... in water te weken, waarna hij wordt gevuld met de beste kwaliteit Spaanse ham en gekookte eieren, gekookt en vacuüm verpakt. Er worden geen conserveermiddelen of kunstmatige kleurstoffen gebruikt. In Galicië wordt het traditioneel geserveerd als een voorgerecht, vergezeld van een koude groentemix. Een andere populaire aanbeveling is om het te eten met vers brood; ofwel op toast of als een...
Krokant en smeuïg. De Cookiserie Namuroise produceert Amerikaanse koekjes: zo vers en zacht als een gebakje. De chocoladecookie genaamd Le p’tit Namurois is gemaakt van oude tarwesoorten, boter en eieren van de boerderij. Alleen de chocolade en de havervlokken komen niet uit België. Rozijnen of chocolade, gebakken, om op te warmen of in deegballen, worden deze koekjes met de fiets geleverd in enkele winkels in Namen en ook op scholen. We maken ook zandkoekjes met citroenschil, Bretonse paletten met havermoutkruim en andere krokante-smeuïge lekkernijen.
Ons bedrijf is een algemeen handelsbedrijf en producent van hazelnoten in Turkije, evenals tarwe, sinaasappels en eieren. We bieden ook volledige diensten aan op het gebied van bedrijfsontwikkeling, technologie, textiel en epidemische producten.
... het succes van onze kleine familieonderneming. We beginnen met grondwater van bevruchte eieren en ontwikkelen exemplaren tot een gewicht van vijf kilo. Aarzel niet om contact met mij op te nemen, waar u ook bent; DE MAN VAN DE FOREL HEEFT JA GEZEGD.