Slowakije, Michalovce
Import en export van vers en bevroren vlees, vleesgrondstoffen, vleesproducten, bewerkt vlees. Handel op de EU-markt, voornamelijk in Slowakije, Tsjechië, Hongarije, Polen. Aankoop van varkensvlees, kip, kalkoen, eend, gans, rundvlees, paardenvlees van slachthuizen, snijbedrijven, verwerkingsbedrijven, koelhuizen. Verkoop van vleessneden van varkenszijden, schouder, hals, lende, buik, ham aan...
Turkije, Kocaeli
AŞSAN GIDA A.Ş., opgericht in 1987, is een van de meest gevestigde voedingsbedrijven in de regio. In lijn met de toenemende vraag biedt het sinds 2019 zijn diensten aan met 3 productiefaciliteiten verspreid over Turkije en meer dan 500 opgeleide medewerkers. www.as-san.com www.aydilimi.com...
Portfolio (8)
... direct na het evenement weer. U heeft dus geen stress en kunt de hele tijd aan uw gasten of klanten besteden! Onze cocktailservice is echter niet alleen in München beschikbaar. We leveren ook tot Augsburg, Nürnberg, Rosenheim en alle omliggende steden!
Met Mecklenburger Gastro Groothandel heeft u een sterke en competente partner aan uw zijde als het gaat om horeca benodigdheden. Wij zijn de flexibele en betrouwbare leveringsdienst voor de horeca. Met ons diverse assortiment leveren wij dagelijks verse producten van de beste kwaliteit aan onze 500 klanten. Dankzij onze eigen goede leveranciers kunnen wij u onverslaanbaar scherpe prijzen op de markt aanbieden. Bij ons heeft u een ruime keuze en natuurlijk zijn onze producten van gegarandeerde kwaliteit. Met ons hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw dagelijkse voorraadbehoefte.
België, Bruxelles
Good Meat is een vleesverwerkingsbedrijf met een eeuwenlange traditie in de veeteelt en vleesproductie, dat zich specialiseerde in het vervaardigen van porties en het verpakken van kwaliteitsvlees uit het buitenland. Daarnaast hebben we ook een uitgebreid assortiment gehaktproducten en kant-en-klare producten die dagelijks met de vereiste versheid worden geproduceerd.
Spanje, Lebrija
Familiebedrijf, dat al meer dan drie decennia actief is in de productie, verwerking, opslag en distributie van alle edele producten van het Iberische varken. In de afgelopen jaren zijn we internationaal uitgebreid en werken we met alle producten die van het varken afkomstig zijn.
België, Aalter
...Met meer dan 25 jaar ervaring in vlees en retail kan u ons gerust beschouwen als een ervaren vakspecialist. Het hart van onze onderneming ligt in het Oost-Vlaamse Aalter, waar de volgende vijf pijlers gecentraliseerd worden: - Selectie & aankoop - Versnijding & bereiding - Bewaring & Opslag - Orderpicking & Transport - Service & Administratie ...
België, Bruxelles
Walravens is een distributeur van kwaliteitsvlees. Het biedt de volgende productlijn aan: gehakt, seizoensgebonden assortiment en halal. Doelgroepen: ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, gemeentes, hotels, verenigingen, restaurants, cateraars, scholen,…...
Luxemburg, Wecker
... beste kwaliteit runderen onder het label 'Product van het terroir' en varkens 'Nationale merk'. Dankzij deze kwaliteit en een persoonlijke service behoren de meest gerenommeerde slagerijen van het land, talrijke supermarkten en een groot aantal gemeenschappen tot onze klanten.
België, Mons
... met de grootste zorg zijn bereid. Wij bieden ook onze diensten aan restaurateurs en andere cateraars, waarbij wij ons inzetten voor een kwaliteitsservice met bijzondere aandacht voor de opvolging en de tijdige levering van de bestellingen.
Duitsland, Köln
KISMET VLEES DÖNER PRODUCTIE werd in 2001 opgericht door de heer Resul Alici en heeft momenteel 15 hoogopgeleide slagers en productiemedewerkers in dienst.
België, Antwerpen
Vleesgroothandel: Specialist in varkensvlees en paardenvlees.
... in de groothandel in vlees en de slacht van runderen gemaakt. Als een middelgroot bedrijf heeft Lanciers ook de capaciteit om zijn productassortiment uit te breiden op verzoek van de klant, en dit zonder enige problemen met het vee van varkens, kalveren en lammeren.
België, Bressoux
Boucherie Poumay biedt u een verscheidenheid aan vlees, lokale specialiteiten en een charcuterieservice.
Sinds wij , bijna 50 jaar geleden, mee pionier waren als keurslager is de wereld hard veranderd maar de essentie van de keurslagers is nog steeds hetzelfde! Als echte fijnproever weet u het ook: een Keurslager is meer dan zomaar een slager. En dat merkt u aan alles. Kwaliteit, versheid én hygiëne: dat is waar het bij uw Keurslager in de eerste plaats om draait. Elke dag opnieuw.
... om continu te helpen meedenken over de optimalisatie van het productieproces. Doordat de productflow heel nauw wordt gerespecteerd, is de productie opgedeeld in 3 afdelingen, nl. versnijdingen, koude bereidingen en warme bereidingen. Elke afdeling heeft zijn eigen arbeiders die nauw worden betrokken in het specifieke productieproces. ...
Denemarken, Tommerup
... service en focus op langdurige relaties, een aantrekkelijke, betrouwbare en inspirerende partner voor onze klanten zijn. Porc Mercatus is een goedgekeurde exporteur van levende varkens geproduceerd in Denemarken. Als u jonge schapen of vleesvarkens wilt kopen, vraag dan om een persoonlijke offerte.
Frankrijk, Nogent Sur Oise
...In hun fabriek in Nogent-sur-Oise produceren de SALAISONS JOUVIN elk jaar 2.700 ton varkensvleesproducten, met respect voor de tradities, om een unieke smaak te bieden en te voldoen aan de eisen van de grootste distributeurs. Als specialist in Franse chorizo staat deze "Made in France" productie van varkensvleeswaren onder constante kwaliteitscontrole. Gemaakt in onze fabriek in Nogent-sur-Oise...
België, Aubel
Met zijn 75 verkooppunten in supermarkten kan Dufrais zich beroemen op een innovatief concept: de komst van de ambachtelijke slager binnen de grote distributie (AD Delhaize, GB partner, Champion Mestdagh, (S)Match en Euro Spar). Of het nu gaat om verkoop aan de balie of zelfbediening, kiezen voor DUFRAIS betekent vooral de garantie van onberispelijke kwaliteit en versheid, maar ook van een professionele en warme service en ontvangst.
België, Tournai
...CYR DETOURNAY & FILS is gespecialiseerd in producten voor de horeca, gemeenschappen, cateraars en particulieren.
Oostenrijk, Irnfritz
Slagerij en slachthuis: De wortels van ons bedrijf gaan terug tot 1917. Sindsdien is er in Irnfritz een slagerij. Wij voeren het bedrijf sinds juli 1977. Onze slagerij heeft een grote groei doorgemaakt toen we in 1980 begonnen met de opfok en verkoop van melkvetkalveren. In 1992 werd er een productieplaats voor de worstproductie toegevoegd, waardoor dit gebied werd uitgebreid.
België, Ciney
U vindt de Boucheries Toufrais in de AD Delhaize supermarkten, waar u gegarandeerd natuurlijke, hormoonvrije en antibioticavrije Belgisch wit-blauw rundvlees kunt bestellen. Dit geldt ook voor kalfsvlees, lamsvlees en varkensvlees.
België, Zottegem
...Jademo N.V. is een middelgrote familiale onderneming die actief is in de zeugenvleessector. Jademo Meat Products is ontstaan in 2003 uit een fusie van de 2 familiale bedrijven N.V. Omer Janssens en De Moor Gilbert & Zonen. Deze fusie kwam tot stand daar deze bedrijven dezelfde visie en karakter deelden: “Een familiale sfeer geleid door kader met jarenlange ervaring en ondersteund door een vastberaden en gemotiveerde opvolging”.
België, Eernegem
... etc. in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Zeeuws-Vlaanderen. Reeds 30 jaar lang gaat Vleeswaren Steen prat op zijn sterke service en uitstekende kwaliteit. Onze filosofie? Een grote diversiteit aan kwaliteitsproducten, die beantwoorden aan de strengste hygiëne en veiligheidsnormen, binnen ieder productgamma met een juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Samen met onze vertegenwoordigers en een dynamisch pakket van reclames en ondersteuningmogelijkheden streven wij naar tevreden en trouwe consumenten. ...
Polen, Karczew
... eigenaren, meer dan zeventig jaar hard werken en ervaring die door geen enkel ander bedrijf in de vleeswarenindustrie geëvenaard kan worden. De smaak van onze producten is het resultaat van de ervaring en de passie waarmee we ons werk benaderen. We geven echter niet op in de strijd voor de terugkeer van gezonde en smakelijke traditie op de Poolse tafels. Natuurlijke ingrediënten en perfect gekozen specerijen creëren een symfonie bij elke maaltijd, die liefhebbers van de beste vleeswaren fascineert. Drie generaties eigenaren, meer dan zeventig jaar hard werken.
Luxemburg, Ehlerange
...Opgericht in 1985, is de Société Artisal & Kern, gespecialiseerd in het snijden en leveren van verse en vacuümverpakte vleeswaren, charcuterie en diepvriesproducten, een betrouwbare partner voor alle professionals in de horeca. Ook gespecialiseerd in de handel in gevogelte en in de productie en aankoop van charcuterie, zorgt ons bedrijf bovendien voor dagelijkse leveringen in het hele Groothertogdom Luxemburg en in enkele aangrenzende Franse, Belgische en Saarbrückse regio's.
België, Kapelle-Op-Den-Bos
Onze smeerworsten worden vervaardigd door twee producenten. Ten eerste is er het Belgische Sanpareil, de tweede producent is Alimpex Maso s.r.o., gevestigd in Dobřejovice vlak bij Praag. De samenwerking met deze twee bedrijven begon reeds in het jaar 2005 en in 2010 werd de firma Sanpareil uiteindelijk opgenomen in de groep ALIMPEX FOOD a.s. Tegenwoordig werken beide producenten nauw samen en ze exporteren naar bijna heel Europa en naar enkele staten erbuiten.
België, Gent
... onze producten nog steeds huisbereid en dat met een wakend oog op eerlijke en verse ingrediënten. In ons assortiment beogen wij zowel de ware keukenliefhebber als de snelle kok. Slagerij Aula is nog steeds niet verloren met wat ze begonnen is: liefde voor het vak en verse voeding.
België, Merksem
De Slagerij Gysels is een familiebedrijf die biedt u vers vlees(runds,kalfs,varkens,lams,paard,kip,wild),charcuterie dienst,traiteur dienst,barbecue dienst,enz.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play