Frankrijk, Astaffort
...TERRINE FORESTIÈRE VÉGÉTALE. 100g Nee, nee en nee! We garanderen u dat er geen vlees in dit mooie potje zit, alleen goede plantaardige ingrediënten en een mengsel van paddenstoelen met een delicate intensiteit. Sluit uw ogen, u bevindt zich midden in het bos. INGREDIËNTEN: kokosolie (35%), water, sojaproducten, biologische biergist, paddenstoelen, mosterd, koolzaadolie, zout, agar agar, biologische chiazaad, biologische tamari, zwarte peper, xeresazijn, specerijen, knoflook, tomatenpuree, gerst miso, uien.
Portfolio (7)
Frankrijk, Val De Cognac
... rietsuiker (Brazilië), Biologische pili pili peper. Te serveren koud, alleen of in een cocktail, zowel als aperitief als digestief. Afmetingen: 10 × 10 × 19 cm Maceraat: minimaal 3 maanden Alcoholpercentage: 36° Gewicht: 1,2 kg Uiterlijk: Rood...
Portfolio (29)
Frankrijk, Castelnaudary
...Hier is een vleugje Baskenland met Espelette-peper om een puur varkenspaté uit Frankrijk met een krachtige smaak te begeleiden. Geniet ervan vers, met boerenbrood als aperitief of tijdens de maaltijd.
Portfolio (56)
Frankrijk, Condom
...Een variant van onze Rode Sangria met de gematigde pittigheid van Espelette Peper. Het echte aperitief van de Basken! GEWICHT: 1,4 kg FLES: 75cl Fles SKU: BSANP...
Portfolio (66)
Frankrijk, Paris
...Een van de smeersels uit het assortiment Apéritif des Sept Collines. Goed geroosterd, licht gekruid Een heerlijke smeerbare pasta met een intense champignon smaak. Te smeren op brood voor een aperitief, of te gebruiken in de keuken, met gevogelte of op gegrild vlees. Samenstelling: Champignons de Paris oorsprong Frankrijk (79%), boter (20%), zout van Guérande, peper. Afmetingen: 6,6 cm (d) x 6,16 cm (h) Netto gewicht: 100 g...
Portfolio (200)
Italië, Imperia
...Heerlijke Borettana kwaliteitslente-uitjes in extra vierge olijfolie. Vers verwerkt en ondergedompeld in een goede extra vierge olijfolie waaraan een vleugje roze peper is toegevoegd. Productlabel In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Combinaties Borettane in Extra Vierge kunnen zoals ze zijn worden gegeten, natuurlijk, als aperitief...
Portfolio (44)
Tunesië, Hammam Sousse
...Groene olijven gevuld met rode peper De pepers zijn zoet en sappig, en combineren prachtig met de boterachtige zoutigheid van de olijven. Gaat geweldig samen met een aperitief voor het diner! of elke maaltijd. Het is een must in de Mediterrane keuken. Typische waarden per 14g portie, uitgelekt Energie 30 kJ Vet 2,5g Verzadigd vet 0% Koolhydraten 0,0mg Totale suikers 0,0g...
Portfolio (43)
Frankrijk, Marseille
...Gegrilde hele artisjokken 2,9 kg antipasti van gegrilde groenten regio PACA Marseille Frankrijk Met de gegrilde hele artisjokken zult u uw gasten verrassen tijdens uw aperitieven. U kunt ze ook toevoegen aan uw salades. Ingrediënten Gegrilde artisjokken (55%), zonnebloemolie (37%), azijn, zout, suiker, paprika's, extra vierge olijfolie, peterselie, knoflook, peper, basilicum, rozemarijn...
Portfolio (145)
Frankrijk, Arles
...Conserven Guintrand Deze conserven zijn bereid van kleine spelt van de Mont Ventoux, gewassen, geweekt en vervolgens zo natuurlijk mogelijk gekookt, in water. Het is op smaak gebracht met olijfolie, basilicum en knoflook. Ingrediënten kleine spelt (57%), olijfolie (13%), uien, basilicum (11%), knoflook (8%), zout, geconcentreerd citroensap, peper.
Portfolio (142)
België, Nivelles
... wortels en de identiteit van de Biologische Kaasmakerij van Vielsalm symboliseert. De smaak van traditie en subtiele smaken De Ardenner combineert gelukkig de smaak van traditie met de meest subtiele smaken. Rijpt van 5 tot 10 weken in zijn jonge versie, van 3 tot 6 maanden in de half-oude versie en meer dan 6 maanden in de oude versie, hij is even heerlijk op brood als in blokjes voor het aperitief. De jonge Ardenner wordt ook geproduceerd: met basilicum met gember en groene peper … Voor sublieme smaken! Het Ardenner-assortiment...
Frankrijk, Cournon D'auvergne
...Wortelen*(72%), Bleu d'Auvergne* AOP (gepasteuriseerde koemelk) (14%), zout, melkzuurbacteriën en rijpingsculturen), zonnebloemolie*, uien*, zout, rijstmeel*, appelciderazijn*, zwarte peper* *Ingrediënten uit de Biologische Landbouw - Allergenen Gebruikstips Ideaal om te smeren op verse boterhammen, om te combineren met groentesticks of grissini. Je kunt je boterhammen ook verrijken met...
Portfolio (37)
Frankrijk, Cognac
... karamelkleur wordt nuancering door gouden reflecties. Deze VSOP cognac van pure Charentaise-traditie is rond en in balans en biedt fruitige tonen vergezeld van subtiele aroma's van vanille. De finale opent met een fijne geroosterde houtachtige noot. ACCORD METS / COGNAC : Te proeven puur als aperitief of in een cocktail zoals een Cognac Summit. Past perfect bij gebakken foie gras, vanille butternut tatin, Javaanse peper.
Portfolio (5)
Frankrijk, Objat
...Een assortiment van 7 specialiteiten met foie gras om te smeren bij het aperitief. Natuurlijk, zout/zoet, gekruid Toast Gaillard naturel Toast Gaillard vijg Toast Gaillard Espelette-peper Toast Gaillard Sichuan-peper Toast Gaillard eekhoorntjesbrood Toast Gaillard kastanjes Toast Gaillard zwarte truffels uit de Périgord...
Portfolio (7)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
...Deze cuvée, gemaakt door Alain Coudert (ook eigenaar van Clos de la Roilette in Fleurie), is perfect representatief voor de finesse van de wijnen uit de AOC Brouilly. Deze mooie fles ontwikkelt zich inderdaad met fijne en verteerbare rode vruchten (framboos, aardbei, kers) evenals lichte florale (viooltje) en kruidige (peper) noten. De frisse balans van deze fles zal ideaal zijn als aperitief of...
Portfolio (321)
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
...Herontdek de krachtige smaak van artisjok, gecombineerd met de zoetheid van groene olijven in deze crème, bereid met olijfolie voor een frisse en lichte aperitief. Te genieten als een frisse aperitief op geroosterd brood. Houdbaarheid zonder opening: 3 jaar Gewicht: 90 gr Ingrediënten: artisjokken 73,8%, groene olijven 15,4%, olijfolie 7,9%, zout 2,0%, peper 1,0% Toupine en Cabesselle is een familiebedrijf en ambachtelijke producent, gelegen naast Avignon in de Provence. De producten van dit fijne voedingsmerk zijn een uitnodiging om de smaken van deze prachtige regio te ontdekken. Gewicht: 90 gr...
Portfolio (57)
Frankrijk, Sendets
...Hoge kwaliteit aperitiefproduct gemaakt met Espelette-peper en andere specerijen. In het thema van de hoogwaardige aperitief bieden wij de terrine van varkensvlees met zwarte knoflook aan. Het recept weerspiegelt een groot vakmanschap en combineert subtiel de aroma's van zwarte knoflook, Espelette-peper en peper. Bestel online, levering binnen 48 uur. Ingrediënten: mager varkensvlees...
Portfolio (9)
Italië, Palagonia
...Formaat: Glazen pot van 212 gr Ideaal als aperitief samen met smakelijke hapjes. Te combineren met frisse en sprankelende wijnen zoals Prosecco Di Valdobbiadene; 8° de serveertemperatuur. Bruto gewicht: 350 gr. Netto gewicht: 212 gr. . Ingrediënten: Asperges 35%, Zongedroogde tomaten 30%, Zonnebloemolie 30%, Paneermeel 5%, Wijnazijn, Zout, Knoflook, Gemalen zwarte peper, Peterselie, Citroenzuur, Ascorbinezuur. Tip: Bewaren op een koele plaats, met een temperatuur tussen +4°C en 20°C verpakkingen van: 106g/212g/620g/1kg/3kg...
Portfolio (55)
Frankrijk, Mauléon-D'armagnac
...L'Armagnac Castarède - 1994 is een jaargang die subtiele aroma's van oranjebloesem en peper oproept. Verouderd in eikenhouten vaten, biedt het een zachte aanzet en een mooie lengte in de mond. Deze sterke drank is ideaal voor degenen die houden van delicate en verfijnde smaken. Of het nu voor een aperitief of een digestief is, deze armagnac is een perfecte keuze om uw gasten te imponeren.
Portfolio (51)
Spanje, Cox (alicante)
...De pittige banderillas zijn spiesen bestaande uit rode ui, paprika, olijf gevuld met paprika, pittige peper en komkommer, respectievelijk. De pittigheid die de peper aan deze spiesen toevoegt, is precies goed om van deze aperitief te genieten in gezelschap en samen met een goed koud biertje.
Portfolio (45)
...Onze peper heeft een milde pittigheid en een frisse paprika-aroma, die aangenaam te proeven is, zelfs met een lepel suiker op brood of op crostini. Het is ook uniek om gerechten in wit te kleuren en te parfumeren, zoals pasta met kool en bloemkool of met groenten, en heerlijk met kazen... Netto gewicht 190 gr.
Portfolio (10)
Populaire landen voor deze zoekterm