Frankrijk, Marseille
... van Parmigiano Reggiano. De kaas is volledig natuurlijk, gemaakt van rauwe melk die niet thermisch behandeld mag worden. De enige toegestane toevoeging is zout. De productie van Parmigiano Reggiano vertegenwoordigt ongeveer 18% van de Italiaanse melkproductie en ongeveer 95% van de productie in zijn productiegebieden.
Portfolio (9)
Frankrijk, Plérin
...Heb je zin in originaliteit voor de borrel? Laat je verrassen door onze hartige koekjes voor het aperitief. Waarom zou je jezelf niet laten verleiden door onze hartige koekjes met parmigiano reggiano A.O.P en basilicum? Met Italiaanse oorsprong, hou je van kaas? Laat je dan meevoeren door de elegantie van ons hartige koekje met parmesan A.O.P en basilicum. Energie: 2215 kJ / 530 kcal Vetten: 30,00 g Waarvan verzadigde vetzuren: 20,00 g Koolhydraten: 55,00 g Waarvan suikers: 7,50 g Eiwitten: 11,00 g Zout: 2,20 g...
Portfolio (10)
...voert een lichtere reiniging uit, zonder overmatige verspilling. Het reinigt ongeveer 350/400 wielen van Parmigiano Reggiano type kaas per dag. Electro-pneumatische machine, aangedreven op 380V. Compleet geleverd met: Laad- en losroltransportband (6 vormen van Parmezaan type kaas en grana zowel bij binnenkomst als bij uitgang). Carter voor de volledige bescherming van de machine. N ° 10 borstels...
Portfolio (47)