Portugal, Vila Nova De Poiares
... uur en moderne systemen voor vleesverwerking en -koeling, garandeert het de maximale versheid en kwaliteit van het vlees. De slogan van FRESBEIRA is het leveren van kwaliteitsvlees met de maximale versheid, gebaseerd op een strenge selectie van criteria, van de selectie van leveranciers met de hoogste kwaliteit tot de strenge vleesverwerkingsprocessen, altijd gebaseerd op maximale hygiëne, eisen en voedselkwaliteit.
Portugal, Gafanha Da Encarnação
Onze activiteiten bestrijken een breed spectrum, van het slachten en verwerken van verschillende diersoorten tot de productie van traditionele worst en vleesbereidingen, inclusief voorgekookte maaltijden en kant-en-klare maaltijden. We zijn gericht op de HORECA-markten, van kleine buurtwinkels tot grote hotelketens, en we hebben meer dan honderd vertegenwoordigers met een sterke aanwezigheid op de lokale en regionale markt. We zijn gecertificeerd door APCER volgens de normen ISO 9001, ISO 14001 en HACCP.
... Iberische ras en het beheersysteem op de landgoederen, en door SGS, voor EN NP ISO 22000:2005, wat de bezorgdheid van MAPORAL weerspiegelt om ervoor te zorgen dat alle processen die verband houden met onze activiteiten bijdragen aan het verkrijgen van veilige eindproducten op het moment van consumptie. Wij zijn goedgekeurd om te exporteren naar verschillende landen, met name de Russische Federatie, Brazilië, Canada, Japan, Chili, Hongkong en landen met het officiële Portugese taal. Het bedrijf is gelicentieerd als een koelhuis, met een opslagcapaciteit van 460 ton bevroren vlees.
...Ons bedrijf is, onder strikte kwaliteitscontrole, gespecialiseerd in het slachten, invriezen en distribueren van rund- en varkensvlees. We produceren ook traditionele Portugese charcuterie, vervaardigd in een houtrokerij en gebaseerd op vinha d'alhos. We beschikken over ISO 22 000-certificering, waardoor we volledige controle hebben over alle fasen van de productieprocessen. We hebben ruime...