No results

Er zijn geen resultaten gevonden
"bevroren gebak"

Producten voor "bevroren"
bevroren bramen
bevroren wilde bramen...
Olaf uit Frozen 2
Olaf uit Frozen 2 - de nieuwe film...
Bevroren Kervel
De kervel is zorgvuldig geselecteerd, vers gewassen en gesneden voordat hij IQF werd ingevroren en verpakt. De stelen zijn verwijderd. Deze originele ...
Bevroren Blauwe Bessen
De PATRIGEL bosbessen zijn in Servië op volle rijpheid geplukt. Direct na de pluk worden de bosbessen gesorteerd, gewassen en vervolgens IQF ingevrore...
Frozen 2 Pop
Frozen 2 Pop...
IQF Bevroren Biologische Perzik
De Perzik, met de Latijnse naam Prunus Persica, is de eetbare vrucht van de Perzikboom, een fruitboom uit de rozenfamilie. Eenmaal aangekomen in de fa...
Vriesverse Biologische Griottes IQF
De Griottes, met de Latijnse naam Prunus Cerasus, zijn de vruchten van de zure kers of griottier, een fruitboom uit de familie van de Rosaceae. De han...
Diepvries Biologische IQF Frambozen
De framboos, met de Latijnse naam Rubus idaeus, is de vrucht van de frambozenplant, een struik uit de rozenfamilie. FRDP richt biologische frambozenkw...
IQF Bevroren Biologische Vijg
De vijg, met de Latijnse naam Ficus carica L, is de vrucht van de vijgenboom die behoort tot de familie van de Moraceae. FRDP richt een teeltketen op ...
Diepvries Biologische IQF-Appels
De appel is de vrucht van de appelboom (Malus domestica), een soort fruitboom die behoort tot de familie van de Rosaceae. Onze verse biologische appel...
Producten voor "gebak"
Hoogwaardige praline- en gebakvullingen
Hoogwaardige praline- en gebakvullingen...
Bakkerij Crepe Papier
wordt gebruikt voor de absorptie van kookolie uit gefrituurde gebakjes of als onderlaag...
Variëteit van croissants - Croissants, gevuld
Elke vulling wordt een speciale traktatie.
Croissantvariëteit - Ongevulde Croissants
Delicate bladvariëteit met een subtiele botersmaak...
Diverse Accessoire Kits voor Patisserie
Ontdek ons exclusieve assortiment van verschillende accessoirekits voor het bakken, ontworpen voor zoetliefhebbers en creatieve culinaire professional...
Variëteit van croissants - Lege croissants
Een breed scala aan bladerdeeggebakjes met een delicate boterachtige smaak.
Voedingsaroma's - Gebak en Koekjes
Brioche (sinaasappel, rum, karamel) Cake (melkachtig, sinaasappel, vanille) Speculaas Panettone (brioche-achtig, boterachtig, sinaasappel, citroen) Ru...
Sfogliatelle - Napolitaanse gebakjes
Napolitaanse Sfogliatelle...
papieren zak voor gebak
Sac voor viennoiseries met 2 zijkanten, gemaakt van natuurlijk Kraftpapier Velin 36-40gr/M² of gebleekt Kraft 35-40gr/M². Het is geschikt voor contact...
BUNS 20 - Mix voor Zachte Broden met Lange Houdbaarheid
Mix voor de productie van klassieke hamburgerbroodjes. Extreme zachtheid en verlengde houdbaarheid, specifiek voor verpakte producten. Formaat: 10 kg...
Aangepaste Siliconen Bakvormen voor Patissiers
Onze silicones stellen u in staat om fijne patronen en esthetische constructies te realiseren en zorgen voor een resultaat dat aansluit bij uw verwach...
Patisserie Kalibratie
Banketsteun...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play