Baestri is het merk dat door het bedrijf Hélix Santa Ana wordt gebruikt om stukken slakkenvlees van de aspersa maxima variëteit te verhandelen.
Kenmerken
Dubbele bereiding (blancheren)
uitgenomen
vacuum verpakt...
...-Pyrénées en Languedoc-Roussillon.
Wij bieden een breed scala aan afgeleide gevogeltes, geheel of in stukken, in samenwerking met andere bedrijven: •Witte kalkoen
•Vette eend
•Magere eend
•Magere eend
•Konijn
•Kwartels, duiven, eieren
Deze partners werken al vele jaren met ons samen in dezelfde geest van kwaliteit en traceerbaarheid, met vlees dat altijd afkomstig is van dieren die in Frankrijk zijn grootgebracht, geslacht en verwerkt.
Verbist is reeds een halve eeuw uw rundvleesspecialist en is leverancier van zowat alle grote Belgische supermarkten. Het bedrijf staat garant voor rundvleesproductie, gecontroleerd van boer tot bord, met diverse eigen veekweekbedrijven over heel België.
... in Europa — varkensslachtbedrijf;
- De grootste vleesverwerkende onderneming in Europa;
- Het grootste rundvlees-slachthuisbedrijf in Denemarken;
- Een van de twee of drie grootste vleesexporteurs ter wereld en de grootste exporteur van varkensvlees ter wereld.
Onze belangrijkste markten zijn de EU, Japan, Rusland en de VS. Deense Crown biedt ongeveer 200 standaard snits aan. Deense runderen hebben...
... terrein is gekozen, staat onze ervaren arbeidskracht voor u klaar om het vlees om te toveren tot de bereiding die u wenst: steaks, worstjes, paté, ... Van de boerderij naar onze vestigingen, onze baas kiest zelf het kwaliteitsvlees dat u op uw bord zult vinden. Deze kwaliteitsgarantie heeft PG Vian de erkenning opgeleverd voor zijn sérieux op het gebied van de veiligheid en kwaliteit van zijn producten. De consument heeft het goed gezien. Hij proeft en komt terug.
Ensors Ltd. behoort tot de toonaangevende slachthuizen in het VK. Als een familiebedrijf opereren we vanuit moderne faciliteiten in Gloucestershire. Ons bedrijf beschikt over de nieuwste productietechnologie en al onze producten zijn volledig traceerbaar van de boerderij tot de vork, wat garandeert dat herkomst en productauthenticiteit gewaarborgd zijn.
...Cobelvian is een Belgische coöperatie van vleesproducenten. Cobelvian ontwikkelt twee varkensvleesketens: "Het Cobelvian Varken": een traditioneel vlees, traceerbaar en geproduceerd in strikte naleving van de wetgeving, dat de zorg van de boeren benadrukt om een kwaliteitsproduct te leveren. "Het Varken uit het Land van Herve": een kwaliteitsvlees met een onderscheidend karakter, geproduceerd in overeenstemming met het lastenboek, gecertificeerd door een externe controle tot aan het slachthuis.
... producten uit verschillende landen om deze vervolgens te distribueren naar groothandels, horecagelegenheden, hotelbedrijven, enzovoort, in de hele Canarische Archipel. Wij eisen zeer strikte kwaliteitscontroles, zowel voor onze leveranciers als voor onze producten; wij zijn een bedrijf met een serieuze toewijding aan kwaliteit en het milieu. Onze ervaring op de wereldmarkt stelt ons in staat om aan elke vraag van onze klanten te voldoen. De selectieve keuze van het product, de strenge sanitaire controles, een professionele service en concurrerende prijzen.
...Dela als totaalleverancier voor vleeswaren, kaas en versspecialiteiten. Dela en zijn medewerkers staan borg voor een persoonlijke aanpak en hun service is daarbij ongetwijfeld een meerwaarde: gaande van een nauwkeurige goederenbehandeling tot professionele verkoopondersteuning, advies, degustatie en meer. Dankzij de opgebouwde expertise van zijn team kan de klant bij Dela terecht voor een "sleutel op de deur" concept.
Sinds 1896 zijn er 121 jaar verstreken en de knowhow van Conserves d’Autrefois blijft zich verrijken.
121 jaar dat we ons vak met passie, nauwkeurigheid en creativiteit uitoefenen… Ons culinaire erfgoed, rijk en het resultaat van talloze recepten ontwikkeld door onze koks in al deze decennia, geeft ons vandaag de dag een waardevolle knowhow voortkomend uit deze erfenis.
Gelegen in het hart van Quercy
Kent u Conserves d’Autrefois? Aan de ingang van Caylus, in Quercy, zet een team van 19 mensen zich in om het beste van onze regionale gastronomie te promoten. Kom een transparant bedrijf ontdekken.
Olivares de Blas is een vleesbedrijf dat zich richt op de verkoop van lam of lechazo en van jong lam in al zijn snits (schouder, poot, koteletten,...) zowel vers als diepgevroren. We beschikken over onze eigen opfok, slachthuis, snijzaal en hebben een grote vloot van koelvoertuigen om een goede distributie zowel nationaal als internationaal te waarborgen. Onze locatie is in Ayllón, provincie Segovia.
...Specialisten in pluimvee uit Tarn "Albi Volailles" gevestigd op 4 km van Albi. De ontwikkeling en het succes van het bedrijf zijn het resultaat van een commercieel beleid waarbij: de kwaliteit van de producten en diensten tegen de beste prijs de leus van het huis zijn.
Evenementmanagers, of het nu gaat om beurzen, congressen of bedrijfsfeesten, zullen klanten en gasten voor altijd bijblijven met een decoratieve smoothiebar.
Bureau gespecialiseerd in spellen, feesten en interactieve activiteiten voor kinderen: springkussens, speelmobielen, knutseltafels en alles wat met kinder evenementen te maken heeft.