Le Pain Héritage-lijn van Délifrance gebakken in een steenoven, wat zorgt voor een vers kruim en een onweerstaanbaar krokante korst. De lijn omvat deelbare broden, sandwichbroden en individuele broden en bestaat uit drie unieke en heerlijke recepten: Granen (met zijn fruitige en geroosterde tonen en de knapperigheid van zijn graanzaden), Poolish (met delicate aroma's van granen en amandel) en Zuurdesem (met meer uitgesproken tonen: een lichte zuurheid, tonen van rogge en zuurdesem).
Frankrijk, Labeuvrière
...Afkomstig uit de knowhow van de Franse bakkerij, worden de broden uit de Le Pain Héritage-lijn van Délifrance gebakken in een steenoven, wat zorgt voor een verse kruim en een onweerstaanbaar krokante korst. De lijn omvat deelbare broden, sandwichbroden en individuele broden en komt in drie unieke en heerlijke recepten: Granen (met zijn fruitige en geroosterde tonen en de knapperigheid van zijn graanzaden), Poolish (met delicate aroma's van granen en amandel) en Zuurdesem (met meer uitgesproken tonen: een lichte zuurheid, tonen van rogge en zuurdesem).
Wij zijn een bedrijf sinds 1989. Al onze producten worden gebakken in een vulkanische steenoven, net als in een houtoven. Kwaliteit en betaalbare prijzen zijn wat ons vertegenwoordigt. Wij bieden handgemaakte koekjes, knabbels, brioche en alle soorten brood met langzaam rijzende zuurdesem. Wij zijn geïnteresseerd in samenwerking met handelaren en bakkerijen. Verkoop in groothandel - detailhandel.
Ateşoğlu bakkerijapparatuur is een bedrijf dat actief is in Konya en zich richt op de productie en levering van industriële voedselmachines en -apparatuur. In hun productassortiment bevinden zich: elektrische stapelovens, steenoven met meerdere lagen, pizzaovens, simitovens, ovens voor het bakken van börek, bakkerijmachines, deegsnij- en weegmachines, deegbolvormmachines, deegrustmachines...
Frankrijk, Royaumeix
Bij Royaumeix telen we granen – tarwe, rogge en spelt – die we verwerken tot meel in onze ambachtelijke steenoven. Deze productie stelt ons in staat om onze verschillende producten te maken, natuur- of zaadbroden, die met de hand worden gevormd en gebakken in een op hout verwarmde oven, evenals brioche en meel. Specialiteiten: Natuur- of zaadbroden van tarwemeel, speltbrood, roggebrood, landelijke brioche, sandwichbrood, focaccia met zaden, meel, tortillawraps en speltkorrels;...
Populaire landen voor deze zoekterm