Frankrijk, Paris
...De orecchiette buononaturale worden semi-artisanaal vervaardigd door middel van bronzen extrusie, met eenvoud en passie, in de vruchtbare provincie Irpinia, in het zuiden van Italië. Het deeg, bestaande uit durumtarwe en water, is ontworpen om optimaal bestand te zijn tegen het koken. Onze gedroogde pasta's ondergaan gemiddeld 30 uur drogen bij een maximale temperatuur van 50 graden Celsius en...
Portfolio (200)
Frankrijk, Grigny
...Orecchiette zijn pasta's in de vorm van een oor, met een korrelige buitenkant, individueel ingevroren en plakken niet aan elkaar. Al Dente pasta in een oogwenk Opwarmen in 30 seconden in heet water Kostenbeheersing 0% verlies dankzij IQF-invriezen Tijd- en energiebesparing VERPAKKING: 4 x 2,5 kg...
Portfolio (93)
Frankrijk, Le Touquet-Paris-Plage
Chut YPTM is een leider in de internationale handel en distributie, die de inkoopcentrales GD en de verkooppunten van alle merken bedient. Met 17 jaar expertise bieden wij een scala aan complete diensten: - Internationale sourcing van kwaliteit met de beste tarieven in Frankrijk. - Persoonlijke begeleiding door meertalige experts in internationale handel. - Import van Producten van Grote Consumpt...
Portfolio (402)
Italië, Ceglie Messapica
Portfolio (1)
Italië, Acquaviva Delle Fonti (ba)
...In de Pugliese pastavorm zijn orecchiette het gastronomische symbool van de regio Puglia. Ze zijn ook in het buitenland zeer populair, orecchiette zijn rond en hol, met een dunnere kern dan de rand en een ruwe oppervlakte. Orecchiette zouden het beste passen bij cime di rapa, maar worden ook bijzonder aanbevolen in combinatie met saus, broccoli, asperges en nog veel meer.
Portfolio (4)
Duitsland, Mühlheim
...Wij bieden u de volgende ongevulde pasta aan: - Strozzapreti breedte ~50 mm - Garganelli breedte ~40 mm - Orecchiette diameter ~23 mm - Fusilli breedte ~52 mm...
Portfolio (8)
Italië, Castelfidardo
...Fruitige, lichte extra vergine olijfolie met aroma's van rijpe olijven die doen denken aan gele appel of amandelvrucht. Heeft een zachte en delicate smaak, minder aanhoudend dan andere oliën. Ideaal voor elk gerecht; past bijzonder goed bij gerechten van gemiddelde structuur zoals: orecchiette met cime di rape, tuinbonen en witloof, wit vlees, gestoomde vis, salades, enzovoort...
Portfolio (4)
Italië, San Lorenzo Di Parabiago
...-automatische en automatische verpakkingsmachines, nestelaars, farfallamakers, machines voor Orecchiette en Trofie, enz. ... We zijn ook in staat om complete winkels en laboratoria voor verse pasta op te zetten; evenals om ter plaatse te gaan voor installatie en training met recepten voor de minder ervaren (met een grote variëteit aan vullingen, van de klassieke vleesvullingen tot ricotta, kruiden, zalm, enz.), voortkomend uit meer dan twintig jaar ervaring als producenten van pasta en ravioli.
België, Bois-de-Villers
...Le Mil'pat is een ambachtelijke werkplaats voor verse pasta van durumtarwe: 27 verschillende modellen (linguine, maccheroni, pappardelle, reginette, rigatoni van 28 tot 29 cm, spaghetti, tagliatelle, conchiglie lisce, filea del calabrese, lumaconi, mezze rigatoni, orecchiette, penne rigate, pennette rigate, radiatori, reginette mini, rigatoni rigate, spirelli, strozzapretti, tacconelli, tagliardi...
Wij commercialiseren kwaliteitsproducten uit Puglia. Wij bieden onze klanten een assortiment producten onder één merk: Taralli, Biscotti en zoete en hartige snacks, Orecchiette, Cavatalli en andere traditionele vormen van ambachtelijke semolapasta, Extra Vergine Olijfolie geproduceerd in lokale molens met een koudextractiemethode, zoals vroeger. Wij produceren met gezonde recepten, zonder conserveringsmiddelen, met aandacht voor de kwaliteit van de verpakking en de etikettering van onze producten. Onze klanten in Italië zijn winkels, kleine supermarkten en wijnwinkels. Wij exporteren naar heel Europa.
... olijfolie, begeleidt gerechten op basis van typische groenten uit de regio. Onder de groentegerechten is de puree van tuinbonen met wilde cichorei een ware traktatie. Onder de eerste gangen kunnen we de wereldberoemde orecchiette, met de toppen van raap, niet vergeten. In de Garganische en Pugliese keuken in het algemeen.
Italië, Sicignano Degli Alburni
... PODOLICA is een runderras gekenmerkt door een grijze vacht, met een neiging naar donkergrijs op de nek, in Italië voornamelijk gefokt in de zuidelijke binnengebieden zoals Abruzzo, Basilicata, Calabria, Campania, Molise en Puglia), evenals de MOZZARELLE DEL CILENTO (de beroemde mozzarella van Battipaglia) of de PASTA LUCANA zoals Orecchiette, Fusilli, Strascinati, Cavatelli en vele andere soorten, de SOTTOLI, de SOPPRESSATE, de STAGIONATE WORSTEN en nog veel meer lekkernijen... TERRA MIA doet niets anders dan deze wonderen te zoeken en ze op uw tafel te brengen.
Italië, Racale
...soepen, paté en sauzen verbouwen. Onze pasta's zijn ook verrijkt met citroen, sinaasappel, inktvisinkt, tomaat, kurkuma en spinazie, waarbij we de traditie respecteren in de meest gevraagde formaten. De formaten zijn trie, sagne incanulate, orecchiette, maccheroni, olijfbladeren, le salentine en anellini. Voor de wijn hebben we de DOC- en IGP-erkenning, naast het feit dat we in sommige categorieën tot de nobele wijnen behoren.
PRODUCTIE?AARDAPPEL GNOCCHI GEVULDE GNOCCHI -VERSE PASTA ORECCHIETTE - CAVATELLI STROZZAPRETI - POLENTA Juridisch Hoofdkantoor en Faciliteit Fax E-mail Tweede Kantoor...
... variëren van 24 tot 36 uur. Voor de regionale soorten: ORECCHIETTE - CAVATELLI - FERRICELLI LUCANI. Voor de bronzen getrokken soorten: PACCHERI - MEZZI PACCHERI - TORCIGLIONI. Bovendien zijn de regionale formaten die zijn geproduceerd met semola van extractie "SENATORE CAPPELLI" al beschikbaar.
Populaire landen voor deze zoekterm