...Het recept voor het mengsel is speciaal ontworpen voor het bakken van zelfgemaakt brood in een oven of een broodbakmachine. Probeer dit brood eens, en je zult voor altijd verliefd worden op de unieke aroma en onvergelijkbare smaak. De krokante korst en luchtige kruimel zullen niemand onverschillig laten. Dit product bevat geen gluten. Het product wordt op elke productiefase getest op gluten...
...Houten schapstandaard met een topper
De brood schapstandaard met een grote gegraveerde topper is geschikt voor een rationele presentatie van goederen. De stevige constructie is ontworpen voor langdurig gebruik.
DRAAGBALK IN DOORSNEDEN: 60 mm * 40 mm
LAT IN DOORSNEDEN: 40 * 20 mm
Op verzoek van de klant kan deze schapstandaard worden gebrandmerkt en kunnen de balken waaruit het is gemaakt verouderd worden.
Het kan in elke maat en houtkleur worden vervaardigd.
Materiaal schapstandaard: Massief hout
Coating: geen coating
Hoogte: 80 cm
Breedte: 120 cm
Diepte: 190 cm...
...Koriander wordt gebruikt als specerij in de keuken en voor het geven van een aangename geur in de parfumerie, cosmetica en zeepproductie. De plant is een goede honingplant.
Het wordt veel gebruikt als specerij voor het op smaak brengen en versterken van worst, kaas, ingeblikt vlees en vis, augurken, likeuren, toegevoegd aan het bakken van Borodino-brood, banket en culinaire producten, evenals in...
...Met graanalcohol van de "Luxe" klasse in combinatie met moderne apparatuur en traditionele distillatiemethoden, wordt een uitzonderlijk product geproduceerd - rijk aan smaak en met een milde aroma. Een lange nasmaak, die opent met subtiele tonen van komijn en roggebrood, zal je herinneren aan de kwaliteit van de drank. Stijlvol ontwerp – een origineel en memorabel etiket dat messing imiteert. De blend is gebaseerd op honing, infusie van roggecrackers, infusie van roggenvlokken, infusie van komijn. Voedzaam, met de geur van versgebakken Borodino-brood.
...Gebakken uien zijn een ideale basis voor elke frituur. Maar gedroogde gebakken uien zijn ook een geweldig grondstof voor hartige gebakjes. Brood, taarten, pizza, sandwiches, hamburgers en cheeseburgers krijgen een totaal andere smaak met knapperige stukjes gebakken uien.
Gebruik voor
Gebruik in soepen, sauzen, salades, marinades, vleesgerechten, groenten, bijgerechten.
Smaak
Zacht, zoet
Voedingswaarde per 100 gr.
Eiwitten (g / 100g)… 4,5
Vetten (g / 100g)… 14
Koolhydraten (g / 100g)… 28
Energiewaarde (kcal / 100g)… 250...
... margarine-emulsie te creëren.
Deze categorie omvat ook tafelmargarines die worden vertegenwoordigd door het merk MT Eco-Universal, die worden gebruikt in de productie van een breed scala aan bloemgebak (alle soorten koekjes, peperkoek, muffins, enz.), evenals in de productie van bakkerijproducten (brood, broodjes, bagels).