...fruitige rode wijnen (11 tot 13°C) koel, zoals Beaujolais, Savoie, SaumurChampigny en andere jonge Gaillac. De andere (behalve de zeer grote) worden geserveerd op 14-16°C. Côtes du Rhône, Bourgueil, Chinon, Bordeaux, Bergerac, Languedoc, hoewel sommige wijnen zoals de crus van Beaujolais (Saint-Amour, Juliénas, Brouilly) als ze jong zijn, aangenaam zijn op 12-13°C. De grote rode wijnen (Bourgogne, Rhônevallei en Bordeaux) worden geserveerd op 16 tot 18°C.
Producent van andouillettes voor supermarkten, RHD, horeca, groothandels, inkoopcentrales. Fabrikant van andouillettes La Saumuroise, andouillettes Bonbergel en andouillettes Champenoises van puur varkensvlees. Andouilles van het land 100% varkensvlees vacuüm verpakt. Andouilles La Saumuroise 100% varkensvlees vacuüm verpakt. Fabrikant van traditionele witte bloedworst, extra magere worstwaren vacuüm verpakt. Andouillettes au SaumurChampigny vacuüm verpakt. Producent van vleeswaren voor supermarkten, RHD...