... ontdekken ze nieuwe innovatieve voorstellen en smaken, gebaseerd op traditionele producten of vergeten recepten zoals, Tomatensaus met Sinaasappel of Aardbei, Honing met hazelnootpasta, Honing met Mastiek van Chios, Pasta met Krokus uit Kozani, enz.
... di Catania, tot Eucalyptus-honing, geproduceerd in de struikgewas van Enna. Ook Sulla-honing en duizendbloemenhoning worden altijd in de Piana di Catania geproduceerd. In bepaalde jaren is het zelfs mogelijk om Tijmhoning te produceren.
... en groene olijven, Kruidenmixen met oregano, rozemarijn, citroen, sinaasappel en knoflook op basis van extra vergine olijfolie. Agrarisch Montalbano is een gevestigde naam die al generaties bestaat, in een gebied met grote mogelijkheden.
Wij zijn één van de 200 Italiaanse Slow Food-presidi, aangezien wij momenteel de enige erkende fokkers van de Siciliaanse bij zijn. Ons bedrijf produceert naast een gevarieerd assortiment monoflorale honing, allemaal typisch Siciliaans (eucalyptus, tijm, sinaasappel, mandarijn, sulla, mispel, amandel, citrusvruchten, astragalus nebrodensis, enzovoort...) ook bijenkorven, zwermen voor bestuiving, zwermen voor imkers en Siciliaanse koninginnen.
De Hot Baker produceert koekjes met vullingen zoals appel, chocolade, vanille, honing, hazelnoot, kaneel, tahini, citroen, aardbei, banaan en amandel. Ook maken we kurabiedes, melomakarona, mini en normale koekjes, zowel eenvoudig als met een chocoladecoating. Individuele taarten met vullingen van appel, tahini, sinaasappel, citroen en aardbei. Cookies met vulling, melomakarona, kurabiedes, en...