Italië, Santa Ninfa
...De 100% biologische extra vierge olijfolie wordt geproduceerd uit biologische olijven uit onze regio. Gemiddeld intense fruitigheid. Fris en in balans biedt het unieke sensaties voor alle liefhebbers van goede en gezonde keuken. Het biedt de smaakpapillen een krachtige smaak met een perfecte harmonie van bitterheid en pittigheid.
Portfolio (4)
...Als ULU Food exporteren en bieden wij onze klanten hoogwaardige, betrouwbare en gezonde pasta, olijfolie en andere voedselvariëteiten aan die we produceren met het voordeel van betaalbare prijzen voor heerlijke tafels.
Portfolio (10)
...Ongefilterde extra vierge olijfolie (EVOO) met 90% van de verdial variëteit. Gemaakt van olijven uit Arenas en nabijgelegen dorpen. Verkregen door mechanische processen en zonder toevoegingen. Het komt in een PET-fles van 2 liter, ideaal voor transport. We raden aan om het te bewaren en op te slaan in gebieden: Met weinig licht Met een stabiele en minimaal gecontroleerde temperatuur. Houd een temperatuur van ongeveer 15º aan. Met een lage luchtvochtigheid Volg deze tips voor een betere bewaring van de eigenschappen en smaak.
Portfolio (2)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Biologische extra vierge olijfolie ''LAGAR de SOTO'' ongefilterd, afkomstig van een 140 jaar oude familieolijfmolen. De olijfsoort is de Manzanilla Cacereña, die voornamelijk in het noorden van Extremadura te vinden is. Deze biologische olijfolie is meerdere keren uitgeroepen tot "Beste biologische olie van Extremadura" (waaronder in 2014), beste biologische olie van Spanje in 2005 en heeft vele...
Portfolio (198)
Spanje, Jumilla
...Extra vierge olijfolie. Koude extractie. Herkomst Spanje. Verkrijgbaar in verschillende formaten: PET 5 liter, PET 2 liter, glas 0,5 liter. Mengsel van variëteiten. Conventioneel en Biologisch.
Portfolio (2)
Italië, San Pietro Clarenza
...Extra vierge olijfolie gemaakt van de geurige olijven die typisch zijn voor Oost-Sicilië, Nocellara Etnea. Het resultaat is een olie met een harmonieuze en fluweelachtige smaak, licht fruitig met een subtiele pittigheid. Het verrijkt elk gerecht, ideaal voor het op smaak brengen van pastagerechten, gerechten met wit of rood vlees en vis. Verpakkingen van: 0,75 cl; 1,00 lt; in glazen flessen. Verpakkingen van: 3,00 lt; 5,00 lt; in metalen blikken.
Portfolio (8)
Frankrijk, L'union
... een kwaliteitsolie, legaal en gegarandeerd vrij van THC. Deze olie is beschikbaar met 5%, 10%, 15%, 20% en 30% CBD. Bij elke olie ontvangt u een spraymondstuk voor een praktischere consumptie; 1 spray = 3 druppels olie. Merk: Nature & CBD Oorsprong: Frankrijk Inhoud: 10 Ml Verpakking: Fles Van Glas Met Pipet Samenstelling: Biologische Olijfolie, Multi-Spectrum Hennepextract Type product: Sublinguale Olie Basisolie: BIO Olijfolie Type CBD: Multi Spectrum Aantal Druppels: ± 200 Hoeveelheid CBD: 500 Mg CBD Percentage: 5% / 10% / 15% / 20% / 30%...
Portfolio (200)
Griekenland, Sitia
...Bekroonde olijfolie, wat betreft de kwaliteit in de onderstaande wedstrijden 3e Kretenzische olijfolie wedstrijd 2017, zilveren medaille Terraolivo 2017 Internationale olijfolie competitie prestige goud Los Angeles Internationale olijfolie competitie 2018 zilveren medaille...
Portfolio (1)
... biologische extra vierge olijfolie is gecertificeerd door officiële inspectie- en certificeringsinstanties in overeenstemming met strikte regels en praktijken met betrekking tot bemesting en ziektebestrijding. De Artem Oliva biologische extra vierge olijfolie heeft een lage zuurgraad, een diepe groene kleur en een fluweelachtige textuur in de mond. Het heeft een milde, fruitige aroma en een lichtpeperige nasmaak. Het kan worden gebruikt voor koken en bakken, over salades worden gedruppeld, als onderdeel van een dressing, op geroosterd vlees, gegrilde groenten en natuurlijk als dip op zichzelf.
Portfolio (10)
Turkije, Izmir
...Me'Oliva Extra Vergine Olijfolie wordt verkregen door mechanische methoden zoals wassen, malen, kneden, centrifugeren en filtreren in een thermische omgeving, zonder dat er een raffinageproces wordt toegepast. Het is altijd geschikt voor consumptie in zijn natuurlijke staat en heeft een maximale zuurgraad van 2 per 100 gram vrije oliezuur.
Portfolio (10)
Spanje, Malagón
...Geperst kaas gemaakt van gepasteuriseerde koemelk, geitenmelk en schapenmelk, met een minimale rijpingsperiode van 9 maanden in extra vierge olijfolie.
Portfolio (8)
Duitsland, Hannover
...Olijfolie is de olie die wordt verkregen door het persen van olijven en wordt veel gebruikt als een gezond voedsel dat rijk is aan nuttige vetten en vitamines. Enkele soorten: - Extra vierge olijfolie - Vierge olijfolie - Geraffineerde olijfolie...
Bijpassende producten
Olijfolie
Olijfolie
Andere Producten
Macadamia
Macadamia
Portfolio (11)
Griekenland, Thessaloniki
...Elainos Extra Vergine Olijfolie Kalamata 250 ml - Koroneiki variëteit. Elainos extra vergine olijfolie komt uitsluitend van de productie van virgin olie en is van de hoogste kwaliteit. Onder andere kenmerken heeft het minder dan 0,4% vrije zuurheid, met een hoge voedingswaarde en smaak, speciale kenmerken zoals een evenwichtige fruitige smaak, een onderscheidend aroma en rijk aan polyfenolen.
Portfolio (4)
Frankrijk, Pessac
...Extra vierge olijfolie, rijk aan polyfenolen, biologisch, geproduceerd in de bergen.
Portfolio (8)
Turkije, Mersin
...VOO is goedkoper dan extra vergine, terwijl het de beste kwaliteit olijfolie behoudt qua smaak, gezondheidsvoordelen en voedingswaarden. Pompolie: Verkregen door het raffineren van de ruwe pomace-olie via chemische en fysieke processen zodat het geschikt is voor menselijke consumptie.
Duitsland, Goch
... Jodiumwaarde gI/100g: 170-200 Producttype: Fruitolie Kwaliteit: Topkwaliteit Verwerkingstype: Verfijnd Teeltwijze: Biologisch Zuiverheid (%): 100 Volume (L): 4 Oorsprong: Duitsland en Turkije Gebruik: Koken Smaak: Natuurlijk Ingrediënt: 100% Pure Olijfolie Kwaliteit: 100% Natuurlijke Hoog Verpakkingsdetails: 1L, 2L, 5L, 10L, 12,5L, 18L, 25L, 200kg/drum, FLEXITANK, IBC TANK OF VOLGENS KLANTVERLANGEN.
Portfolio (6)
Griekenland, Chania/crete
...Onze exclusieve olijfolieproductie gebeurt volledig mechanisch, met behulp van koude extractie zonder chemische behandeling. We zorgen er altijd voor dat het eindproduct van de hoogste kwaliteit is, met een extreem lage zuurgraad (0,25 – 0,8) en unieke kenmerken. Onze beperkte productie, gecombineerd met de bijna onmiddellijke persing (binnen 8 - 12 uur), resulteert in een uitzonderlijk product: olijfolie van uitstekende kwaliteit en eigenschappen, gekenmerkt door een mooie, onderscheidende, frisse smaak.
Portfolio (9)
Spanje, Cadrete-Zaragoza
... keuken van uw huis of voor het HORECA-kanaal, bevat de Arbequina variëteit die in het SEIZOEN wordt geoogst. Omdat dit een van de namen is die Zaragoza had, de stad waar ik geboren ben. Er zijn getuigenissen van enkele onderzoekers die beweren dat de stad Saldubia zich onder de grond van Zaragoza bevond, rond het gebied van San Juan de los Panetes. Het wordt bevestigd dat Salluitana de turma van de Bronstijd van Ascoli wordt genoemd, gedateerd in het jaar 89 voor Christus. SKU:SP-3 B&B Gewicht:3 Kg Verpakkingscapaciteit:3l / 101.5 fl. oz. Olijfolie variëteit:Arbequina...
Portfolio (10)
Frankrijk, Geispolsheim
...Olijfolie geproduceerd rechtstreeks uit olijven en alleen met mechanische methoden. KTIMA NTOUKA Extra Virgin Olijfolie van geselecteerde variëteiten Athinolia en Koroneiki, uit het vruchtbare land van de Peloponnesos en Preveza, heeft een milde smaak en een lage zuurgraad.
Portfolio (138)
...Extra vierge olijfolie (ALTUWR) olijfolie wordt meestal gescheiden van andere oliën die direct na het persen kunnen worden gebruikt, zonder de processen die andere oliën hebben ondergaan. Deze olie is 100% natuurlijk verkregen uit de beste en meest heerlijke olijfsoorten. Na het verzamelen van de olijven, het wassen en het reinigen van de bladeren, worden de olijven verpletterd en wordt de olie geëxtraheerd om de beste kwaliteit en smaken te verkrijgen. Maximale zuurgraad: niet meer dan 0,8%. Maximale peroxidewaarde: niet meer dan 20 meq/kg.
Portfolio (10)
... in zowel warme als koude gerechten door zijn veelzijdig gebruik. Riviera olijfolie, met zijn lichte structuur en hoge rookpunt, is bijzonder geschikt voor frituren en zorgt dankzij de gebalanceerde smaak voor een perfecte aanvulling op uw gerechten. De biologische olijfolie, die volledig vrij is van chemicaliën, is ideaal voor milieuvriendelijke keuzes en kan veilig worden gebruikt voor zowel rauwe als kookdoeleinden. Elke olijfolievariant is hier om uw gerechten te verrijken met verschillende smaakprofielen en gebruiksmogelijkheden.
Portfolio (5)
Frankrijk, Valréas
...Een biologische extra vierge olijfolie geselecteerd om zijn aromatische rijkdom, verheven door de delicate geur van truffel (Tuber Melanosporum), een echte zwarte parel uit de Provençaalse bodem! Proefadviezen: Over een salade, carpaccio, risotto, verse pasta of een geplette aardappel.
Portfolio (10)
... aan de wereld te tonen. We hebben de ISO 9001:2015, ISO 22000:2005 en Halal-certificaten. Onlangs hebben we ook het biologische certificaat van CERES GmbH verkregen. Onze producten zijn onder andere: • Bekroonde Premium Olijfolie • Koudgeperste Extra Vergine Olijfolie • Pulp OlijfolieOlijfolie met smaak – Chili/Basilicum/Citroen/Rozemarijn/Truffel etc. • Biologische Extra...
Portfolio (2)
Frankrijk, Paris
...Olijfolie...
Portfolio (28)
Frankrijk, Paris
...Koudgeperst, rijk aan polyfenolen, omega 3 en 6 en vitamines K en E, deze extra vierge olijfolie is gemaakt van vers geplukte groene Koroneiki-olijven. Zonder conserveermiddelen, zonder chemische processen. De gematigde intensiteit van deze productie maakt het ook een discrete bondgenoot voor het koken van uw groenten en vis. Minimale houdbaarheidsdatum: 18 maanden. Bijzondere bewaarvoorwaarden: bewaren op een koele, donkere plaats. PCB - CARTON: 15 eenheden...
Portfolio (21)
Italië, Marciano Della Chiana
... een intense fruitige smaak en een evenwichtige bitterheid en pittigheid, wordt het aanbevolen om rauw te gebruiken voor het op smaak brengen van elk gerecht dat is bereid met hoogwaardige ingrediënten. Formaat: 500 ml. Ingrediënten: 100% Italiaanse extra vergine olijfolie. Olijvensoorten: Moraiolo, Arbequina Toscana. Extractiemethode: Koude extractie. Oogstperiode: 19 oktober. Oogstmethode: Voornamelijk mechanisch. Fruitigheid: Intens. Bewaarinstructies: Bewaren op een koele en droge plaats, beschermd tegen licht en warmte.
Portfolio (10)
Italië, Paterno'
...Onze aubergines, typisch Siciliaans, worden ambachtelijk verwerkt, in plakken gesneden, gekruid met geurige lokale oregano, knoflook, een snufje chili en uitsluitend in extra vierge olijfolie bewaard.
Portfolio (9)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play