Spanje, Altea, Alicante
...Stijl: NEIPA Alcohol: 6,5% IBUS: 40 TECHNISCHE UITLEG: UITZICHT: Romige textuur met een kenmerkende zijdeachtige en troebele uitstraling, dankzij de toevoeging van ingrediënten zoals haver en tarwe. GEUR: Explosie van aroma's van tropisch fruit en citrus. SMAAK: Zeer romige en fruitige bier met een lichte bittere afdronk. COMBINATIE: Past zeer goed bij een grote verscheidenheid aan gerechten...
Portfolio (9)
Spanje, Murcia
...Voor het geval onze producten niet zoet genoeg zijn, hebben we het perfecte alternatief voor de zoetekauwen. Gedroogd fruit gedipt in Belgische chocolade die de smaak nog verder versterkt en een zachte textuur geeft. Naast onze vijgenbonbon, een vijg gedipt in chocolade gevuld met truffel, een explosie van smaak bij de eerste hap. Beschikbaar in: Schotel 120gr. | Blister 1Kg...
Portfolio (10)
Spanje, Cox (alicante)
...Opvallend door zijn explosie van texturen in de mond, is de met amandel gevulde olijf een van de eerste keuzes van onze klanten. Perfect om te combineren met wat canapés.
Portfolio (45)
Spanje, Villajoyosa
...Geniet van de explosie van sinaasappel met onze 72% pure chocolade tablet met sinaasappel en stevia, zonder toegevoegde suikers. KENMERKEN: Glutenvrij Zonder toegevoegde suikers Met stevia LOGISTIEK: 20 eenheden/doos 220 dozen/pallet...
Portfolio (9)
Spanje, Villanueva De Gállego
...De FLAME-luminaria is ontworpen om te functioneren in omgevingen waar een explosieve atmosfeer kan ontstaan of aanwezig kan zijn, in overeenstemming met de ATEX-richtlijn 94/9/EG, door de combinatie van verhoogde veiligheidsbescherming "e" voor gassen en bescherming door omhulsels "tb" voor stof. Bovendien maakt de combinatie van M1 polycarbonaat, dat geen vlammen verspreidt, evenals antistatische additieven in het plastic van de deksels, het perfect voor gebieden met explosie- of brandrisico.
Portfolio (10)
Spanje, Cijuelas (granada)
...Deze kleine bolletjes met de uitstraling van kaviaar barsten in onze mond bij elke hap. Dit zorgt voor een explosie van smaak die zich mengt met de andere ingrediënten. Bovendien moet men het uiterlijk overwegen dat elk gerecht krijgt met dit kleine detail. Deze presentatie maakt van een goed recept zeker een uitstekende.
Portfolio (9)
Spanje, Madrid
Spanje, Juncosa
... het onderzoek en de monitoring van de velden, de selectie en classificatie van de beste olijven. Het doel is om producten te creëren die aangename gastronomische ervaringen bieden, een explosie van smaken en inspelen op de behoefte van consumenten die op zoek zijn naar hoogwaardige producten met rijke sensorische eigenschappen en geschiedenis. We hebben een portfolio van hoogwaardige en verse...