De liefhebbers van ansjovis weten het: ansjovisfilets in olijfolie bieden eindeloos genot en passen perfect in talloze recepten, waar ze hun krachtige...
GEMARINEERDE ANCHOVIES: Versterkt met een mix van zonnebloemolie, azijn, hete pepersaus en zout. Een van de meest klassieke maar geliefde zeevruchten,...
Verse ansjovis van uitsluitend Italiaanse oorsprong (zone FAO 37.1.2.3), dezelfde dag verwerkt en gemarineerd in wijnazijn. Verpakt in een mengsel van...
Zonnebloemolie, gecombineerd met azijn en zout, versterkt de smaak. Een van de meest klassieke maar geliefde smaken van zeevruchten is ansjovis, die i...
Gemarineerde ansjovis met groene olijven: Versterkt met een mengsel van olijfolie, azijn en zout. Een van de meest klassieke en geliefde zeevruchten, ...
Heerlijke ansjovisfilets uit de Cantabrische Zee in olijfolie. Gemaakt volgens de traditionele methode, rijp, schoon en perfect op smaak.
Bij voorkeu...
Sardines met de hand ingeblikt in de Provence. Product zonder kleurstoffen, conserveermiddelen, zonder GGO's en zonder geïoniseerde producten. Ingredi...
Ons bedrijf, SALTEN SEAFOOD AS, is een gerenommeerde leverancier van hoogwaardige Atlantische Makreel.
Bij SALTEN SEAFOOD AS zijn we er trots op de m...
De europages app is er!
Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.